KEHONHUOLTO JA RENTOUTUS ALKAA 8.4.

Kehonhuolto ja rentoutus -tunti tulee kalenteriin maanantaille klo 20-21 pääsiäisen jälkeen 8.4. alkaen. Tunti palvelee sinua, joka esim. juokset tai teet jotakin kovaa treeniä. Tule siis hoitamaan kehoasi ja rentoutumaan tunnin lopussa. Se voi auttaa sinua aina vain parempiiin suorituksiin omassa lajissasi. Palautumista ei voi korostaa tarpeeksi!

Tunnin tavoitteena on hoitaa kehoa ja palauttaa sitä tasapainoon. Tunti rauhoittaa myös mieltä ja hermostoa. Tätä kautta kehonhuolto vaikuttaa niin aineenvaihduntaan, ruuansulatukseen kuin hormonitoimintaakin, jotka ovat saattaneet järkkyä liikkumattomuuden, stressin tai rankan treenaamisen johdosta.
Kova treeni aktivoi aina sympaattista hermostoasi eli tällöin kehosi on koko ajan hälytystilassa. Tämän vastapainoksi tarvitset harjoitusta ja aikaa, jolloin sympaattinen hermostosi ei ole aktiivinen ja jonka aikana kehosi ja mielesi rentoutuu ja lepää. Silloin mm. verenpaineesi ja adrenaliini- ja kortisolitasosi laskevat ja tätä kautta saat kehollesi terveydellisiä vaikutuksia.
Tunnilla käydään läpi koko kehoa rauhallisesti hoitaen. Venyttely on aktiivista ja käytämme apuna mm. kuminauhoja, keppiä, seinää ja erilaisia palloja. Pyrimme pitämään venyttelyn myös kivuttomana antaen liikkeille lempeämpiä vaihtoehtoja ja käyttäen apuna mm. joogabolstereita (rullamainen tyyny) ja vilttejä. Pehmitämme ja avaamme myös kehon lihasjumeja trigger-pallojen avulla ja avaamme, hieromme ja huollamme kehon kalvoja, faskioita, pitkien, joustavien foamrollereiden avustuksella.
Koko kehon hyvinvointi paranee, keho rentoutuu, kehon ja nivelten liikkuvuus lisääntyy ja kehonhuollon avulla vältät ehkä erilaisia rasitusvammoja, joita voi tulla esim. yksipuolisesta treenistä tai virheellisten liikeratojen seurauksena. Kehonhuolto-osion jälkeen on rentoutus, jolloin kehosi laskeutuu jo valmiiksi yöunta varten.
Kehonhuoltotunnin lisäksi on kehon tasapainon kannalta tärkeää nukkua riittävästi, syödä oikein sekä juoda tarpeeksi vettä.
Tervetuloa tälle hoitavalle ja rauhoittavalle tunnille, jonka avulla herättelet kehosi, lihaksesi, nivelesi sekä aineenvaihduntasi päivän passiivisen istumisen jälkeen tai jonka avulla rankempikin harjoitus alkaa sujua paremmin!

KEVÄTKAUSI ALKAA 15.1.2024

Voit jo nyt varata tunteja keväälle. Suosittelemme varaamaan tunnit ajoissa, jotta pääset suosikkitunnillesi. Aina kannattaa myös mennä jonoon. Kaikki alkeiskurssit alkavat heti 15.1. alkavalla viikolla. Jooga- ja mattopilateskursseja pidetään yhdet kauden alussa, mikäli minimimäärä osallistujia ilmoittautuu ja tarvittaessa lisää kysynnän mukaan. Laitepilateskursseja pidetään säännöllisesti myös kauden aikana. Tervetuloa tunneille!

27.12.2023


LOPPUVUODEN 2023 TSEMPPIKORTTI - 3 KERTAA, VOIMASSA 4 VIIKKOA

Jotta harjoitusrutiini ei katkeaisi. otimme myyntiin vanhan tutun, TSEMPPIKORTIN. Se sisältää 3 kertaa, on voimassa 4 viikkoa ostosta ja se käy mattotunneille ja barreen. Kortti ei käy astangaan eikä sillä voi varata tai maksaa laitepilatestunteja. Hinta on 64,50€.


JOULUN AIKA

Joulun aikaan studiomme on kiinni ajalla 18.12.-26.12.2023. Sen jälkeen ryhmätunteja on valikoidusti 14.1. asti. Yksityistunnit pidetään sopimuksen mukaisesti.

Kevätkausi alkaa 15.1.2024. Kortteja ei pidennetä joulutauon johdosta.

AIKATAULUMUUTOKSIA 25.9. LÄHTIEN

Nyt kannattaa katsoa tarkemmin aikataulua 25.9. lähtien. Teemme joitakin muutoksia! Muutos koskee dynaamisen flowjoogan, yinjoogan ja sunnuntain laitepilatestunteja! 


SILTA JOOGA PILATES JA PROUD PILATES OVAT EIRAN SAIRAALAN VIRALLISIA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Olemme solmineet yhteistyökumppanisopimuksen Eiran sairaalan / lääkärikeskuksen kanssa. Jos olet Eiran terveysklubin jäsen, saat alennuksen sekä Proud Pilates- että SILTA JOOGA PILATES -studioiden korteista 31.12.2023 asti. Pääset katsomaan kyseessä olevat kortit ja hinnat varauspalvelumme prepaid-korttilistalta (kortit ovat viimeisenä listalla). Luo tili ja osta kortti. Oston jälkeen tulemme pyytämään sinulta sähköpostitse koodin, jonka olet saanut Terveysklubin jäsentiedotteessa.

Tule nyt hoitamaan kehoasi ja mieltäsi ennakoivasti kauniille studioillemme ammattitaitoisten opettajien johdolla joko ryhmä- tai yksityistunneille. Mikäli haluat yksityistunteja, ota meihin yhteyttä! Opetamme suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja italiaksi.

SYKSY 2023

Syyskausi alkaa täysillä 14.8. Muistathan:

- osta ja varaa tuntisi ajoissa, niin mahdut aina suosikkitunnillesi

- tule alkeiskursseille, jos olet uusi joogan, pilateksen tai barren seurassa

- barre- ja yinjooga sekä Voima&Liike -tunnille uskallat kyllä tulla ilman introduction tuntiakin, jos et sellaiselle ole päässyt

- laitepilatestunnille tullaan aina intron kautta ellet olet tehnyt laitepilatesta aiemmin

- astangaan (tiistai ja perjantai) tulee ostaa oma kortti ja tiistain ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Lue lisää täältä.

- kysy, jos olet epävarma - autamme aina!! Yhteystiedot löydät täältä.

KESÄ 2023

Kevätkausi loppuu 18.6.2023. 

Studiomme on pääosin kiinni 1.8. asti, jonka jälkeen alkavat tunnit asteittain.

Laitepilatestunteja on jo heinäkuussa, näet kaikki kesän tunnit varauspalvelusta.

Syyskausi alkaa täysillä 14.8.2023.


SUMMER 2023

The spring term ends on June 18, 2023.

Our studio is mostly closed until August 1.,  after which classes start gradually.

There are equipment classes already in July, you can see all the summer classes in the reservation service.

The autumn season starts in full on August 14, 2023.


KEVÄT 2023

Kevätkausi starttaa 9.1. Kaikki peruskurssit alkavat myös ko. viikolla. Katso kaikki kurssit ja muut tiedot nettisivuilta. Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, minne päivitämme uutisiamme. Jos haluat uutiskirjeen tilaajaksi, laitathan meille viestiä : joogakoulusilta@gmail.com

JOULUN AIKA - tunteja myös ajalla 27.12.-8.1.!

Lähdemme joululomalle 19.12. alkaen ja 27.12. alkaen pidämme n. 6 tuntia per viikko 8.1. asti. Kaikki tunnit ovat nähtävissä varauspalvelussa.

22.11.

LEMPEÄ HATHAJOOGA PALAA AIKATAULUUN

Koronan vuoksi aikataulusta poisjäänyt LEMPEÄ HATHAJOOGA tekee paluun kevätkaudella! Tunti tulee olemaan maanantai-iltaisin klo 20-21. Tervetuloa siis tälle ihanalle, kehoa lämmittävälle ja hitaasti avaavaalle tunnille Saaran johdolla.

9.11.2022


SYYSKAUSI LOPPUU 18.12.2022 - tunteja myös ajalla 27.12.-8.1.!

Lähdemme joululomalle 19.12. alkaen ja 27.12. alkaen pidämme n. 6 tuntia per viikko.  Normaaliin aikatauluun palaamme 9.1.2023 tuntien pitoon. Mikäli haluat ostaa kortin nyt ja sen voimassaoloaika menee joulutauolle tai joulutauon yli ja tarvitset lisäaikaa, laita meille sähköpostia ja laitamme viikon lisäaikaa manuaalisesti.

9.11.2022

SENIORI!!

LAITEPILATEKSEN TUNTI SENIOREILLE

Tervetuloa seniorien laitepilatestunneille

Aika: tiistaisin klo 12.00-12.55 ja perjantaisin klo 12.15-13.10

Jos olet ollut jo aiemmin laitteella, ilmoittaudu ensimmäisellä kerralla joko sähköpostitse tai soittamalla: joogakoulusilta@gmail.com / 045-7871 8656 / Tuula

Mikäli et ole ollut aiemmin laitepilateksessa, ota meihin yhteyttä ja järjestämme tutustumistunnin joko ryhmässä tai yksityisesti. Edellytämme kaikkien käyvän tutustumistunnin ennen viikkotunneille tuloa.

Maksu paikan päällä (kortti tai käteinen).

Etenemme rauhallisesti niin, että kaikki varmasti pysyvät mukana.

7.9.

SYYSKAUSI 2022 ALKAA!

15.8. aloitamme syksyn lukujärjestyksen! Joogan, pilateksen ja barren alkeiskurssit ja introt alkavat heti ensimmäisellä viikolla. Jos et pääse niihin, ota meihin yhteyttä ja mietitään, olisiko kätevää järjestää yksityiskurssi tai -tunti joko sinulle tai ryhmällesi. Jos haluat tunteja Lauttasaareen: joogakoulusilta@gmail.com tai jos haluat laitetunteja Proud Pilatekseen Punavuoreen: tuula@proudpilates.com

14.8.2022

SYKSY LÄHESTYY - TUNNIT VARATTAVISSA!

Ehdimme pitää vielä kesän aikataulua ajalla 18.7.-14.8. ja 15.8. starttaa syyskausi. Voit nähdä ja varata syksyn tunnit varauspalvelussa. Aavistelen, että etenkin laitetunnit tulevat täyttymään nopeasti. Jos ostat kortin nyt ja  haluat jo varata syksyn tunteja, laita meille meili ja muutamme korttisi alkamisajankohdaksi 15.8., josta sitten alkaa kortin voimassaoloaika. KANNATTAA SIIS OLLA AJOISSA, JOS HALUAT JOKA VIIKKO TIETYLLE TUNNILLE!

Samalla kortilla voit varata laitetunteja myös Punavuoren Proud Pilates -studiolle. Proudissa on klassiset, ihanat käsintehdyt reformerit (joilla saa hikoilla vieläkin enemmän kuin Sillan moderneilla reformereilla!), joten varaapa hikipyyhe mukaan ja fillaroi välillä Punavuoreen kokeilemaan klassisia laitteita. Voin taata, että se on vaivan arvoista!

Kaunista kesän jatkoa, tervetuloa tunneille myös nyt ja viimeistään elokuussa nähdään!

PS. myös uusien jooga-, mattopilateskurssien ja laiteintrojen päivät on julkistettu! Yksityistuntien varaamisessa kannattaa olla nopea ennen kuin opettajien kalenterit ovat täynnä.

17.8.2022


YKSITYISTUNNIT SYKSYLLE 2022

Jos haluat tutustua uuteen lajiin omassa rauhassa yksin tai parin kanssa opettajan johdolla tai jos haluat varata vakituisen yksityistunnin jossakin lajissa, ota nyt yhteyttä, koska yksityistunteja buukataan jo nyt. Ajat sovitaan "first come, first serve" -periaatteella eli mitä nopeammin olet yhteydessä, sitä parempi mahdollisuus sinulla on saada se aika, jonka haluat. Joidenkin opettajien kohdalla kalenterit alkavat olla jo melko täynnä! Erityisesti laitepilateksessa on hyvin suosittua tulla yksityistunneille joko yksin tai parin kanssa. Myös oman ryhmän kokoaminen on hyvä idea - kun ryhmä on koossa, sovitaan vakioaika ja ryhmä tulee aina jonkinlaisella kokoonpanolla tunnille (max. 6 henkeä mahtuu tunnille, mutta ryhmän kokohan voi olla suurempi, koska joka viikko ei jokainen kuitenkaan pääse!)

17.8.2022

LAITETUNTEJA KAHDELLA ERI STUDIOLLA 1.7. LÄHTIEN!

