JOOGAN JA PILATEKSEN ALKEISKURSSIT NYT!

Vielä ehdit mukaan lauantain joogan alkeiskurssille, 17.8. klo 12-14.30 ja pilateksen alkeiskurssille sunnuntaina 18.8. klo 15.30-17.30. Sinun kannattaa ostaa samalla 10-kerran kortti kurssikortin kanssa, jolloin saat 10€ alennuksen! Tervetuloa Siltaan!

17.8.2019

KAUSI ON ALKANUT!

Sillan syksy on saatu vauhdilla käyntiin! Seinät pullistelevat innokkaista ihmisistä ja ulos virtaa punaposkisia joogeja ja pilatesihmisiä - mahtavaa! Koska pilatestunnit ovat nyt supersuosittuja, lisäämme toistaiseksi keskiviikolle 21.8. lähtien yhden tunnin lisää klo 17.15-18.15. Tunnin pitää Mannilan Ulla - yksi Suomen pisimpään pilatesta opettanut pilatesammattilainen. Tervetuloa siis myös keskiviikkoisin pilatekseen. Kannattaa miettiä myös Anytime-kortin hankkimista, jos käyt tunneilla paljon!

SILLAN Terveempi elämä -PIENRYHMÄ - MATALA KYNNYS UUTEEN ELÄMÄÄN!

Jos liikkeelle lähteminen on haaste ja jojolaihdutat vuosi toisensa jälkeen, tule Sillan pienryhmään ja voit saada intoa ja apua liikkumiseen ja syömiseen sekä pysyvän muutoksen tapoihisi! Ryhmä tulee tutuksi 8 viikon aikana, jolloin tunnille tuleminen muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi tapahtumaksi ja Whatsapp-ryhmän avulla pysyt mukana varmasti loppuun asti. 75 minuutin tapaamisessa juttelemme aina kuulumiset sekä liikumme - liikunta on helppoa ja sopii kaikille - emme siis aio tehdä liian raskaita harjoituksia, vaan ajatuksena on nimenomaan sytyttää liikkumisen ilo, jotta se jatkuisi myös ryhmän jälkeen. Ohjaajana toimii Tuula Heiskanen, monissa elämän keitoissa keitetty jooga- ja pilatesopettaja. Tule nyt mukaan, lue lisää täältä.

SMARTUM KORTTIKÄYTTÄJÄT!

Smartumilla on ollut iZettle-maksupäätteellä vastaanotetuissa Smartumin maksuissa sekä maksujen ja palvelupalkkioiden kohdentamisessa toistuvasti ongelmia, joten iZettle-maksupäätteellä ei valitettavasti voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja. Smartum on poistanut iZettle-maksupäätteet verkostostaan 10.6.2019, joten esim. Sillan iZettle-maksupäätteellä ei voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja. Fyysiset Smartum-setelit toimivat kuten ennenkin.

Tämän sijaan kaikilla Smartum-maksukorttia käyttävillä asiakkailla on mahdollisuus maksaa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella. Kun olet maksanut, paina viimeiseksi "tarkista" ja sen jälkeen saamme kuitin automaattisesti Sillan sähköpostiin. Näin osaamme syöttää sinulle kortin etänä, ilman, että sinun tarvitsee tulla sitä varten studiolle. Syötämme kortin manuaalisesti eli varauduthan pieneen viiveeseen ostosi jälkeen. Asenna siis Smartumpay kännykkääsi! Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Smartumiin tai meihin.

smartum.fi

7.8.2019

SILLAN Terveempi elämä -PIENRYHMÄ - MATALA KYNNYS UUTEEN ELÄMÄÄN!

Sillan pienryhmässä saat tukea elämäntapojesi muuttamiseen ja liikunnan tuomiseen arkeesi pysyvästi. Tule nyt mukaan, lue lisää täältä.

EKAKERTALAISILLE MAHTAVA TARJOUS!

Tarjous on päättynyt! Jos et ole koskaan vielä astunut sisälle Siltaan, sinun on mahdollisuus ostaa nyt aivan mahtava tarjouspaketti - 3 tuntia vain 15 euroa! Katso tarkemmat ohjeet täältä. Tunnit kannattaa varata heti, koska ne täyttyvät vauhdilla, kun kausi alkaa!

SYKSYN 2019 AIKATAULU NYT JULKAISTU NETTISIVUILLA!

