Studioetiketti

Tuntimme ovat ohjattuja, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta. Muistathan kertoa opettajalle mahdollisista vammoistasi tai rajoituksistasi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, kerro se myös meille etukäteen, niin voimme miettiä yhdessä, mitkä tunnit sinulle sopivat.

Vaatetukseksi käyvät joustavat vaatteet. Vältäthän voimakkaita tuoksuja ja tulet tunnille hygieniastasi huolehtineena. On hyvä välttää syömistä kaksi tuntia ennen harjoitusta. Ota mukaan myös lämmintä vaatetta ja sukat loppurentoutusta varten. Lainamattoja, blokkeja, remmejä ja vilttejä löytyy paikan päältä, mutta voit halutessasi tuoda esimerkiksi oman mattosi.

Mikäli sinulla on oma matto (mitä suosittelemme!), voit säilyttää sitä studiolla. Merkitse mattosi selvästi ja laita se tunnin jälkeen "Omat matot" -hyllyyn.

Studion ovet aukeavat n. 10-15 minuuttia ennen tuntien alkua. Tunneille on AINA varattava paikka varausjärjestelmän kautta etukäteen. Jos sinulla ei ole tuntia varattuna, opettajalla on oikeus evätä tunnillepääsy. Varaathan tuntisi ajoissa, jotta näemme osallistujamäärän ja emme peru tuntia turhaan (korona-ajan vuoksi tämä tiukennus toiminnassamme). Tule paikalle n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta pääsemme aloittamaan tunnin levollisesti. Emme pääsääntöisesti päästä sisään myöhässä tulijoita, jotta kaikki saavat aloittaa tuntinsa rauhassa.

Odotathan, että sali on tyhjä edellisen tunnin osallistujista ennen kuin menet saliin. Jos tuntiasi ennen on laitepilatestunti, odotathan turvallisuussyistä, että pilateslaitteet on siivottu pois salista ennen kuin menet saliin. 

Jos et halua näkyä studiolla otetuissa kuvissa, kerrothan siitä meille. Kiitos.

Silta ei vastaa tunneilla tapahtuneista tapaturmista eikä asiakkaiden omaisuudesta. Olethan huolehtinut omasta vakuutuksestasi, kun tulet tunneille.

Covid-19 aikaiset toimenpiteet voit lukea täältä.

Lämpimästi tervetuloa!