1.7. lähtien tarjoamme laitepilatesta 2 (kahdella) eri studiolla - SILTA Lauttasaaressa ja PROUD PILATES Punavuoressa! Kesän tunnit ovat jo varattavissa molempiin paikkoihin (Proudin tunnit alkavat 5.7. ja Sillan tunnit alkavat 7.7.) eli nyt kannattaa ostaa heti kortti ja pääset kesänkin aikana laitepilatekseeen. Proudissa ovat klassiset reformerit, wundachair, cadillac ja ladder barrel.

Pääset siis yhdellä kortilla varaamaan tunteja molemmille studioille. Korttiostot: varaaheti.fi/joogakoulusilta

Huom. Proud Pilates -studion edellisen yrittäjän, Johanna Franciksen, myymät kortit ovat lakanneet  toimimasta 22.6.2022. Jos haluat tulla tunneille, sinun tulee ostaa uusi kortti Sillan varauspalvelusta (linkki yllä).

Jos sinulla oli yksityistunteja Proudissa, ole ystävällinen ja ota yhteyttä: tuula@proudpilates.com


EQUIPMENT PILATES CLASSES IN TWO DIFFERENT STUDIOS AS FROM 1 OF JULY!

As from 1 July we offer equipment pilates in 2 (two) different studios - SILTA JOOGA PILATES in Lauttasaari and PROUD PILATES in Punavuori! Summer classes can already be booked for both places (Proud classes start on 5 July and Silta classes start on 7 July), so now it is worth buying a card right away and you can come to the classes during the summer. Proud has classic reformers, a wundachair, a Cadillac and a ladder barrel.

So you can book classes for both studios with one card. Card purchases: varaaheti.fi/joogakoulusilta

Note. The cards sold by the previous entrepreneur of the Proud Pilates studio, Johanna Francis, have stopped working on June 22, 2022. If you want to come to classes, you will need to purchase a new card from the SILTA JOOGA PILATES Booking Service (link above).

If you had private classes at Proud, please contact: tuula@proudpilates.com

23.6.

Kevätkausi loppuu 19.6. - tuntikortit ja voimassaoloaika


Viimeiset kevätkauden tunnit pidetään siis sunnuntaina 19.6. Sen jälkeen alkaa Sillan kesätauko, joka jatkuu 17.7. asti.
Mikäli tuntikorttisi päättyy kesätauon aikana tai ulottuu kesätauon yli, pidennämme luonnollisesti korttiasi tauon verran (4 viikkoa), kun pyydät sitä meiltä lähettämällä meilin. Varaaheti-palvelussa ei ole automaattista pidennystoimintoa, vaan pidennykset tehdään aina manuaalisesti.
Voit siis huoletta ostaa edelleen kortteja eikä sinun tarvitse huolehtia tauosta!

Lähetämme kevät- ja kesäkausista Mailchimpin kautta tiedotteen lähipäivinä, joten tarkkaile postiasi!

9.5.2022

SILTA JOOGA PILATES JA PROUD PILATES 

Tulemme tiedottamaan asian tiimoilta suoraan sekä Sillan että Proudin asiakkaille kevään mittaan. Nyt voit lukea hieman lisätietoja täältä!

We will send more information about the change to both Silta and Proud customers during the spring. Please read now a bit more here!

27.4.2022

TIEDOTE LIIKETOIMINTAKAUPASTA 21.4.2022

Karuda Hyvinvointi Oy (SILTA JOOGA PILATES) ja Proud Pilates Oy (PROUD PILATES) ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Proud Pilates Oy:n liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Karuda Hyvinvointi Oy:lle 1.7.2022.

Proud Pilates -studio jatkaa toimintaansa samannimisenä Merimiehenkatu 29:ssä ja Proud Pilates Oy:n myymät tuntikortit käyvät maksuvälineinä 24.6.2022 asti. 1.7.2022 lähtien tunneille osallistutaan Karuda Hyvinvointi Oy:n myymillä korteilla ja sen jälkeen Proud Pilateksen myymiä kortteja ei enää hyväksytä. Kortteja voi ostaa joko studiolta tai suoraan varausjärjestelmästä netin kautta.

Proud pilates Oy:n varausjärjestelmän asiakastunnukset poistuvat 30.6. ja asiakkaiden tulee luoda uudet tunnukset Karuda Hyvinvointi Oy:n varausjärjestelmään.

Lähemmät ohjeet lähetetään asiakkaille sähköpostitse ennen 1.7.

Tuula:

"Olen iloinen, että saan jatkaa Johannan hyvää työtä Punavuoressa ja tarjota jatkossakin korkealaatuista laitepilatesta Proud Pilateksen kauniilla studiolla. Samalla avaamme niin Proud Pilateksen kuin Sillankin asiakkaille mahdollisuuden käyttää molempia studioita. Näin tuntitarjonta laitepuolella vähintään tuplaantuu ja Proudin asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus käydä myös erilaisilla mattotunneilla (pilates, jooga, barre) Lauttasaaren Silta-studiolla. Tämä antaa enemmän joustoa asiakkaittemme kiireisiin aikatauluihin sekä lisää korttien käyttömahdollisuuksia. Opettajina tulee olemaan Proudin asiakkaille jo ennestään tuttuja opettajia ja varmasti myös uusia kasvoja. Odotan innolla heinäkuuta ja syksyä sekä tapaamisia Proudin ryhmä- ja yksityisasiakkaiden kanssa."

Johanna:

"Proud Pilates has been such an enormous and wonderful part of my career and also my life here in Helsinki for the last 3 years. The decision to leave was so tough, but when Tuula came forward and expressed an interest in acquiring the business and continuing the work I had started here, it was honestly a dream come true for me. She is equally as passionate as me about helping clients to move in the best way possible, and this way my clients are all able to continue moving and even discover new teachers and new ways of moving too!

I am thrilled that this has worked out the way it has, and I look forward to visiting Tuula and the new team during future visits to Helsinki!"

Lisätiedot:

Tuula Heiskanen, puh. 045-7871 8656

Johanna Francis, puh. +358 45 2201404

SILTA JOOGA PILATES on vuonna 2016 perustettu jooga-, matto- ja laitepilates- ja barrestudio Lauttasaaressa. Sillassa on viikoittain 20-25 tuntia ryhmille. Sen lisäksi on yksityistunteja ja -ryhmiä sekä yritysryhmiä, tapahtumia ja videotunteja. SILTA on myös KKV:n hyväksymä matkanjärjestäjä järjestäen viikonloppuretriittejä kotimaassa 2-4 kertaa vuodessa. Silta työllistää 4-6 opettajaa ja on vakiinnuttanut asemansa jooga-, pilates- ja barrestudiona Lauttasaaren sydämessä.

PROUD PILATES on klassinen pilatesstudio Punavuoressa. Studiolla on kuusi, kaunista käsintehtyä reformeria sekä muita klassisia laitteita niin ryhmä- kuin yksityistunteja varten.

SILTA JOOGA PILATES

Tallbergin puistotie 7

00200 HELSINKI

https://www.joogakoulusilta.com/


PROUD PILATES

Merimiehenkatu 29, 3. krs.

00150 HELSINKI

https://www.proudpilates.com/

Katso myös UKK - siellä lisää tietoa!

INFORMATION BULLETIN ON BUSINESS ACQUISITION 21.4.2022

Karuda Hyvinvointi Oy (SILTA JOOGA PILATES) and Proud Pilates Oy (PROUD PILATES) have agreed on a business acquisition in which the business of Proud Pilates will be transferred to Karuda Hyvinvointi Oy on 1 July 2022.

Proud Pilates -studio will continue its operations at Merimiehenkatu 29 and the class cards sold by Proud Pilates Oy are valid until 24.6.2022. As from 1.7.2022 the class cards will be sold by Karuda Hyvinvointi Oy and after 1.7.2022 the class cards sold by Proud Pilates Oy are not accepted anymore.

Karuda Hyvinvointi Oy cards can be purchased at the studio or directly via on-line reservation system.

Detailed information about the transfer will be sent to the customers by e-mail before 1 of July.

Tuula:

"I am extremely happy to be able to continue the excellent work Johanna has done in Punavuori and offer high quality equipment pilates classes also in the future in the beautiful Proud Pilates studio. At the same time we open a possibility both to Proud Pilates and Silta customers to use both studios. This way the number of classes will at least double for both customer groups and gives also a possibility for Proud Pilates customers to join different mat classes (pilates, yoga, barre) at Silta, Lauttasaari. This will make our busy customers' lives easier and gives more choices to use their class cards. There will be familiar teachers to Proud Pilates customers but also many new faces teaching - all very professional and experienced pilates teachers. I am very much looking forward to meeting all the Proud Pilates customers - both groups and privates".

Johanna:

"Proud Pilates has been such an enormous and wonderful part of my career and also my life here in Helsinki for the last 3 years. The decision to leave was so tough, but when Tuula came forward and expressed an interest in acquiring the business and continuing the work I had started here, it was honestly a dream come true for me. She is equally as passionate as me about helping clients to move in the best way possible, and this way my clients are all able to continue moving and even discover new teachers and new ways of moving too!

I am thrilled that this has worked out the way it has, and I look forward to visiting Tuula and the new team during future visits to Helsinki!"

Contact:

Tuula Heiskanen, tel 045-7871 8656

Johanna Francis, tel +358 45 2201404

SILTA JOOGA PILATES is founded in 2016 and offers a variety of pilates, yoga and barre classes in Lauttasaari. There are appr. 20 classes per week for groups. In addition to group classes there are private classes and groups, company classes and events and also classes on-line. SILTA is also an authorized travel agent arranging 2-4 retreats a year in Finland. There are 4-6 teachers at Silta and it has a well-established position as a yoga, pilates and barre studio in the heart of Lauttasaari.

PROUD PILATES is a classical Pilates studio in Punavuori, Helsinki. The studio is equipped with six beautiful, handmade reformers for group classes as well as other classical apparatus for smaller groups and private sessions.

SILTA JOOGA PILATES

Tallbergin puistotie 7

00200 HELSINKI

https://www.joogakoulusilta.com/


PROUD PILATES

Merimiehenkatu 29, 3. krs.

00150 HELSINKI

https://www.proudpilates.com/


Please read more here! 


Muutoksia varausjärjestelmään

Olemme ryhmitelleet videot nyt omaksi sarakkeeksi varausjärjestelmään, joten voit nyt varata videot kuten ennenkin, mutta näkymä varauspalvelussa on selkeämpi. 

Olemme myös helpottaneet tuntien katselua siten, että näet tunnit ilman kirjautumista. Muistathan, että varaamista ja korttien ostoa varten sinun pitää edelleen kirjautua systeemiin sisälle.

13.4.2022


Korttien voimassaoloaikojen yhtenäistäminen

Olemme yhtenäistäneet korttien voimassaoloaikoja 25.2.2022 lähtien. 

5 kerran mattokortti on voimassa 8 viikkoa ostopäivästä.

15 kerran laitekortti on voimassa 12 viikkoa ostopäivästä.

Korttien voimassaoloaikoihin muutokset vain lääkärintodistusta vastaan. 

25.2.2022

Muutos sunnuntain aikatauluun

Vaihdamme sunnuntain barren tilalle laitepilatestunnin klo 18.05-19.00. Muutos astuu voimaan 27.2.2022.

Maanantain ja torstain barretunnit säilyvät paikoillaan.

14.2.


Pieni muutos torstain aikatauluun

Vaihdamme mattopilateksen ja barren paikat keskenään eli uudet ajat torstaisin 10.2. lähtien ovat:

Torstai

17.30-18.25 Laitepilates / 1-2 / Ulla

18.45-19.35 Barre / 1 / Ulla

19.50-20.50 Mattopilates keskitaso / 2 / Ulla


4.2.

SILTA AVAA OVET 1.2.

AVI on lopettanut liikuntapaikkojen sulun ja saamme avata ovet 1.2. Ajalla 1.-7.2. aikataulu ei ole vielä aivan normaali, mutta 8.2. aloitamme kevään normaalilla aikataululla. Tervetuloa tunneille!

31.1.


TOESOX-SUKKIA MYYNNISSÄ SILLASSA

Olemme saaneet ihania kevään värejä TOESOX-sukissa nyt studiolle myyntiin! Sukat ovat jarrupohjallisia eli mainiot niin laitepilatekseen, barreen, joogaan ja pilatekseen. Hinta 18€/pari - yksillä sukilla pärjäät pitkään!

27.1.


STUDION SULKU JATKUU 8.2. asti

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä jatketaan ajalle 25.1.-8.2. Sulku ulottuu edelleen kaikkiin tiloihin, jotka voidaan tartuntatautilain pykälän 58 g mukaan määrätä suljettavaksi, kuten kuntosalit, ryhmäliikuntatilat ja muut vastaavat sisäliikuntatilat. Sulkupäätös ei ulotu yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan.

Tarkista sähköpostisi:

Olemme olleet  yhteydessä laitepilatesintrojen osalta kaikkiin varanneisiin.

Pilates ja jooga alkeiskurssit siirretään. Olemme olleet yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Balanc'Yin 28.1. siirretään 11.2. illalle. Olemme olleet yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Voit mennä perumaan omat varauksesi varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelusta. Jos et ole tehnyt sitä viikonlopun aikana, teemme sen puolestasi ja kerrat palautuvat kortillesi.