Tsekkaapa syksyn aikataulu nyt ja voit jo miettiä, mille tunneille haluat tulla. Aikataulumme on sama joka viikko ja 5 ja 10 kerran korteilla voit joustavasti tulla kaikille normaaleille viikkontunneille silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Katso myös ensimmäiset syksyn kurssit ja pohdi, jos haluat aloittaa uuden harrastuksen. Suosittelemme vahvasti alkeiskursseja ennen tunneille tuloa - näin saat paljon enemmän irti tunneista heti alusta alkaen.

Tunnit ovat myös nyt varaaheti-järjestelmässä eli voit aloittaa varaamisen.

Jos ostat 5 tai 10 kerran tuntikortin ennen 12.8., sen voimassaolon alkamispäiväksi muutetaan 12.8. ja se on siis 3 kuukautta voimassa siitä lähtien.

ONNELLISET VOITTAJAT!

ARVONTA ON SUORITETTU JA KESÄN KOVIN TIIKERI LÖYDETTY!

Syksyn 1 kuukauden Anytime-kortin onnellinen voittaja on Tuulia Sundgren! Onnea Tuulialle!

Henkilö, joka kävi eniten Joogakoulu Sillan tunneilla ajalla 13.5.-18.6.2019, on Christa Lindström! Hän siis sai 100 euron lahjakortin Kauneushoitola Kristel Strandeniin! Onnea Christa!

27.6.2019

SILTA LOMAILEE!

Olemme lomalla 20.6.-12.8. ja palaamme maanantaina 12.8. taas intoa uhkuen ja levänneenä! Tervetuloa taas tunneille siis elokuussa, silloin nähdään!

27.6.2019

TOIVOTAMME TERVETULLEEKSI UUDEN LEMPEÄN FLOWN OPETTAJAMME, OUTI HUOVISEN!

Ihanaa saada joukkoomme taas uusi ammattilainen, Huovisen Outi! Outi on pitkän linjan ammattilainen joogan ja pilateksen saralla. Hän saattaa olla tuttu Somatic Studiolta tai retriittien maailmasta ja viimeisin hänen intohimoistaan on ThaiYogaTerapia-hieronta, josta pääsemme nauttimaan syksystä yksityishoidoissa Sillassa. Torstaisin siis lempeä flow Outin johdolla syksyllä! Lue lisää Outista täältä.

10.6.2019

SYKSYN ENSIMMÄISET YIN-ILLAT JULKAISTU!

Tervetuloa nauttimaan kahden tunnin yin-illasta taas syksyllä Siltaan yinjoogaan erikoistuneen opettajan, Tuula Heiskasen, johdolla! Tuula on yksi Suomen pisimpään yinjoogaa opiskelleista joogaopettajista. Hän on tehnyt RYT300-yinjoogaopinnot Clare Sjöblom-Gatesin johdolla. Clare on taas opiskellut pitkään maailman johtavimman yinjoogaopettajan Paul Grilleyn johdolla. Tule ja saat nauttia yinjoogasta aidoimmillaan!

10.6.2019

SYKSYN ENSIMMÄISET GROUNDINGYIN®-ILLAT JULKAISTU!

Tervetuloa GroundingYin® -käsittelytunnille taas syksyllä perjantaisin 13.9. ja 25.10. klo 18.45-20.45

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti.

10.6.2019

SYKSYN ALKEISKURSSIT JULKAISTU!

Aloita uusi harrastus ja virkistä muistiasi tulemalla joogan ja pilateksen alkeiskursseille heti kauden alussa elokuussa! Kurssin yhteydessä saat ostettua 10-kortin edullisesti eli kurssi ja 10-kortti yhteensä 185€! Näin saat harrastuksesi hyvin alkuun perusteet opittuasi ja 10-kortti valmiina taskussasi. Pilatesopettajina syksyllä toimivat 

Ulla Mannila, pitkään Somatic Studiolla opettanut, yksi Suomen kokeneimmista pilatesopettajista Tuula Heiskanen, PilatesHealth/Somatic Pilates-opettaja, joogaopettaja

Riina Riikonen, PhysioPilates-opettaja ja fysioterapeutti

JOOGAN ALKEISKURSSI LAUANTAINA 17.8.2019 KLO 12-14.30

PILATES ALKEISKURSSI SUNNUNTAINA 18.8.2019 KLO 15.30-17.30

Tervetuloa!

10.6.2019


KESÄAIKATAULU ON ALKANUT

Olemme siirtyneet kesäaikatauluun 1.6.2019, joka jatkuu 19.6. asti. Tervetuloa tunneille!