Emme automaattisesti pidennä kortteja, mutta jos korttisi aika on loppumassa, laitathan meille viestin ja pidennämme korttisi!! Älä kanna huolta - teemme pidennykset manuaalisesti, joten se vie hieman aikaa.

Pahoittelemme tätä kauden aloituksen viivästymistä. Toivomme, että pysyt terveenä ja että kaikki hoitoa tarvitsevat sitä myös saavat.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, vastaamme mielellämme: joogakoulusilta@gmail.com

PILATESTUNNIT SILLASSA KEVÄÄLLÄ 2022

Sillassa tulee olemaan kevään aikana pilatesta lähes joka päivä. Mattopilatestunnit ovat tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Laitepilatesta on heti kauden alussa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Koska intropaikkoja on myyty runsaasti, tulemme lisäämään myös laitetunteja viikkokalenteriin nopeasti, kunhan saamme nyt kauden vain avattua (riippuu AVIn määräyksistä). Laitetunteja tulee mitä todennäköisimmin lauantaille aamupäivään, keskiviikkoiltaan ja nyt jo lisätty tunti maanantai-ilta 21.2. lähtien.

Joten varaa introtuntisi huoletta ja tule Siltaan! Joseph Pilateksen sanoin: 

"You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions, and have a completely new body in thirty sessions."

Säännöllisellä harjoittelulla pääset omiin tavoitteisiisi!!

3.1.2022


SILTA KIINNI AJALLA 27.12.-10.1.

AVI on tänään antanut Helsingin alueelle tartuntalain pykälän 58 g mukaisen määräyksen tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa kaksi viikkoa ajalla 28.12.2021-10.1.2022.

Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea. Tämä koskee siis myös Siltaa. Täten pidämme ovet kiinni ajalla 27.12.-10.1.

Tänä aikana voit kuitenkin tilata videoita - varaukset maanantaisin ja tiistaisin ja video on käytössäsi koko viikon (1 kerta kortistasi). 

Pahoittelemme kaikkea tätä mielipahaa ja harmitusta sekä aikataulujen muutoksia. Olemme yhteydessä laitepilatesintrojen varanneisiin mahdollisimman nopeasti, katso sähköpostisi! Uudet introjen ajat ovat jo varattavissa.

Perumme kaikki tunnit ja kerrat palautuvat korteille. Voit myös itse perua omat varauksesi ellemme me ole ehtineet sitä jo tehdä. Teemme peruutustyötä viikonlopun aikana (24-26.12.).

https://www.joogakoulusilta.com/covid-19-suunnitelma-ja.../

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928572

Lue lisää videoiden tilaamisesta TÄÄLTÄ.

23.12.

LIIKUNTAEDUT

Muista käyttää kaikki vuoden 2021 liikuntaedut ennen vuoden loppua! Ota yhteyttä, jos jäät ihmettelemään jotakin!

20.12.

KEVÄÄN AIKATAULU ON JULKAISTU!

Tervetuloa tutustumaan kevään 2022 aikatauluun!

20.12.

SILLAN UUTUUS - LAITEPILATES!

Olemme niin innoissamme, kun saamme tarjota Sillan asiakkaille mahtavan uutuuden - LAITEPILATES! Pääopettajana toimii Ulla Mannila, yksi Suomen kokeneimmista pilatesopettajista.

Laitepilates aloitetaan aina INTRO-tunnilla. Näet kaikki Intro-tunnit ajalla 27.12.-15.1. jo varauspalvelussa. Osta Intro-tunnin prepaid-kortti ja varaa paikkasi nopeasti, koska laitepilatestunnille on aina vain 6 paikkaa eli paikat täyttyvät nopeasti. Lue lisää laitepilateksesta täältä. Tervetuloa haastamaan kehoasi aivan uudella tavalla! 

12.12.2021

JOULUN AIKA SILLASSA

Olemme joululomalla viikon 20.-26.12.

27.12.-9.1. meillä on tunteja valikoidusti. Tunnit löytyvät varaaheti-palvelusta. Tervetuloa sulattelemaan joulun ajan herkut pilates-, barre-, dynaaminen flowjooga-, voima&liike- ja yin-tunneille!

Kevätkausi alkaa 10.1. täydellä vauhdilla!

15.11.

MUUTOS AIKATAULUUN

Korvaamme sunnuntain hathajoogan barrella 28.11. lähtien. Barre alkaa klo 18.10 ja loppuu klo 19.00. (5.12. ei ole tunteja)

15.11.

PARISKUNTIEN YIN!

Tervetuloa yiniin puolisosi kanssa 21.11. klo 16.15-17.30! Lue lisää: Teemaillat

15.11.

ÄIDIT, ISÄT JA LAPSI LIIKKUMAAN

Äiti/Isä-lapsi kurssi on 19.10-16.11.! Lue lisää täältä.

EXTRA TUNTEJA PILATEKSELLE!

Koska tiistain perustason pilates on tupaten täynnä, laitamme joihinkin viikkoihin keskiviikolle extratunnin klo 17.20-18.15, opettajana Tuula. Tervetuloa, tarkista aina varausjärjestelmästä, josko tunti on tai ei.

27.10.

UUTUUTENA 15 KERRAN KORTTI!

Nyt voit ostaa myös 15 kerran kortin, jolloin kertahinta tulee halvemmaksi kuin 10 kerran kortissa. Jos käyt paljon tunneilla, tämä kortti kannattaa hankkia - ellet ole jo Anytime-korttilainen, jolloin voit käydä tunneilla rajoituksetta!

27.10.

PIENIÄ MUUTOKSIA LUKUJÄRJESTYKSEEN 27.9. ALKAEN

Dynaamisen flown tunti muuttuu keskiviikossa perus/keskitason tunniksi ja tulee olemaan 29.9. alkaen klo 18.30-19.30. Näin ollen myös Venyttely&Kehonhuolto tunti aikaistuu 29.9. lähtien klo 19.45-20.30.!

Torstain barre alkaa 30.9. alkaen klo 1730-1820 ja pilates keski/jatkotaso alkaa 18.35 ja loppuu 19.35!

15.9.

HATHAJOOGAN AAMUTUNTI ALKAA TIISTAISIN 31.8. KLO 8.00-8.45

31.8. aloitamme aamutunnin. Toivotaan, että tunti lähtee käyntiin - sitä on paljon toivottu ja etätöiden lisäännyttyä aamutunnille voisi olla käyttöä. Tervetuloa lämpimästi! Ilmoittautumiset edellisenä iltana klo 21.00 mennessä! Kiitos! Lue lisää täältä.

23.8.


Virtuaalitunnit - kk-paketti ja yksittäiset videot alkavat taas 30.8.!

Kuten Face-to-face-tunnit niin myös Sillan videotarjonta jatkuu edelleen! Lue lisää täältä!

23.8.

HEI, TÄNÄÄN ALKAA SYYSKAUSI!

Tervetuloa tunneille, syyskausi aloitetaan tänään! Kaikki alkeiskurssit alkavat myös tällä viikolla kuten myös Juoksukoulu! Lue lisää nettisivuiltamme, seuraa Facea ja Instaa niin tiedät, mitä tapahtuu!

16.8.

SYKSYN UUTUUDET - VENYTTELY&KEHONHUOLTO JA VOIMA&LIIKE -TUNNIT!

Haluamme, että voit keskittää kaiken liikuntasi Siltaan. Siksi olemme taas innovoineet uusia tunteja, jotka täydentävät tuntivalikoimaamme loistavasti. 

Venyttely&Kehonhuolto -tunnilla käydään läpi koko kehoa rauhallisesti hoitaen. Venyttely on aktiivista ja käytämme apuna mm. foamrolleria, triggerpalloja, kuminauhoja, keppiä ja seinää. Katso, milloin Introduction-tunti pidetään!

Voima&Liike -tunnilla tehdään nimen mukaisesti sekä aerobista liikettä että voimaa kartuttavaa harjoitusta! Tunti kasvattaa kestävyyttä, tehostaa rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa sekä palvelee myös sydän- ja verenkiertoelimistöä, kun sykettä nostetaan askeltamalla. Apuvälineinä käytämme pääasiassa 1-4 kilon käsipainoja ja steppilautoja. Myös kuminauhat ja joogamatto tulevat käyttöön. Tarvitset tunnilla vaaleapohjaiset sisäliikuntakengät. Katso, milloin Introduction-tunti pidetään! 

Lue tunneista lisää täältä. 

21.7.


SYKSY LÄHESTYY....

Loma-aika on parhaimmillaan, mutta suunnittelemme syksyä täyttä vauhtia ja toivomme, että korona olisi silloin taaksejäänyttä elämää. 

Syksyllä jatkamme tuttuja tunteja ja tulemme myös esittelemään kaksi todella kuumaa uutuutta, jotka täydentävät loistavasti Sillan entisestään mahtavaa tuntivalikoimaa. Myös Juoksukoulumme saa jatkoa, lue siitä lisää täällä. Seuraa siis nettisivujamme sekä Facebookia ja Instaa, missä tiedotamme syksystä lisää! 

Uudet asiakkaat voivat ostaa 2 kerran tutustumiskortin, joka on voimassa 1 kuukauden. Muistathan, että voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla. 

Nautinnollista kesää kaikille, nähdään 16.8.!

5.7.


SYYSKAUSI ALKAA 16.8.

Aloitamme studiotunnit taas 16.8. kesätauon jälkeen. Tulossa tuttuja tunteja, tuttuja opettajia ja myös ihania uutuuksia... näistä lisää lähempänä syksyä. Voit ostaa kortin jo nyt ja voimassaoloaika voidaan aloittaa 16.8. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita syksyn ohjelmasta!

13.6.

KESÄTAUKO - TÄRKEÄÄ TIETOA!

Silta lähtee kesätauolle 21.6.2021. Emme pidennä kortteja kesätauon yli, joten kun ostat kortin, se on hyvä käyttää loppuun ennen kesätaukoa (ellei sen voimassaoloaika ulotu 16.8. yli). (5/10 kerran kortit ovat voimassa normaalin ajan, 3 kk.) Kesän aikana voit harjoitella videoiden avulla. Palaamme taas studiotunneille 16.8.

13.6.

KESÄN VIDEOPAKETTI - VOIT TILATA EDELLEEN!

Kesäkuu on alkanut, mutta se ei haittaa - tartu kesän parhaimpaan videopakettiin! Katso tarkemmat ohjeet täältä.

2.6.21


KESÄN ULKOJOOGA EI TOTEUDU 

Valitettavasti joudumme jättämään ulkojoogat väliin tänä kesänä.

19.5.

KESÄN 2021 VIDEOPAKETTITARJOUS! Vain 25€ / kk !

Osta nyt 3 kuukauden videopaketti huippuhintaan ja saat 14-16 videota koko kesäksi (kesä-heinä-elokuu) käyttöösi vain 25 eurolla / kuukausi! (Paketin kokonaishinta on siis 75€) 

 Lue lisää täältä.

10.5.

KESÄTAUKO - TÄRKEÄÄ TIETOA!

Silta lähtee kesätauolle 21.6.2021. Emme pidennä kortteja kesätauon yli, joten kun ostat kortin, se on hyvä käyttää loppuun ennen kesätaukoa. (5/10 kerran kortit ovat voimassa normaalin ajan, 3 kk.) Kesän aikana voit harjoitella videoiden avulla. Palaamme taas studiotunneille 16.8.

7.5.

LIVE-TUNNIT ALKAVAT TAAS 29.4.

Saamme AVIN päätöksen mukaisesti avata taas studion ovet 29.4.2021. Tervetuloa, näet kaikki tunnit varausjärjestelmästä! Ulkojooga lauantaisin jatkuu, terve selkä tunti jatkuu ulkona edelleen ja juoksukoulu pidetään suunnitelman mukaisesti! LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.

22.4.

STUDIO KIINNI AVIN MÄÄRÄYKSEN MUKAAN 28.4. ASTI

AVI on määrännyt meidät sulkemaan ovemme 1-28.4. Tällä välin voit nauttia videoista ja live stream tunneista!

1.4.

KESKIVIIKON TUNTIEN ALKAMISAJAT MUUTTUVAT 10.3. LÄHTIEN!

Te toivoitte ja me toteutamme! Jotta useampi ehtisi tunneille keskiviikkoisin, myöhensimme keskiviikon tunteja ensi viikosta lähtien! Barre alkaa klo 18.00 (aiemmin klo 17.30) ja dynaaminen flowjooga klo 19.05 (aiemmin klo 18.35). Toivottavasti tämä auttaa arjessa ja ehditte tunneille paremmin!

5.3.

Covid-19 update 26.2.2021 - Sillan tunnit jatkuvat

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 26.2.2021 päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi asiakas-, osallistuja- ja odotustiloja Espoon, Helsingin, Järvenpään, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen, Sipoon, Tuusulan ja Vantaan kuntien alueilla. Päätös perustuu tartuntatautilain väliaikaiseen pykälään 58 g, ja se on voimassa 1.-14.3.2021.

Päätös ei koske sellaisia tiloja, joissa toiminta on järjestetty siten, että tilassa on enintään kymmenen henkilöä kerrallaan. Henkilöiden määrään ei lasketa henkilökuntaa. Eli Sillan tunneille otetaan 1.-14.3. max. 10 henkeä per tunti.


Viikko-ohjelmamme ei siis muutu, mutta korostamme turvavälien pitämisen tärkeyttä ja sitä, että tunneille tullaan vain terveinä. 

28.2.

BALANC'YIN PERJANTAISIN - seuraava ilta 19.3.2021

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan yinjoogaan tasapainottamaan kehoasi ja mieltäsi kauniiseen Siltaan! Tämän 2,5 tunnin aikana sinulla on lupa kääriytyä omaan maailmaasi, nauttia yinjoogasta ja Sillan ainutlaatuisesta, hyvästä energiasta ja tunnelmasta kynttilänvalossa äänimaljojen soidessa taustalla. Tule ja kuuntele kehoasi, aisti, mitä kehossasi ja mielessäsi tapahtuu ja anna tasapainon saapua ja saat levollisen mielen, joka voi säilyä pitkään, vaikka harjoitus on ohi. 19.3. teemana kevään puuelementti ja keskitymme sen sisäelimien, sapen ja maksan energiakanaviin. Mukana ovat ihanat äänimaljat ja gongi, joiden rentouttava sointi vie sinut syvää unta vastaavaan lepotilaan. 

18.2.2021

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS!!

Tilaa maaliskuun videopaketti itsellesi ja ystäväsi, joka ei ole vielä Sillan asiakas, saa sen ilmaiseksi!

Paketti sisältää 8 täyspitkää videota:

- 1 x dynaaminen joogatunti

- 2 x lempeä joogatunti

- 1 x yinjoogatunti

- 2 x pilatestunti

- 1 x kehonhuolto/terve selkätunti

- 1 x barretunti

Paketin hinta on 59 euroa (sis. alv24%) ja se tulee voimaan 1.3.2021 ja loppuu 31.3.2021. Ystäväsi ei ole käynyt Sillan tunneilla tai tehnyt Sillan virtuaalitunteja ennen ja hänellä ei ole vielä tiliä Sillan varausjärjestelmässä.

1 ystävä per tilaaja.

Lue lisää täältä.

11.2.2021


IHANA 2,5 TUNNIN BALANC'YIN TAAS 12.2.!

12.2. teemana on vesielementti ja olemme erityisesti munuaisten ja virtsarakon energiakanavien parissa pitkien asanoiden muodossa, koska talvi kuuluu olla levon aikaa kiinalaisen ajattelun mukaan. Teemme asanoita, jotka kohdistuvat etenkin kehon etu- ja takapuolelle. Mm. paljon istumisesta jäykistyvät nivustaipeet sekä etu- ja takareidet ja pakarat ja alaselkä ovat huomiomme kohteina. Mukana ovat myös ihanat äänimaljat ja gongi, joiden rentouttava sointi vie sinut syvää unta vastaavaan lepotilaan. 

Äänimaljat ovat todella kiehtovia ja niiden äänimaailma onnistuu viemään sitkeimmänkin stressaajan unenomaiseen rentoon tilaan.

28.1.

UUTUUSTUNTI VIIKKO-OHJELMASSA! ÄÄNIMALJARENTOUTUS KESKIVIIKKOISIN!

Tervetuloa rentoutumaan 10.2. alkaen neljänä keskiviikkona klo 20.00-20.45. Saat siis vain olla lämpimässä vilttien alla ja kuunnella äänimaljojen soittoa. Lue lisää täältä. 

25.1.

PILATES PEREHDYTYS 3.2. KLO 20-21

TERVETULOA PILATEKSEN ALKEIDEN PARIIN!
Moni on kysellyt uuden pilateskurssin perään, joten pidämme 1h pilates perehdytyksen 3.2.

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!
Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pilatesta harrastaneille.

Tunnilla käymme läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä. Helppoja pilatesliikkeitä käytetään useasti keskikehon vahvistamiseksi myös synnytyksen jälkeen.

25.1.2021

VIRTUAALITUNNIT 11.1.2021 LÄHTIEN

Yksittäiset viikon virtuaalitunnit ovat jatkossa käyttössäsi aina koko viikon aina sunnuntai-iltaan klo 21.00 asti. Viikon yksittäiset virtuaalitunnit ovat varattavissa vain maanantaina ja tiistaina. Näet kaikki tunnit varausjärjestelmästä. Maanantain ja tiistain tunnit ovat aina samoja samalla viikolla.

Lue ohjeet, kuinka toimit yksittäisten virtuaalituntien suhteen!

30.12.2021

Hyvää vuoden vaihdetta Sillasta!

Olemme nyt päivittäneet kevätkauden tunnit ja kurssit varausjärjestelmään ja nettisivuille! Tervetuloa studiotunneille ja jos et vielä halua tulla studiolle, sinulla on edelleen mahdollisuus harjoitella kotona videoiden avulla. Päivitämme myös videotunnit varausjärjestelmään pian!

Uutuuskurssi! Tutustu nyt Mindfulnessiin Sillassa! 

Joogan ja pilateksen alkeiskurssit alkavat heti 16.1. ja 17.1.!

Uutuuksia! Torstain pilatestunti laajenee "Pilates + venyttely" -tunniksi, 75 minuuttia. Opettajana Ulla Mannila, jonka ko. tunti on ollut todella suosittu, kun hän on sitä muualla opettanut. 

Keskiviikkoillassa on keväällä barre sekä dynaaminen flowjooga + venyttely äänimaljojen kera. Opettajana Tuula Heiskanen. Tunti tuli valikoimiin loppuvuonna 2020 ja otettiin loistavasti vastaan heti.

Sunnuntai barre on Ullan tunti keväällä vakituisesti. 

Perjantaisin on vuorotellen noin kerran kuussa Tuulan pitkä Balanc'Yin (2,5h).

Mikäli tunnit ovat täynnä, katsomme tilannetta ja lisäämme tunteja tarpeen mukaan!

30.12.2020

SILLAN LAAJENNUS ON VALMIS, TUNNIT JATKUVAT NORMAALISTI SUNNUNTAINA 8.11.

Tervetuloa kauniiseen ja suurempaan Siltaan taas 8.11. lähtien! Upea, ehostettu ja ennen kaikkea suurempi salimme odottaa sinua. Emme pääsääntöisesti lisää mattopaikkoja per tunti, joten saamme entistäkin paremmat turvavälit. Sisään ja ulos kuljetaan kahdesta eri ovesta ja käsienpesupaikkoja on nyt huikeat 5 kappaletta. Desinfiointi ja siivous jatkuu niin kuin aiemminkin.

Tule nyt ja tutustu uuteen, mutta turvalliseen Siltaan! Lukujärjestyksemme jatkuu samanlaisena, opettajamme pysyvät samoina ja tuttu, rento tunnelma on läsnä. Tervetuloa niin nykyiset kuin uudetkin Siltalaiset! Siltalaisena on hyvä olla! Me olemme pieni pala paratiisia arkesi keskellä!

ps. muista ostaa nyt huippuedullinen 10-kortti - tarjous voimassa 6.-11.11. eli toimi heti!

UUTTA SILLASSA!

Remonttimme jälkeen laajennamme tuntivalikoimaamme tuomalla ihanat äänimaljat tunneillemme! Keskiviikon dynaaminen flowjooga pitenee 75 minuuttiin ja sen sisältö jakautuu 45 minuutin dynaamiseen osioon ja 30 minuutin venyttelyyn äänimaljojen säestyksellä päättyen rentouttavaan savasanaan. Voit lukea lisää ÄÄNIMALJARENTOUTUKSESTA täältä. 

Tervetuloa myös perjantain 13.11. yinjoogateemailtaan, joka on erikoispitkä, 2,5h ja jossa myös soitamme äänimaljoja! Illan aikana keskitymme asanoihin, joilla tasapainotamme kehon immuniteettia. Lue lisää täältä.

25.10.

SILTA LAAJENEE

Olemme iloisia, kun saamme kertoa, että laajennamme tilaamme seuraavaan liiketilaan. Pystymme siis jatkossa tarjoamaan entistäkin turvallisemman harjoitusympäristön. Eli osoite pysyy samana ja saamme pysyä tässä ihanan maagisen rauhoittavassa ja kauniissa tilassa! Mikään muu ei muutu - kortit, tunnit, opettajat, käytännöt pysyvät ennallaan - vain tilaa tulee enemmän. 

Jatkossa sisään- ja uloskäynnit tapahtuvat kahdesta eri ovesta. Meillä tulee olemaan 5 käsienpesupaikkaa ja kaksi vessaa. Saamme tehokkaan tuuletuksen tuntien välissä ja miehet saavat oman pukusopen! Välinehygienia hoituu helpommin välinevaraston pesupaikalla. Tervetuloa siis entistäkin turvallisempaan Siltaan!

Tervetuloa lämpimästi! Studiotunnit ovat tauolla 2-7.11. ja 8.11. jatkamme normaalilla lukujärjestyksellä. Tauon aikana voit tilata videotunteja omaan käyttöösi.

24.10.

MUUTOKSIA  PILATESTUNTEIHIN

Olemme tehneet tasomuutoksia tiistain ja torstain pilatestunteihin:

Tiistain tunti on PERUSTASON pilates ja torstain tunti KESKITASON tunti, jolla myös harjoitellaan klassisen repertuaarin liikkeitä. TULE SIIS ROHKEASTI KUMMALLE TUNNILLE TAHANSA! Riippuen torstain tunnin osallistujien tasosta, tunnilla tehdään klassisen liikkeitä niin, että kaikki pysyvät mukana.

MUUTOKSET TULEVAT NÄKYVIIN VARAUSPALVELUSSA VÄHITELLEN, MUTTA TUNTIEN TASOT MUUTTUVAT KÄYTÄNNÖSSÄ HETI.

Sunnuntain pilates on edelleen perustason pilates, jolla lähdetään liikkeelle alkeistason liikkeistä. Saat kuitenkin hyvin tehokkaan tunnin!


LISÄÄ BARREA!

Olemme lisänneet barrea lauantaille eli klo 10-12 välille on ilmestynyt uusi barre-tunti (mutta ei ihan joka lauantai, koska joskus meidän opettajienkin pitää huilata!). Tervetuloa siis tälle supersuositulle tunnille, missä ei hiessä ja tekemisessä säästellä! Tarkista myös aina kellonaika, koska se voi vähän vaihdella klo 10-12 välillä!

24.8.2020

SYKSYN VIRTUAALITUNNIT

Koska kaikki eivät erinäisistä syistä johtuen voi tulla studion tunneille, olemme sijoittaneet kalenteriin 31.8. lähtien joitakin virtuaalitunteja! Lisäämme tunteja vähitellen tarpeen ja toiveiden mukaan. Ilmoittaudu siis aivan kuin tulisit studiotunnille ja saat videolinkin sähköpostiisi tunnin alkamisajankohtana ja video on käytössäsi 2 vuorokautta (48h).  Eli normaalilla 1/5/10 kerran kortilla pääset Sillan videotunnille kotoa käsin! Lue lisää täältä!

24.8.2020

SYYSLUKUKAUSI ALKAA 17.8.

Tervetuloa syksyn tunneille! Kauniin kesän jälkeen avaamme syyskauden 17.8. kattavalla tuntivalikoimalla, kursseilla ja positiivisella energialla. Pidämme edelleen ryhmäkoon normaalia pienempänä, joten tunneile on turvallista tulla. Myös hygieniataso pidetään korkeana, mutta pidäthän huolen, että tulet tunneille vain terveenä, peset käsiäsi usein, tuot oman maton ja mielellään myös muita välineitä sekä pienen pyyhkeen, jonka voit laittaa esim. bolsterin päälle. Studiolla on tarjolla käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus. Pidämme ovia ja ikkunaa auki mahdollisuuksien mukaan ja tuuletamme tuntien välillä ja pesemme välineitä. Jos olosi on turvallisempi maskin kanssa, otathan oman maskin mukaan.

Mikäli tunnille on tulossa alle 5 henkeä, tunti perutaan ja siitä ilmoitetaan kaikille tekstiviestillä n. 2h ennen tunnin alkua. Tämän vuoksi pyydämme varaamaan tunnit ajoissa, jotta näemme tilanteen. Kun tunti perutaan, se on peruttu varauspalvelussa eikä sitä enää pysty varaamaan. Tarkistathan, että sinulla on puhelinnumerosi asiakastiedoissasi varausjärjestelmässä.

SYKSYN TUNNIT

Olemme päivittäneet syksyn tunnit varaaheti-kalenteriin. Tunteja mahdollisesti lisätään myöhemmin. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat Sillan ihanaan studioon!