3.6.2019

SILLAN OPETTAJAT OVAT ALAN AMMATTILAISIA

Pilatesopettajamme Ulla Mannila on ohjannut pilatesta vuodesta 2006 ja laitepilatesta vuodesta 2011. Ulla on Somatic Pilates-ohjaaja, Somatic Stretching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja ja Suomen pilatesyhdistyksen jäsen ja on toiminut myös kouluttajana Somatic Studiolla Helsingissä. Pilatekseen ja kehonhallintaan liittyvien opiskeluiden lisäksi hän on suorittanut niin liikuntalääketieteen kuin fysioterapian aineopintoja.

Astangaopettajamme Outi Sirviö on aloittanut astangajoogan vuonna 2007 vuosia jooganneen äitinsä jalanjäljissä. Outi asui ja harjoitteli Mysoren kaupungissa Intiassa viisi kuukautta vuosina 2010-2011, jolloin hän sai pääopettajakseen astangajoogan kehittäjän Shri K. Pattabhi Joisin tyttärenpojan R. Sharath Joisin. Outi suoritti Yoga Alliancen RYT®200 -koulutuksen Thaimaassa. Hän käy edelleen säännöllisesti harjoittelemassa Mysoren salilla Sharathin opissa ja Sharath on antanut Outille kansainvälisen opetusluvan astangajoogan ykkössarjaan vuonna 2015.

Jooga- ja pilatesopettaja Tuula Heiskanen on RYT500-joogaopettaja ja PilatesHealth-ohjaaja Suomen Terveysliikuntainstituutista. Tällä hetkellä hän täydentää Pilates-opintojaan Somatic Studiolla mm. Jarmo Ahosen, Tuula Schoultzin ja Hanna Kanervan johdolla. Joogan perusopinnot ovat tapahtuneet Villa Mandalassa, yinjoogan Chi Therapeutics'in Clare Sjöblom-Gatesin johdolla sekä Embodied Flow -koulutus Satu Tuomelan kanssa. Syventäviä opintoja yinjoogan saralta hän on tehnyt Minna Anderssonin (ent. Ulmanen) kanssa GroundingYin -hoitajaksi valmistuen.

Pilates/LIIT/terve selkä-ohjaajamme Riina Riikonen on fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja, joten hänellä on pilatekseen fysioterapeuttinen näkökulma ja syvällisempi ote esimerkiksi erityisryhmiin. Hän on vuodesta 2010 alkaen ohjannut erilaisia liikkujia niin kuntokeskuksessa, erityisryhmissä kuin kuntosaleilla yksilöohjauksissakin. Riina opiskelee parhaillaankin ravitsemustieteitä avoimessa yliopistossa voidakseen ymmärtää ravinnon monia nyansseja paremmin, ja auttaakseen myös muita rakentamaan ruokavaliostaan itselleen mieleisen ja terveellisen. Riinaa tapaat pilates-, LIIT- ja syksystä lähtien myös terve selkätunneilla.

Linda Haapio on entinen kilpavoimistelija ja valmentaja, joka on täydentänyt Villa Mandalan joogan perusopintojaan Australiassa Byron Yoga Centerissä Melbournessa valmistuen RYT500-sertifioiduksi joogaopettajaksi. Hän on opiskellut myös Shiva Rean ja Gloria Lathamin johdolla pitkillä ulkomaan matkoillaan mm. Italiassa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Australiassa. Lindan tapaat dynaamisen flown parissa Sillassa.

https://www.joogakoulusilta.com/kopio-tietoa-meista/

22.5.2019


KUKA ON KESÄN KOVIN TIIKERI?

Kuka käy eniten Joogakoulu Sillan tunneilla ajalla 13.5.-18.6.2019?

Osallistu kisaan! Voittaja saa 100 euron lahjakortin Kauneushoitola Kristel Strandeniin!

Tämän lisäksi arvomme vielä kaikkien osallistujien kesken 1 kk Anytime-kortin syksyksi! (arvo 140€ ja kortti aktivoituu 12.8.2019)

Voit ostaa tuntikortin Siltaan helposti netistä: varaaheti.fi/joogakoulusilta, tule tunneille ja pääset mukaan kisaan! Lisätiedot kisasta täällä.

20.5.2019

KESÄ LÄHESTYY - HUOMIO TUNTIKORTIN OSTAJAT!

Tunnit jatkuvat normaalisti 19.6.2019 asti, jolloin lähdemme kesälomalle. Jotkin tunnit loppuvat toukokuun lopussa. Voit lukea näistä lisää täältä. Huomoithan nämä asiat korttia ostaessasi. Kortteja ei siis jatketa kesäloman yli, vaan kaikki kortit "kuolevat" 19.6.2019.