SYKSYN ENSIMMÄINEN 2 TUNNIN YIN-IHANUUS

Levottoman alkuvuoden jälkeen on taas ihanaa hiljentyä 2 tunniksi yinin maailmaan Sillan ainutlaatuisen rauhoittavassa tilassa Tuulan johdolla perjantaina 28.8.  Tervetuloa lämpimästi mukaan. Voit ostaa prepaid-kortin jo nyt ja varata paikkasi kalenterin puolelta varaaheti-palvelusta.

BARRE INTRODUCTION

Tervetuloa tutustumaan barreen erityisellä "Barre introduction" -tunnilla perjantaina 21.8. klo 1830-1915. Käymme läpi barren perusteita pitäen kuitenkin napakan barretunnin, jolloin pääset sisälle tähän hauskaan etenkin pakaroita ja reisiä vahvistavaan lajiin!

SYKSY TULEE!

Tulemme julkaisemaan syysaikataulumme tuotapikaa! Kausi alkaa 17.8. Sitä odotellessa voit jo ilmoittautua kaikille alkeiskursseille, juoksukouluun, retriittiin sekä käydä tunneilla studiolla tai ulkojoogassa lauantaisin 15.8. asti. Myös syyskuun aamutunti kaipailee osanottajia eli jos innostut ideasta, laitapa viestiä ja saamme tunnin aikatauluun!

SILLAN PIENI KESÄTAUKO 18.6.-12.7.

Silta lähtee studiosta kesätauolle 18.6. ja palaamme takaisin 13.7. Tauon aikana pyörivät ulkojoogat Kasinonrannan kahvilan puutarhaterassilla (Kuikkarinne 1) tiistaisin ja lauantaisin klo 9-10 ja studiolla tiistain suljettu astangaryhmä. Jos ulkotunti on täynnä varauspalvelun mukaan, kannattaa tulla vielä paikan päälle 20 euroa käteistä mukana ja jos tunnille mahtuu, maksat suoraan opettajalle ja pääset joogaamaan (tai voimassaoleva kortti ja tee varaus paikan päällä opettajan kanssa)! Muista ottaa oma matto!

14.6.

JoogAsana-tunti

Syksyn uutena tuntina esittelemme myös JoogAsana-tunnin torstaisin.

JoogAsana-tunnilla käymme sananmukaisesti rauhassa läpi joogan perusasioita; mielen ja kehon rauhoittamista, asanoita ja niiden linjauksia, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä, hengitystekniikoita, dynaamisessa joogassa tarvittavaa punnerrustekniikkaa sekä kehonhuoltoa yinjoogan asanoiden kautta. Tämä tunti sopii erinoimaisesti joogapolkuaan aloittavalle tai kertausta kaipaavalle joogille kuntoon ja ikään katsomatta. Jos olet juuri alkeiskurssin käynyt, tämä on tunti sinulle - pääset vielä syvemmälle joogan maailmaan saaden kuitenkin hyvän harjoituksen joka tunti turvallisesti.

14.6.

SYKSYN UUTUUS - BARRE SAAPUU SILTAAN!

Olemme niin iloisia, että saamme esitellä nyt kuuman uutuuden Sillassa - BARRE! Barre on tehokas koko vartalon treeni, jota tehdään balettitangolla ja matolla käyttäen välillä myös pienvälineitä, esim. pieniä käsipainoja, kuminauhoja tai pilatespalloa. Barressa saavat kyytiä etenkin pakarat, reidet ja keskivartalo. Ekat tunnit pidetään jo 5. ja 12.8., tervetuloa! Lue lisää barresta täältä.

14.6.

SILTA AVAUTUU!

Tervetuloa tunneille Siltaan, sisälle, saliin! Otamme vain 10 henkeä tunnille, joten olet turvallisesti, hyvällä etäisyydellä joogikaveristasi. Lisäksi huolehdimme salin ja välineiden hygieniasta entistäkin tarkemmin. Tuothan oman maton ja välineet, joita sinulta löytyy.

Olemme nyt myös pidentäneet kaikkien kortit koronatauon vuoksi. Tämän jälkeen emme enää pidennä kortteja koronan johdosta. Sinulla on mahdollisuus tulla tunneille studiolle, ostaa videopaketti kotona harjoitteluun tai tulla ulkojoogaan Kassarin kahvilan terassille ja käyttää korttisi kerrat.

1,6,2020


KESÄN VIDEOPAKETIT 1.6.-31.8.! MISSÄ TAHANSA, MILLOIN TAHANSA!

Nyt voit joogailla, tehdä pilatesta tai terve selkä ja kehonhuolto-tunteja virtuaalisesti myös kesällä, lomalla, mökillä tai missä tahansa oletkin (nettiyhteyden päässä)!

Voit nyt ostaa erilaisia prepaid-kortteja:

1. videopaketin 59€/paketti/kk

2. 5xkortin studiotunneille + videopaketin 135€ (sis. 5xkortti studiotunneille (voimassa ostopäivästä 3kk) + 1 videopaketti yhdelle toivekuukaudelle. Huom! Tämä paketti tulee myyntiin 1.6. Saat kesäkuun linkit 1.6.!

Prepaid-kortit (paitsi 5xkortin studiotunneille + videopaketti) ovat myynnissä varaaheti.fi/joogakoulusilta varauspalvelussa. Kortin nimen näet alla paketin perässä. Lue muut tiedot täältä.

MAHTAVAT KESÄKORTIT!

Jos et ole saanut meiliä meiltä kesäkorttimahdollisuuksista, laitapa meille meili ja lähetämme sinulle tietoa! Upeita juttuja kesälle tulossa ja vielä upeampia syksylle...!!! Keep tuned!!

22.5.

KESÄ TULEE - ULKOJOOGA ALKAA!

Iloisia uutisia - kesä tulee ja ulkojooga alkaa 2.6.! Tiistaisin ja lauantaisin klo 9-10 tervetuloa Kasinonrannan kahvilan puutarhaterassille joogaamaan Sillan opettajien johdolla koko kesän läpi! Sateella tunti järjestetään Sillassa (5 min kävely kahvilasta). Olemme siis puuterassilla ja jokainen tuo oman mattonsa. Korttiostot ja ilmoittautuminen Sillan varaaheti.fi/joogakoulusilta palvelun kautta. Osta siis normaali 5/10 kerran kortti ja varaa tunti. Emme ota maksuja vastaan paikan päällä, koska osallistujamäärä on rajoitettu (max. 10). Jooga on helpohkoa hathajoogaa, mutta saat kuitenkin mukavan kehoa vahvistavan ja venyttävän harjoituksen. Tervetuloa!

https://www.joogakoulusilta.com/hintalista/

22.5.

STUDIO AVAUTUU TAAS 1.6.!

Ilon uutisia! Mikäli viranomaiset eivät muuta suosituksiaan, tulemme avaaamaan ovet 1.6.2020. Ihana nähdä teitä kaikkia taas ihan livenä! Tunnit siis jatkuvat hieman pienemmällä lukujärjestyksellä juhannukseen asti. Siitä eteenpäin jatkuvat ainakin ulkotunnit sekä tiistain erikoisryhmän astangatunti ja 13.7. lähtien taas enemmän tunteja.

Virtuaalitunnit jatkuvat siis täysillä 31.5. asti eli tervetuloa niille sankoin joukoin kuten tähänkin asti. Sen jälkeenkin sinulla on mahdollisuus tehdä tunteja videoiden kautta. Kerromme tästä lähiakoina lisää. Olemme saaneet paljon ihania palautteita virtuaalitunneista, kuinka ne ovat auttaneet hankalan ajan yli, etätöissä kotona ollessa, lasten opettajana ja keittäjänä toimiessa, eristyksessä, stressin ja paineen alla töissä... Niitä on yllättävän kiva tehdä ja ihmeen ahkerasti sitä tulee tehtyä, vaikka opettaja ei olekaan vieressä... kokeile, jos et ole vielä osallistunut! Voit yllättyä!

9.5.


JOOGAN ALKEISKURSSI

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (2 kertaa kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssilla opetellaan aurinkotervehdyksiä, joogan seisomasarjan asanoita, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Lopussa rauhoitumme ja rentoudumme pitkillä venytyksillä. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina.

Aika: kurssi pidetään kahtena peräkkäisenä keskiviikkona eli varaa molemmat tunnit itsellesi
ke 3.6. klo 17.30-18.30 ja ke 10.6. klo 17.30-18.30

Lisää kurssista täällä.

9.5.

Nyt viikon Silta Virtual 1 viikon Anytime-kortti vain 29 euroa!

Nyt saat viikon Silta virtual tunnit käyttöösi vain 29 eurolla! Viikko käynnistyy heti ostosta. Sinun tulee varata tunnit, joille haluat osallistua ja saat linkin kunkin päivän tunnille aamulla klo 9. Sinun kannattaa tehdä tuntivaraukset etukäteen viikoksi, jotta saat linkin heti aamusta käyttöösi. Linkki on voimassa aina ko. tunnin iltana klo 22.00 asti.

Ostot varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelun kautta. Luo ensin tili (jos et ole jo Sillan asiakas), osta 1 viikon Virtual Anytime -kortti ja voit aloittaa tuntien varauksen. Katso tarkemmat ohjeet ja ehdot Zoom-virtuaalituntien käytöstä täältä. 

2.5.

HELPOTUS VIRTUAALITUNTIEN JA ARJEN YHTEENSOVITTAMISEEN!

Helpottaaksemme arjen yhteensovittamista ja tunneille osallistumista teemme seuraavat muutokset varaus- ja linkkien lähettämisjärjestelmään 6.4. lähtien:
Lue lisää täältä.

14.4.2020

UUTUUSTUNTI! VIRTUAL YIN + LEMPEÄ LIIKE

Tällä tunnilla teemme perinteisten, pitkäkestoisten yin-asanoiden lisäksi hieman lempeää liikettä joko tunnin alussa tai lopussa tai molemmissa päissä tuntia. Näin kehosi laskeutuu lempeästi yin-asanoihin sekä herää tunnin lopussa viipyilevässä liikkeessä. Harjoitus voi sopia paremmin etenkin, jos teet sen kotona, missä ei välttämättä aina ole rauhaisaa paikkaa nautiskella pitkistä yin-asanoista. Myös tänä levottomana korona-aikana liike voi helpottaa oloasi ja keho rentoutuu helpommin pienen liikkeen voimalla.

2.4.2020

TULE MUKAAN VIRTUAALITUNNEILLE!

Olemme tehneet Siltalaisille laajan tarjonnan virtuaalitunteja, joille voit osallistua omalla kortillasi. Jos sinulla ei ole vielä korttia, voit käydä ostamassa sen täältä. Tarjoamme dynaamista flowta, lempeää flowta, yinjoogaa, pilatesta eri tasoja, pilateksen klassista repertuaaria sekä uusimpana kehonhuoltoa! Systeemiin on todella helppoa loggautua ja päästä tekemään tunti omassa rauhassa. Sinulla on aina 4 tuntia aikaa tunnin alkamisajasta lähtien tehdä harjoitus. Poikkeuksena LIVE-tunnit, jotka alkavat ja loppuvat ajallaan - tule rohkeasti mukaan! Saat itse päättää, näytkö screenilla vai et. Olemme hetken tuntien alussa "vapaalla sanalla" eli moikkaamme ja voimme vaihtaa kuulumisia (mikäli haluat osallistua) ennen kuin tunti virallisesti alkaa.

Tervetuloa lämpimästi Sillan virtuaalimaailmaan!

31.3.2020

SILTA VIRTUAL KAMPANJA - MAALAISSERKKU MESSIIN!

Kaikilla ei ole jooga- ja pilatesstudiota nurkan takana ja normaalioloissa tunneille ei ehkä ole mitään mahdollisuutta päästä. Mutta! Poikkeuksellinen aika luo poikkeuksellisia olosuhteita!

Meillä jokaisella on ystäviä, sukulaisia ja tuttuja ympäri Suomea, jotka ovat ehkä kuulleet sinulta Sillan mainioista tunneista ja nyt heilläkin on mahdollisuus päästä mukaan VIRTUAALISESTI. Wau!

Lähetä meille siis ystäväsi nimi ja sähköpostiosoite ja me lähetämme hänelle ohjeet, kuinka lunastaa kortti Siltaan ja kuinka varata ja osallistua virtuaalitunneillemme. Lue lisää täältä!

VIRTUAALITUNNEILLE OSALLISTUMINEN

SILTA GOES VIRTUAL!

Voit nyt osallistua tunneille virtuaalisesti!

Näet kaikki tunnit täältä: varaaheti.fi/joogakoulusilta

Lue siis tili itsellesi, näet tunnit, voit ostaa kortin ja varata paikan tunnille.

Alla ohjeet, kuinka toimit!

Tuntivaraukset ja -peruutukset tehdään aivan samalla tavoin kuin tulisit normaalille tunnille. Eli jos et pääse virtuaaliharjoitukseen ilmoitettuun aikaan, sinun tulee perua osallistumisesi viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua ja kerta palautuu kortillesi. Tämän jälkeen kerta ei palaudu kortille. Virtuaalitunnille voit osallistua 1 kerran/5 kerran/10 kerran/Anytime-korteilla.

Tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja mitä suurempi näyttö, sitä miellyttävämpi sinun on seurata tuntia. Voit jo nyt ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (Zoom Cloud Meetings) AppStoresta tai vastaavasta. Voit myös kopioida tunnin linkin browseriin, jolloin sinun ei tarvitse ladata sovellusta.

Noin tuntia ennen ennen tunnin alkamisaikaa lähetämme sähköpostiisi ohjeen, kuinka osallistua tunnille sekä linkin ja salasanan, jolla pääset tekemään harjoituksesi jooga- tai pilatesvideon tahdissa. Voit aloittaa harjoituksen heti linkin saatuasi. Linkki tulee sinulle viimeistään 15 minuuttia ennen virallista alkamisaikaa. Emme lähetä linkkiä enää kalenteriin merkityn tunnin alkamisajan jälkeen.

Tunti on käytettävissäsi 4 tunnin ajan tunnin virallisesta alkamisajasta eli jos et pääse varaaheti-kalenteriajan mukaan tekemään harjoitusta, voit tehdä sen myöhemmin. Linkki on aina henkilökohtainen.

Lisäämme tunteja varaaheti-kalenteriin sitä mukaa kuin niitä valmistuu eli pysy kuulolla. Kerromme Sillan Facessa enemmän päivän tuntien sisällöstä eli kannattaa seurata Sillan Facebook-sivua. Toivotamme nautinnollisia hetkiä Silta virtual -tuntien parissa kotona!

Korttiostot ja varaukset: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi

Lisätietoja: joogakoulusilta@gmail.com

www.facebook.com/siltajoogapilates

Instagram: @siltajoogapilates

PÄIVITYS KORONA-TILANTEESEEN

Olemme pahoillamme - suljemme Sillan maanantaista 16.3. alkaen toistaiseksi Covid-19 -viruksen vuoksi.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta nettisivujen uutisten, Facebookin, Instagramin ja sähköpostin välityksellä. Olethan ruksinut  varaaheti-tililläsi "Haluan saada tarjouksia ja tiedotteita sähköpostitse" niin saat tiedotteemme sähköpostiisi. Katsothan, että olet myös päivittänyt puhelinnumerosi asiakastilillesi.

Lähetämme kaikille sähköpostin hyväksyneille tietoa, kuinka menettelemme korttien ja kurssien kanssa. Pääsääntöisesti jatkamme kortteja sulun ajan. Kursseista ja erikoistunneista olemme yhteydessä erikseen jokaiseen osallistujaan.

Pahoittelemme tilannetta! Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!

15.3.2020KORONA-TIEDOTE

Lauttasaaressa havaitun koronatartunnan vuoksi olemme päättäneet suurentaa tunneille osallistuvien turvaväliä aluksi ainakin seuraavan kahden viikon ajan ja tarvittaessa pidempään.
Lisäksi olemme lisänneet käsienpesupaikan sekä tehostaneet käsienpesuhygieniaa sekä kaikkien välineiden pesua studiolla. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme ystävällisesti pesemään kädet ennen ja jälkeen tuntien, tuomaan oman maton, mikäli mahdollista sekä oman vesipullon. Ja kuten aina, tunneille ei pidä tulla sairaana.
https://thl.fi/.../aj.../ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

9.3.2020

UUSI GROUNDINGYIN PÄIVÄMÄÄRÄ!

GroundingYin -tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoa. Myös yöunen laatu saattaa parantua.

Tunnilla tehdään tuttuja yin-asanoita ja asanoissa ollaan n. 10min, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä asiakkaiden meridiaanilinjoja ja akupisteitä kevyesti painellen. Otamme näihin iltoihin vain 8 oppilasta, joten illat menevät täyteen todella nopeasti.

Seuraavat illat ovat:

Maaginen GroudingYin - Perjantai 20.3.2020 klo 1845-2045

Blissful Friday - Perjantai 3.4.2020 klo 1845-2045

Yhden illan hinta 38 euroa. Lisää illoista täällä. Tervetuloa!


PILATES PEREHDYTYS LAUANTAINA 29.2. KLO 1315-1415

Jos haluat mukaan pilatestunneille etkä ehtinyt kauden alkeiskurssille tai haluat kerrata perusteet, tämä on sinulle! Käymme tunnissa läpi pilateksen perusteet, jotta saat tunneistasi heti enemmän irti.
Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin! Lue lisää täältä.

25.2.2020


LISÄTUNTEJA KALENTERIIN!

Uusia dynaamisen flown tunteja! Koska Tuulan dynaamiset flowt ovat täpötäynnä, laitoimme kalenteriin jokusen tunnin lisää torstaille klo 17.30-18.30! Eli 27.2., 12.3. ja 19.3. Taso määräytyy osallistujien mukaan, tervetuloa! Olethan myös huomannut tiistain päivätunnin 10.45-11.45, hathaa Tuulan johdolla!
Samoin pilatesta on tarjolla extrana lauantaisin 7.3., 14.3., 18.4. ja 25.4. klo 12-13!

HIIHTOLOMAVIIKKO  - TUNTEJA RAJOITETUMMIN

Viikolla 8 eli 17-23.2. pidämme tunteja rajoitetummin hiihtoloman vuoksi. Varaaheti on ajan tasalla. Tervetuloa tunneille!

16.2.

SILLAN JUOKSUKOULU TULEE!

Sillan Juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa juoksuharrastuksen ja juoksemista tukevan lihaskuntoharjoittelun. Juoksukoulussa tutustut juoksuharrastuksen eri muotoihin, opit juoksutekniikan perusteet, parannat peruskuntoasi, opit harjoittamaan juoksuasentoasi tukevia lihaksia ja saat vinkkejä juoksukenkien sekä muiden varusteiden hankintaan. Sinulla ei tarvitse olla ennestään juoksukokemusta. Harjoitukset järjestetään Sillassa, Lauttasaaren alueen lenkkipoluilla sekä Pyrkällä. Ei säävarausta, vaan opetellaan lenkkeilemään joka säällä, sään mukaisin varustein tietysti! Tule rohkeasti mukaan. Porukalla on kiva juosta ja opettelemalla heti oikean tekniikan säästät kehoasi ja vältät ehkä pahimmat aloittelevan juoksijan sudenkuopat!

Aika ja kesto

Juoksukoulu pidetään aina kaksi kertaa viikossa: lauantaisin klo 13-14 ja maanantaisin klo 18.45-19.45

Koulu alkaa la 18.4. ja viimeinen kerta on maanantaina 11.5. Lue lisää täältä!

12.2.

Sillan kehonhuoltokurssi, 5 kertaa (tai yksittäin), lauantaisin maalis-huhtikuussa!

Helmikuun kehonhuoltokurssille on toivottu jatkoa! Jatkamme tuntia 5 kertaa ajalla 7.3.-25.4. samoilla ehdoilla kuin helmikuun kurssi. Kurssikortti on jo myynnissä varauspalvelussa ja tunti varattavana maaliskuun osalta kalenterin puolelle. Huhtikuun kellonajat täsmentyvät myöhemmin. Hienoa, kun kurssista on selkeästi ollut hyötyä! Olethan meihin yhteydessä, jos olet kiinnostunut kurssista!


12.2.


UUTUUS! KEHONHUOLTOTUNTI, 5 KERTAA tai vaikka yksi kerta - kun sinulle sopii!

Nyt pääset opiskelemaan kehonhuoltoa lauantaisin helmikuun alusta. Tiesithän, että kuntosi ei kehity pelkästään kovaa treenaamalla, vaan sen vastapainoksi tarvitset kehonhuoltoa? Olemme kehittäneet 5 kerran kurssin, jossa sukellamme nimenomaan kehonhuoltoon monin eri tavoin. Katso lisää täältä ja buukkaa itsesi varmalle paikalle ostamalla koko kurssi! Tunnille voi tulla myös vaikka vain kerran normaalilla 5/10 kerran kortilla. Tunti löytyy varausjärjestelmässä "Kurssit" -otsikon alta. Opettajana maanmainio meillä jo terve selkä- ja pilatestuntia vetävä fysioterapeutti Riina Riikonen!

YKSI UUSI GROUNDINGYIN -ILTA KALENTERISSA!

Tunnilla tehdään tuttuja yin-asanoita ja asanoissa ollaan n. 10min, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä asiakkaiden meridiaanilinjoja ja akupisteitä kevyesti painellen. Käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Lopussa on min. 20 minuutin rentoutus.

Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi.

Perjantai 31.1.2020 klo 1845-2045

Perjantai 14.2.2020 klo 1845-2045

Perjantai 20.3.2020 klo 1845-2045

Yhden illan hinta 38 euroa. Tervetuloa!

27.1.2020

JOOGAN ALKEISKURSSI JATKUU ....

Vielä mahdollisuus päästä joogaan käsiksi! Tule lauantaina 1.2. klo 9.40-10.40 käymään läpi alkeita ja voit sen jälkeen tulla tunneille. Lue lisää kursseista - sivulta. Tervetuloa!

27.1.2020

PÄIVÄTUNTI SILTAAN!

Meiltä on paljon kyselty päivätunteja ja nyt sellainen tulee! Hathajoogan tunnilla pääsee lempeyden kautta avaamaan kehoa ja lepuuttamaan mieltä yhdistäen hengityksen ja liikkeen helppojen asanoiden ja modifioitujen aurinkotervehdysten kautta. Tunnilla vahvistetaan kehoa monipuolisesti ja se sopii kaikenikäisille. Tunti on myös hyvä esim. synnytyksen jälkeen, jos olet jo saanut luvan monipuoliseen liikuntaan ja keskivartalon harjoituksiin. Tule siis tiistaisin klo 10.45-11.45 Siltaan! Osallistuminen normaalilla tuntikortilla. Lisää tunnista täällä.

22.1.2020

KEVÄÄN 2020 AIKATAULU JULKAISTU!

Kohta startataan kevään lukujärjestys! Spesiaalina tulemme järjestämään yinjoogaa ja pilatesta myös aamupäivällä/päivällä viikonloppuisin, joten seuraa ajanvarausjärjestelmää, koska päivitämme tunnit sinne.

8.1.2020

UUTUUS! KEHONHUOLTOKURSSI!

Nyt pääset opiskelemaan kehonhuoltoa lauantaisin helmikuun alusta. Tiesithän, että kuntosi ei kehity pelkästään kovaa treenaamalla, vaan sen vastapainoksi tarvitset kehonhuoltoa? Olemme kehittäneet 5 kerran kurssin, jossa sukellamme nimenomaan kehonhuoltoon monin eri tavoin. Katso lisää täältä ja buukkaa itsesi varmalle paikalle ostamalla koko kurssi! Opettajana maanmainio meillä jo terve selkä- ja pilatestuntia vetävä fysioterapeutti Riina Riikonen!

2.1.2020

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Silta toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta ja vuosikymmentä! 

Tunteja ajalla 1.1.-12.1. hieman rajoitetummin ja 13.1. aloitamme täydellä lukujärjestyksellä. Aikataulu on jo julkaistu ja kaikki tunnit ovat varattavissa varauspalvelussa. Tarjolla on myös paljon jooga- ja pilateskursseja heti 13.1. alkavalla viikolla. Pääset kursseille edullisesti - et maksa kurssista mitään extraa, vaan ostat vain 5 tai 10 kerran kortin ja varaat kurssitunnit aivan kuin varaisit normaalin tunnin. Kaikki kurssit, paitsi yinjoogan perehdytys, ovat 2 tuntia eli vie 2 kertaa kortiltasi. Loput kerrat voit vapaasti käyttää mihin tahansa normaalissa viikkoaikataulussa oleviin tunteihin. Tervetuloa Siltaan!

2.1.2020

JOULUN AIKA

Silta lomailee 20.-27.12.

Tunteja rajoitetusti ajalla 28.12.-12.1. Huom. ajat ja tunnit voivat poiketa normaalista, joten tarkistathan ajat.

Kevätkausi alkaa 13.1.2020.

Kortit ovat voimassa normaalisti 3kk ostosta.

Olethan muistanut käyttää kaikki Smartum, epassi, Edenred, Eazybreak, Ticket Virike -etusi ennen vuoden loppua!

Kevään tunnit ovat jo varaaheti-palvelussa. Samoin kaikki alkeiskurssit! Kuvaukset kursseista nettisivuilla  ja Facebookin tapahtumissa.

TERVETULOA TUNNEILLE JA KURSSEILLE!

VUODENVAIHTEEN AIKATAULU JULKAISTU

Olemme joululomalla vain 20-27.12., jonka jälkeen supistetulla aikataululla tunteja 13.1.2020 asti.

Katso tarkemmat tiedot täältä ja varaaheti-kalenterista! Huomioi, että vuodenvaihteessa tuntien ajat ja tunnit voivat olla erit kuin syksyn lukujärjestyksessä.