7.5.2019

SMARTUM KORTTIKÄYTTÄJÄT!

Smartumilla on ollut iZettle-maksupäätteellä vastaanotetuissa Smartumin maksuissa sekä maksujen ja palvelupalkkioiden kohdentamisessa toistuvasti ongelmia, joten iZettle-maksupäätteellä ei valitettavasti voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja. Smartum poistaa iZettle-maksupäätteet verkostostaan 10.6.2019, jonka jälkeen esim. Sillan iZettle-maksupäätteellä ei voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja.

Tämän sijaan kaikilla Smartum-maksukorttia käyttävillä asiakkailla on mahdollisuus maksaa  mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella. Asenna siis Smartumpay kännykkääsi! SmartumPay-maksujen vastaanottaminen on aktivoitu myös Sillassa, joten voimme ottaa SmartumPay-maksuja vastaan heti! Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Smartumiin tai meihin.

smartum.fi

7.5.2019

VIELÄ EHDIT KUNTOON ENNEN KESÄÄ

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Tule rohkeasti tunneille ja voit löytää aivan uuden, ihanan harrastuksen Sillan tuntivalikoimasta. Meillä käyvät aivan kaikenlaisen ja -ikäiset ihmiset - vauvasta vaariin. Joustavilla 5 ja 10 kerran korteilla tai Anytime-kortilla käyt kaikilla viikkotunneilla silloin, kun sinulle kullakin viikolla sopii. Kortit ovat pääsääntöisesti voimassa 3 kk. Meillä käy maksutapoina myös erilaiset työn kautta tulevat edut - Smartum, Edenred jne. Sujuva sähköinen varausjärjestelmä varmistaa sinulle paikan tunnilla ja pidämme tunnit, vaikka sinne ei olisi tulossa montaakaan. Tervetuloa!

2.5.2019

SILTA VIETTÄÄ TYÖN JUHLAA 30.4.-1.5.

Vappuaattona ja -päivänä emme siis pidä tunteja. Hauskaa Vappua kaikille!

29.4.2019

SILTA PÄÄSIÄISLOMALLA 18-22.4.2019

Pyhitämme pääsiäisen pyhät levolle eli olemme kiinni to 18.4.-ma 22.4.  Tunnit jatkuvat normaalisti ti 23.4.

16.4.2019

SYKSYN TIISTAIN KIINTEÄÄN ASTANGARYHMÄÄN - SINÄKÖ?

Sillan tiistain kiinteään astangaryhmään on mahdollisuus päästä syksyllä 2019 tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 13.8. klo 19.10-20.30. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 17.12.

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät ja toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän!

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

11.4.2019

KEVÄTTARJOUS!

Nyt kymppikortti vain 130€! (norm 150€) + ostamalla tämän tarjouskortin lunastat itsellesi 10% alennuksen syksyn 10-kortista (osto ja aktivointi ajalla 12.-18.8.19)

Tarjous voimassa 8.4.2019 klo 23.59 asti. Kortti voimassa 19.6.2019 asti.

Kortti aktivoidaan heti ostettaessa. Kortin muutokset vain lääkärintodistuksella. Maksutavat: varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelu, käteinen, kortit, erilaiset tyky-maksutavat. Paikan päällä voit maksaa su 7.4. ja ma 8.4. tuntien lomassa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

3.4.2019

Uudistetut nettisivut ja uusi look myös varauspalvelussa

Kevään myötä olemme tuoreistaneet nettisivumme ja varauspalvelun ulkomuodon! Tutustu nyt uudennäköisiin sivuihin. Toivottavasti löydät kaiken haluamasi helposti - käytettävyys on ollut tärkein kriteerimme, kun olemme tehneet uudistusta.

21.3.2019

Uusi alkeistason pilatestunti keskiviikkoon

Koska pilatestuntimme ovat melko täynnä koko ajan, lisäämme yhden pilatestunnin! PhysioPilates -ohjaaja ja fysioterapeutti Riina Riikonen aloittaa pilatestunnin vetämisen keskiviikkoisin  27.3.  klo 17.30-18.30. Olemme iloisia, että saamme Riinan pilatesopettajaksi (hän on jo tuttu LIIT-tunnilta!) ja olemme varmoja, että monet esim. selän haasteiden kanssa kamppailevat saavat hyvän pilatesharjoituksen Riinan fysioterapeutin silmien alla!