2.12.2019

ALKUVUODEN 2020 IHANAT YIN-ILLAT JULKAISTU

Varaa heti paikkasi perjantain ihaniin yin tai GroundingYin-iltoihin! Nämä hemmotteluillat tulevat aina täyteen, joten varmista paikkasi pian. Luvassa siis taas pelkkää rauhaa, kehonhuoltoa ja rentoutumista työviikon päätteeksi. Lue lisää täältä. Lämpimästi tervetuloa!

TAMMIKUUN ALKEISKURSSIT KALENTERISSA NYT JO!

Pääset nyt aloittamaan uuden harrastuksen tai kertaamaan perusteet heti tammikuussa, kun lukujärjestyksemme alkaa pyöriä täysillä! Pääset kaikille kursseille nyt tavallisella 5 tai 10 kerran kortilla käyttämällä joko 1 tai 2 kertaa kortista per kurssi - aivan kuin varaisit normaalin tunnin. Suosittelemme 10-kortin ostoa, koska se tulee edullisemmaksi sinulle per tunti. Katso lisää täältä ja varaa paikkasi kalenterin puolelta ostettuasi kortin!

19.11.2019

UUSI PILATES PEREHDYTYS - SU 8.12.2019 KLO 15.30-16.30

Jos haluat mukaan pilatestunneille etkä ehtinyt kauden alkeiskurssille tai haluat kerrata perusteet, tämä on sinulle! Käymme tunnissa läpi pilateksen perusteet, jotta saat tunneistasi heti enemmän irti.
Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

6.11.2019

Joogan peruskurssi

Jos haluat mukaan joogatunneille etkä ehtinyt kauden alkeiskurssille tai haluat kerrata perusteet, tämä on sinulle! Käymme tunnissa läpi joogan perusteet, jotta saat tunneistasi heti enemmän irti.

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!  Lue lisää täältä.

23.10.2019

UUSI ILTA!

GROUNDINGYIN® AROMAATTISTEN ÖLJYJEN KERA -ilta - hemmottelua sinulle!

Tervetuloa GroundingYin® + aromaattiset öljyt -käsittelytunnille perjantaina 22.11.2019 klo 18.45-20.45!

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

Tässä illassa käytämme myös aromaattisia öljyjä, joten ilta ei välttämättä sovi tuoksuille herkistyneille henkilöille.

23,10.2019

Sillan tarratohinat 22.10.-5.11.2019!!

Nyt on Tarratohinoiden aika eli saat tarran jokaisesta tunnista ja voit saada 5% alennuksen seuraavasta kortistasi!!

Käy viidellä eri tunnilla 22.10.-5.11.2019 ja lunastat itsellesi 5% alennuksen seuraavasta 5/10 kerran tai 1 kk Anytime kortista. Ja kaikki osallistuneet ovat mukana Yllätyspalkinnon arvonnassa, jei! Eli kannattaa osallistua! Lue tarkemmat speksit täältä!

22,10.2019

PILATES - VAHVUUTTA KESKIKEHOON JA LIIKKUVUUTTA RANKAAN!

Koska taas on kyselty alkeiskurssin perään, järjestämme pilateksen perehdytyksen su 27.10.2019 klo 1530-1630! Tervetuloa siis uudet ja kokeneetkin - tämän perehdytyksen kautta ymmärrät pilateksen perusperiaatteet ja saat enemmän tunneista irti!

11.10.2019

KOULUJEN SYYSLOMAVIIKOLLA TUNTEJA RAJOITETUMMIN

Huomioithan, että 14-20.10. tunteja on rajoitetummin. Kaikki tunnit näet varauskalenterista!

10.10.2019

HYVIÄ UUTISIA PILATESIHMISILLE!

Wau, meillä alkaa klassisen repertuaarin tunti! Eli 3.10. lähtien torstain pilatestunnilla tehdään Pilateksen klassista repertuaaria! Tule siis kokeilemaan rohkeasti, haastaamaan itseäsi ja huomaat, kuinka harjoitus vie sinua eteenpäin. Ulla Mannila, yksi Suomen kokeneimpia pilatesopettajia, tulee viemään sinut suureen seikkailuun ja johdattelee sinut turvallisesti koko repertuaarin läpi. Tätä on odotettu ja kyselty - nyt se on täällä. Tervetuloa uudet ja nykyiset oppilaat - joko 1, 5 tai 10 kerran tai Anytime-kortilla! Lisää tunnista täällä.

26.9.2019

HEI,  ME OLEMME NYT   SILTA  |  JOOGA PILATES !!!!

Selventääksemme ja kirkastaaksemme yrityskuvaamme, brändiämme ja toimintaamme olemme uusineet logomme ja hieman myös nimeämme. Joogakoulu Silta on nyt historiaa ja uusi nimemme on SILTA  |  JOOGA PILATES

Joogastahan tämä kaikki lähti, mutta heti Sillan alusta lähtien pilates on ollut toinen iso kulmakivemme, joten oli enemmän kuin oikeutettua, että se myös nousee esiin nimessämme.

Toiminta jatkuu kuten ennenkin, nimi vain muuttuu. Sähköpostiosoittemme pysyy edelleen samana.

Tervetuloa tunneille, Sillassa nähdään!

25.9.2019


MATALAN SYKKEEN KIERTOHARJOITTELU (LIIT)

LIIT IS BACK! Kuuntelimme teitä ja voimakkaan suosion johdosta jatkamme LIIT-tuntia lauantaiaamuisin klo 9.40-10.40! Tunnin nimeä vain selvennetään eli uusi nimi on "Matalan sykkeen kiertoharjoittelu". Sisältö siis pysyy samanlaisena. Tervetuloa jo tämän treenin hyödyn löytäneet että uudet kokeilijat! Seuraavan kerran tunti pidetään 28.9.

LIIT eli low-intensity interval training on intervallitreeniä, jota tehdään kiertoharjoitteluna ja se sisältää paljon staattista lihastyötä, mutta sykettä ei nostateta huippulukemiin. Sykkeen annetaan myös palautua matalalle aina liikkeiden jälkeen. LIIT-treenissä tehdään paljon harjoitteita oman kehon painolla ja keskitytään keskivartalotreeniin, unohtamatta reisiä ja pakaroita. LIIT sopii myös henkilöille, joilla on haasteita nivelien kanssa, koska siinä ei tule suuria hyppyjä, loikkia tai yllättäviä kiertoja. Liikkeet tehdään huolellisesti ja rauhallisesti loppuun asti, jolloin myös loukkaantumisvaara on pieni.

17.9.2019

TIEDOTE KERRAN KUUSSA

Lähetämme yhden Silta-tiedotteen kerran kuussa sähköpostitse, jos olet hyväksynyt sähköpostimarkkinoinnin varaaheti-palvelussa. Jos et saanut tänään meiliä meiltä (tarkista myös roskaposti), niin käypä klikkaamassa rasti ruutuun varaaheti-palvelussa / Oma käyttäjätili / Asetukset: "Haluan saada tarjouksia ja tiedotteita sähköpostitse" niin jatkossa saat yhden meilin per kk meiltä! Siinä on aina tärkeää tietoa!

11.9.2019

PILATES ALKEISKURSSI SUNNUNTAINA 15.9.2019 KLO 15.30-16.30 - huom. uusi kurssi!

Koska kysyntää on paljon, järjestämme vielä kolmannen pilates perehdytyksen 15.9.  Seuraava perehdytys tulee mahdollisesti myöhemmin syksyllä eli tule nyt, jos haluat mukaan tunneille syksyn alusta!

Jos haluat mukaan pilatestunneille etkä ehtinyt kauden alkeiskurssille tai haluat kerrata perusteet, tämä on sinulle! Käymme tunnissa läpi pilateksen perusteet, jotta saat tunneistasi heti enemmän irti.

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

4.9.2019

PILATES ALKEISKURSSI SUNNUNTAINA 1.9.2019 KLO 15.30-16.30

Jos haluat mukaan pilatestunneille etkä ehtinyt kauden alkeiskurssille tai haluat kerrata perusteet, tämä on sinulle! Käymme tunnissa läpi pilateksen perusteet, jotta saat tunneistasi heti enemmän irti.

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin! Katso tarkemmin täältä!

UUTUUS!

Anna unelmille siivet - Jooga + Aarrekartta-ilta Sillassa!

Kokoa oma ystäväjoukkosi ja tulkaa joogaamaan ja askartelemaan Aarrekartat Siltaan! Lue lisää ja pyydä tarjous!

26.8.2019

JOOGAN JA PILATEKSEN ALKEISKURSSIT NYT!

Vielä ehdit mukaan lauantain joogan alkeiskurssille, 17.8. klo 12-14.30 ja pilateksen alkeiskurssille sunnuntaina 18.8. klo 15.30-17.30. Sinun kannattaa ostaa samalla 10-kerran kortti kurssikortin kanssa, jolloin saat 10€ alennuksen! Tervetuloa Siltaan!

17.8.2019

KAUSI ON ALKANUT!

Sillan syksy on saatu vauhdilla käyntiin! Seinät pullistelevat innokkaista ihmisistä ja ulos virtaa punaposkisia joogeja ja pilatesihmisiä - mahtavaa! Koska pilatestunnit ovat nyt supersuosittuja, lisäämme toistaiseksi keskiviikolle 21.8. lähtien yhden tunnin lisää klo 17.15-18.15. Tunnin pitää Mannilan Ulla - yksi Suomen pisimpään pilatesta opettanut pilatesammattilainen. Tervetuloa siis myös keskiviikkoisin pilatekseen. Kannattaa miettiä myös Anytime-kortin hankkimista, jos käyt tunneilla paljon!

SMARTUM KORTTIKÄYTTÄJÄT!

Smartumilla on ollut iZettle-maksupäätteellä vastaanotetuissa Smartumin maksuissa sekä maksujen ja palvelupalkkioiden kohdentamisessa toistuvasti ongelmia, joten iZettle-maksupäätteellä ei valitettavasti voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja. Smartum on poistanut iZettle-maksupäätteet verkostostaan 10.6.2019, joten esim. Sillan iZettle-maksupäätteellä ei voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja. Fyysiset Smartum-setelit toimivat kuten ennenkin.

Tämän sijaan kaikilla Smartum-maksukorttia käyttävillä asiakkailla on mahdollisuus maksaa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella. Kun olet maksanut, paina viimeiseksi "tarkista" ja sen jälkeen saamme kuitin automaattisesti Sillan sähköpostiin. Näin osaamme syöttää sinulle kortin etänä, ilman, että sinun tarvitsee tulla sitä varten studiolle. Syötämme kortin manuaalisesti eli varauduthan pieneen viiveeseen ostosi jälkeen. Asenna siis Smartumpay kännykkääsi! Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Smartumiin tai meihin.

smartum.fi

7.8.2019

EKAKERTALAISILLE MAHTAVA TARJOUS!

Tarjous on päättynyt! Jos et ole koskaan vielä astunut sisälle Siltaan, sinun on mahdollisuus ostaa nyt aivan mahtava tarjouspaketti - 3 tuntia vain 15 euroa! Katso tarkemmat ohjeet täältä. Tunnit kannattaa varata heti, koska ne täyttyvät vauhdilla, kun kausi alkaa!

SYKSYN 2019 AIKATAULU NYT JULKAISTU NETTISIVUILLA!

Tsekkaapa syksyn aikataulu nyt ja voit jo miettiä, mille tunneille haluat tulla. Aikataulumme on sama joka viikko ja 5 ja 10 kerran korteilla voit joustavasti tulla kaikille normaaleille viikkontunneille silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Katso myös ensimmäiset syksyn kurssit ja pohdi, jos haluat aloittaa uuden harrastuksen. Suosittelemme vahvasti alkeiskursseja ennen tunneille tuloa - näin saat paljon enemmän irti tunneista heti alusta alkaen.

Tunnit ovat myös nyt varaaheti-järjestelmässä eli voit aloittaa varaamisen.

Jos ostat 5 tai 10 kerran tuntikortin ennen 12.8., sen voimassaolon alkamispäiväksi muutetaan 12.8. ja se on siis 3 kuukautta voimassa siitä lähtien.

ONNELLISET VOITTAJAT!

ARVONTA ON SUORITETTU JA KESÄN KOVIN TIIKERI LÖYDETTY!

Syksyn 1 kuukauden Anytime-kortin onnellinen voittaja on Tuulia Sundgren! Onnea Tuulialle!

Henkilö, joka kävi eniten Joogakoulu Sillan tunneilla ajalla 13.5.-18.6.2019, on Christa Lindström! Hän siis sai 100 euron lahjakortin Kauneushoitola Kristel Strandeniin! Onnea Christa!

27.6.2019

SILTA LOMAILEE!

Olemme lomalla 20.6.-12.8. ja palaamme maanantaina 12.8. taas intoa uhkuen ja levänneenä! Tervetuloa taas tunneille siis elokuussa, silloin nähdään!

27.6.2019

TOIVOTAMME TERVETULLEEKSI UUDEN LEMPEÄN FLOWN OPETTAJAMME, OUTI HUOVISEN!

Ihanaa saada joukkoomme taas uusi ammattilainen, Huovisen Outi! Outi on pitkän linjan ammattilainen joogan ja pilateksen saralla. Hän saattaa olla tuttu Somatic Studiolta tai retriittien maailmasta ja viimeisin hänen intohimoistaan on ThaiYogaTerapia-hieronta, josta pääsemme nauttimaan syksystä yksityishoidoissa Sillassa. Torstaisin siis lempeä flow Outin johdolla syksyllä! Lue lisää Outista täältä.

10.6.2019

SYKSYN ENSIMMÄISET YIN-ILLAT JULKAISTU!

Tervetuloa nauttimaan kahden tunnin yin-illasta taas syksyllä Siltaan ! Tule ja saat nauttia yinjoogasta aidoimmillaan!

10.6.2019

SYKSYN ENSIMMÄISET GROUNDINGYIN®-ILLAT JULKAISTU!

Tervetuloa GroundingYin® -käsittelytunnille taas syksyllä perjantaisin 13.9., 11.10. ja 25.10. klo 18.45-20.45

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti.

10.6.2019

SYKSYN ALKEISKURSSIT JULKAISTU!

Aloita uusi harrastus ja virkistä muistiasi tulemalla joogan ja pilateksen alkeiskursseille heti kauden alussa elokuussa! Kurssin yhteydessä saat ostettua 10-kortin edullisesti eli kurssi ja 10-kortti yhteensä 185€! Näin saat harrastuksesi hyvin alkuun perusteet opittuasi ja 10-kortti valmiina taskussasi.

JOOGAN ALKEISKURSSI LAUANTAINA 17.8.2019 KLO 12-14.30

PILATES ALKEISKURSSI SUNNUNTAINA 18.8.2019 KLO 15.30-17.30

Tervetuloa!

10.6.2019


KESÄAIKATAULU ON ALKANUT

Olemme siirtyneet kesäaikatauluun 1.6.2019, joka jatkuu 19.6. asti. Tervetuloa tunneille!

3.6.2019

SILLAN OPETTAJAT OVAT ALAN AMMATTILAISIA

Pilatesopettajamme Ulla Mannila on ohjannut pilatesta vuodesta 2006 ja laitepilatesta vuodesta 2011. Ulla on Somatic Pilates-ohjaaja, Somatic Stretching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja ja Suomen pilatesyhdistyksen jäsen ja on toiminut myös kouluttajana Somatic Studiolla Helsingissä. Pilatekseen ja kehonhallintaan liittyvien opiskeluiden lisäksi hän on suorittanut niin liikuntalääketieteen kuin fysioterapian aineopintoja.

Astangaopettajamme Outi Sirviö on aloittanut astangajoogan vuonna 2007 vuosia jooganneen äitinsä jalanjäljissä. Outi asui ja harjoitteli Mysoren kaupungissa Intiassa viisi kuukautta vuosina 2010-2011, jolloin hän sai pääopettajakseen astangajoogan kehittäjän Shri K. Pattabhi Joisin tyttärenpojan R. Sharath Joisin. Outi suoritti Yoga Alliancen RYT®200 -koulutuksen Thaimaassa. Hän käy edelleen säännöllisesti harjoittelemassa Mysoren salilla Sharathin opissa ja Sharath on antanut Outille kansainvälisen opetusluvan astangajoogan ykkössarjaan vuonna 2015.

Jooga- ja pilatesopettaja Tuula Heiskanen on RYT500-joogaopettaja ja PilatesHealth-ohjaaja Suomen Terveysliikuntainstituutista. Tällä hetkellä hän täydentää Pilates-opintojaan Somatic Studiolla mm. Jarmo Ahosen, Tuula Schoultzin ja Hanna Kanervan johdolla. Joogan perusopinnot ovat tapahtuneet Villa Mandalassa, yinjoogan Chi Therapeutics'in Clare Sjöblom-Gatesin johdolla sekä Embodied Flow -koulutus Satu Tuomelan kanssa. Syventäviä opintoja yinjoogan saralta hän on tehnyt Minna Anderssonin (ent. Ulmanen) kanssa GroundingYin -hoitajaksi valmistuen.

Pilates/LIIT/terve selkä-ohjaajamme Riina Riikonen on fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja, joten hänellä on pilatekseen fysioterapeuttinen näkökulma ja syvällisempi ote esimerkiksi erityisryhmiin. Hän on vuodesta 2010 alkaen ohjannut erilaisia liikkujia niin kuntokeskuksessa, erityisryhmissä kuin kuntosaleilla yksilöohjauksissakin. Riina opiskelee parhaillaankin ravitsemustieteitä avoimessa yliopistossa voidakseen ymmärtää ravinnon monia nyansseja paremmin, ja auttaakseen myös muita rakentamaan ruokavaliostaan itselleen mieleisen ja terveellisen. Riinaa tapaat pilates-, LIIT- ja syksystä lähtien myös terve selkätunneilla.

Linda Haapio on entinen kilpavoimistelija ja valmentaja, joka on täydentänyt Villa Mandalan joogan perusopintojaan Australiassa Byron Yoga Centerissä Melbournessa valmistuen RYT500-sertifioiduksi joogaopettajaksi. Hän on opiskellut myös Shiva Rean ja Gloria Lathamin johdolla pitkillä ulkomaan matkoillaan mm. Italiassa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Australiassa. Lindan tapaat dynaamisen flown parissa Sillassa.

https://www.joogakoulusilta.com/kopio-tietoa-meista/

22.5.2019


KUKA ON KESÄN KOVIN TIIKERI?

Kuka käy eniten Joogakoulu Sillan tunneilla ajalla 13.5.-18.6.2019?

Osallistu kisaan! Voittaja saa 100 euron lahjakortin Kauneushoitola Kristel Strandeniin!

Tämän lisäksi arvomme vielä kaikkien osallistujien kesken 1 kk Anytime-kortin syksyksi! (arvo 140€ ja kortti aktivoituu 12.8.2019)

Voit ostaa tuntikortin Siltaan helposti netistä: varaaheti.fi/joogakoulusilta, tule tunneille ja pääset mukaan kisaan! Lisätiedot kisasta täällä.

20.5.2019

KESÄ LÄHESTYY - HUOMIO TUNTIKORTIN OSTAJAT!

Tunnit jatkuvat normaalisti 19.6.2019 asti, jolloin lähdemme kesälomalle. Jotkin tunnit loppuvat toukokuun lopussa. Voit lukea näistä lisää täältä. Huomoithan nämä asiat korttia ostaessasi. Kortteja ei siis jatketa kesäloman yli, vaan kaikki kortit "kuolevat" 19.6.2019.

7.5.2019

SMARTUM KORTTIKÄYTTÄJÄT!

Smartumilla on ollut iZettle-maksupäätteellä vastaanotetuissa Smartumin maksuissa sekä maksujen ja palvelupalkkioiden kohdentamisessa toistuvasti ongelmia, joten iZettle-maksupäätteellä ei valitettavasti voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja. Smartum poistaa iZettle-maksupäätteet verkostostaan 10.6.2019, jonka jälkeen esim. Sillan iZettle-maksupäätteellä ei voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja.

Tämän sijaan kaikilla Smartum-maksukorttia käyttävillä asiakkailla on mahdollisuus maksaa  mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella. Asenna siis Smartumpay kännykkääsi! SmartumPay-maksujen vastaanottaminen on aktivoitu myös Sillassa, joten voimme ottaa SmartumPay-maksuja vastaan heti! Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Smartumiin tai meihin.

smartum.fi

7.5.2019

VIELÄ EHDIT KUNTOON ENNEN KESÄÄ

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Tule rohkeasti tunneille ja voit löytää aivan uuden, ihanan harrastuksen Sillan tuntivalikoimasta. Meillä käyvät aivan kaikenlaisen ja -ikäiset ihmiset - vauvasta vaariin. Joustavilla 5 ja 10 kerran korteilla tai Anytime-kortilla käyt kaikilla viikkotunneilla silloin, kun sinulle kullakin viikolla sopii. Kortit ovat pääsääntöisesti voimassa 3 kk. Meillä käy maksutapoina myös erilaiset työn kautta tulevat edut - Smartum, Edenred jne. Sujuva sähköinen varausjärjestelmä varmistaa sinulle paikan tunnilla ja pidämme tunnit, vaikka sinne ei olisi tulossa montaakaan. Tervetuloa!

2.5.2019

SILTA VIETTÄÄ TYÖN JUHLAA 30.4.-1.5.

Vappuaattona ja -päivänä emme siis pidä tunteja. Hauskaa Vappua kaikille!

29.4.2019

SILTA PÄÄSIÄISLOMALLA 18-22.4.2019

Pyhitämme pääsiäisen pyhät levolle eli olemme kiinni to 18.4.-ma 22.4.  Tunnit jatkuvat normaalisti ti 23.4.

16.4.2019

SYKSYN TIISTAIN KIINTEÄÄN ASTANGARYHMÄÄN - SINÄKÖ?

Sillan tiistain kiinteään astangaryhmään on mahdollisuus päästä syksyllä 2019 tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 13.8. klo 19.10-20.30. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 17.12.

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät ja toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän!

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

11.4.2019

KEVÄTTARJOUS!

Nyt kymppikortti vain 130€! (norm 150€) + ostamalla tämän tarjouskortin lunastat itsellesi 10% alennuksen syksyn 10-kortista (osto ja aktivointi ajalla 12.-18.8.19)

Tarjous voimassa 8.4.2019 klo 23.59 asti. Kortti voimassa 19.6.2019 asti.

Kortti aktivoidaan heti ostettaessa. Kortin muutokset vain lääkärintodistuksella. Maksutavat: varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelu, käteinen, kortit, erilaiset tyky-maksutavat. Paikan päällä voit maksaa su 7.4. ja ma 8.4. tuntien lomassa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

3.4.2019

Uudistetut nettisivut ja uusi look myös varauspalvelussa

Kevään myötä olemme tuoreistaneet nettisivumme ja varauspalvelun ulkomuodon! Tutustu nyt uudennäköisiin sivuihin. Toivottavasti löydät kaiken haluamasi helposti - käytettävyys on ollut tärkein kriteerimme, kun olemme tehneet uudistusta.

21.3.2019

Uusi alkeistason pilatestunti keskiviikkoon

Koska pilatestuntimme ovat melko täynnä koko ajan, lisäämme yhden pilatestunnin! PhysioPilates -ohjaaja ja fysioterapeutti Riina Riikonen aloittaa pilatestunnin vetämisen keskiviikkoisin  27.3.  klo 17.30-18.30. Olemme iloisia, että saamme Riinan pilatesopettajaksi (hän on jo tuttu LIIT-tunnilta!) ja olemme varmoja, että monet esim. selän haasteiden kanssa kamppailevat saavat hyvän pilatesharjoituksen Riinan fysioterapeutin silmien alla!

Uusi tunti - Joogan alkeet torstaisin

7.3. meillä alkaa joogan alkeistunti torstaisin klo 20-21.15 (21.30)! Opettajana toimii RYT200 Sakari Boman, joka on vetänyt aiemmin samalla paikalla Joogaa liikkujille -tuntia. Joogaa liikkujille -tuntihan on ollut hyvin alkeistason joogatunti, joten sisällöltään tunti ei tule suuremmin muuttumaan, mutta halusimme selventää tunnin profiilia ja muutamme sen nimen nyt Joogan alkeet -tunniksi. Eli - tuttua ja turvallista torstain tuntia edelleen Sakarin johdolla!

Kaikki joogan alkeiskurssilla (pvmt 13.2., 27.2, 6.3. ja 20.3.) käyvät voivat huoletta siirtyä Sakarin tunnille halutessaan ja näin saada vielä vahvemman pohjan omalle joogapolulleen!

28.2.2019

Uusi dynaamisen flowjoogan tunti!

Uusi dynaamisen flowjoogan tunti alkaa 17.3. mahtavaan aikaan eli sunnuntaisin klo 16.30-17.45! Opettajana toimii RYT500 Linda Haapio. Lindasta voit lukea enemmän täältä. Olemme todella iloisia saadessamme Lindan vahvaan ammattilaisjoukkoomme mukaan. Saamme uusia tuulia maailmalta, sillä Linda on kartuttanut opettajantaitojaan viimeiset 1,5 ympäri maailmaa, viimeiseksi Australiassa suorittaen RYT500 -joogaopettajatutkinnon. Tervetuloa Linda ja tervetuloa kaikille dynaamisen flown ystäville sunnuntaisin 17.3. lähtien!

21.2.2019

Ekakertalaisen 2 kerran tutustumiskortti

Tule tutustumaan Sillan tunteihin ostamalla 2 kerran tutustumiskortti (20€)! Voit siis valita vapaasti kaksi eri viikkotuntia kuukauden sisällä (paitsi tiistain astanga) ja sen jälkeen päättää, millaisella kortilla haluat mahdollisesti jatkaa harrastustasi ja kuntosi ylläpitoa. Tutustumiskortin voi ostaa kerran, jos olet uusi asiakas ja se on voimassa kuukauden ostopäivästä. Kerrothan opettajalle, jos olet ekakertalainen. Tervetuloa lämpimästi Siltaan!

18.2.2019