Uusi tunti - Joogan alkeet torstaisin

7.3. meillä alkaa joogan alkeistunti torstaisin klo 20-21.15 (21.30)! Opettajana toimii RYT200 Sakari Boman, joka on vetänyt aiemmin samalla paikalla Joogaa liikkujille -tuntia. Joogaa liikkujille -tuntihan on ollut hyvin alkeistason joogatunti, joten sisällöltään tunti ei tule suuremmin muuttumaan, mutta halusimme selventää tunnin profiilia ja muutamme sen nimen nyt Joogan alkeet -tunniksi. Eli - tuttua ja turvallista torstain tuntia edelleen Sakarin johdolla!

Kaikki joogan alkeiskurssilla (pvmt 13.2., 27.2, 6.3. ja 20.3.) käyvät voivat huoletta siirtyä Sakarin tunnille halutessaan ja näin saada vielä vahvemman pohjan omalle joogapolulleen!

28.2.2019

Uusi dynaamisen flowjoogan tunti!

Uusi dynaamisen flowjoogan tunti alkaa 17.3. mahtavaan aikaan eli sunnuntaisin klo 16.30-17.45! Opettajana toimii RYT500 Linda Haapio. Lindasta voit lukea enemmän täältä. Olemme todella iloisia saadessamme Lindan vahvaan ammattilaisjoukkoomme mukaan. Saamme uusia tuulia maailmalta, sillä Linda on kartuttanut opettajantaitojaan viimeiset 1,5 ympäri maailmaa, viimeiseksi Australiassa suorittaen RYT500 -joogaopettajatutkinnon. Tervetuloa Linda ja tervetuloa kaikille dynaamisen flown ystäville sunnuntaisin 17.3. lähtien!

21.2.2019

Ekakertalaisen 2 kerran tutustumiskortti

Tule tutustumaan Sillan tunteihin ostamalla 2 kerran tutustumiskortti (20€)! Voit siis valita vapaasti kaksi eri viikkotuntia kuukauden sisällä (paitsi tiistain astanga) ja sen jälkeen päättää, millaisella kortilla haluat mahdollisesti jatkaa harrastustasi ja kuntosi ylläpitoa. Tutustumiskortin voi ostaa kerran, jos olet uusi asiakas ja se on voimassa kuukauden ostopäivästä. Kerrothan opettajalle, jos olet ekakertalainen. Tervetuloa lämpimästi Siltaan!

18.2.2019


EMBODIED FLOW™ inspired CITY-RETRIITTI SUNNUNTAINA 17.3.2019 klo 9-16

EMBODIED FLOW™ inspired CITY-RETRIITTI SUNNUNTAINA 17.3.2019 klo 9-16 Tule kokemaan jotakin ainutlaatuista. Uppoa päiväksi embodied flow -maailmaan. Asanaa, pranayamaa, mantrausta. Anna ajan mennä ohitsesi. Hengitä. Antaudu. Vahvista paikkasi tähän retriittiin ostamalla prepaidkortti early bird hinnalla 79€ ennen 15.2.! (15.2. jälkeen hinta 89€) Tervetuloa nauttimaan jokaikisestä hetkestä! 

04.02.2019

Uusia GROUNDINGYIN -iltoja kalenterissa!

Supersuosittuja GroundingYin -iltoja on tullut lisää kalenteriin - 1.3. ja 22.3. kokoonnumme perjantai-iltana nauttimaan levollisista yin-asanoista sekä pehmeästä GroundingYin -käsittelystä. Käsittely tehostaa aineenvaihduntaa ja virkistää kehoasi - puhumattakaan siitä, kuinka myös mielesi saa lepoa ja kehosi terveydellisiä vaikutuksia levon kautta. Lämpimästi tervetuloa!

28.01.2019


Fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Riina Riikonen liittyy Sillan tiimiin

Meillä on ilo saada tämä nuori nainen, rautainen liikunnan ammattilainen tiimiimme - meet Riina Riikonen, fysioterapeutti ja PhysioPilates -ohjaaja Lauttasaaresta! Lisää Riinasta voit lukea opettajasivultamme! Tervetuloa Riina - ja tervetuloa asiakkaille Riinan ensimmäiselle LIIT-tunnille... 

23.01.2019

Lumoava joogamatka kauniille Lago di Maggiorelle syyskuussa!

Joogaa lempeästi Tuula Heiskasen johdolla, ihastu Alppien reunustamaan Maggiorejärven maisemiin ja nauti italialaisen keittiön antimista syyskuun 21.-25! Tämä ainutlaatuinen Italian joogamatka esitellään mm. Matkamessuilla 18-20.1., joten ole nopea, jos haluat mukaan. Rajoitettu osallistujamäärä.

16.01.2019