Avaamme studion ovet taas 1.6.! Siihen asti teemme virtuaalitunteja. Kaikki virtuaalit että kesän studiotunnit ovat jo varattavissa varaaheti-järjestelmässä. Otamme tunnille vain 10 henkeä, joten kannattaa olla nopea! Suosituimmat tunnit tulemme myös striimaamaan livenä mahdollisuuksien mukaan eli jos et mahdu studion tunnille, voit tehdä tunnin kotona samaan aikaan tai myöhemmin linkin kautta. Voit myös tilata linkin itsellesi myöhemmin. Tarkemmat ohjeet tulevat lähempänä kesäkuun alkua.

Saithan jo infon sähköpostiisi kesän mahtavista korteista? Jos et, niin lähetä meille meili!


Katso poikkeusaikataulut.

VIRTUAALITUNNEILLE OSALLISTUMINEN

Voit nyt osallistua tunneille virtuaalisesti voimassaolevalla kortillasi! Kaikki kortit on nyt päivitetty koronatauon aiheuttaman live-tuntien tauon pidennyksellä.

Näet kaikki tunnit täältä: varaaheti.fi/joogakoulusilta

Jos sinulla ei ole vielä Sillan tuntikorttia, luo tili itsellesi tänne,  voit ostaa prepaid-kortin, näet tunnit ja voit varata paikan tunnille.

Alla ohjeet, kuinka toimit virtuaalituntien suhteen!


ARJEN JA HARJOITUSTEN SOVITTAMINEN YHTEEN NYT HELPOMMIN!

Virtuaalitunnit on ilmoitettu varaaheti-palvelussa ja ne on sijoitettu kaikki aamupäivälle varaaheti-kalenteriin. Tuntihan ei näy enää varausjärjestelmässä, kun sen aika on mennyt ohi, joten siksi on tärkeää, että ennakoit edellisenä iltana seuraavan päivän osallistumisesi, jotta tunti ei ehdi mennä ohi. Tarpeen mukaan voimme sijoittaa samat tunnit vielä illalle kalenteriin, jotta mattimyöhäisetkin pääsevät vielä varaamaan ja saamaan linkin. Silloin linkki lähetetään heti, kun varaus on huomattu (ei välttämättä aivan heti siis).

PÄÄSÄÄNTÖ:

Varaa tunti ennen klo 9.00 > saat linkin klo 9

Varaa tunti ennen klo 9-12.00 välillä > saat linkin klo 12

Tunti on käyttössäsi klo 23.59 asti 

Voit aloittaa harjoituksen heti linkin saatuasi.

Voit varata tunnit etukäteen niin pitkälle kuin tunteja varaaheti-palvelussa on. Linkit avataan, suljetaan ja lähetetään aina manuaalisesti.

Linkki on aina henkilökohtainen. Zoom pyytää nimesi ja meiliosoitteesi, josta meille jää rekisteröintimerkintä, kuka on käynyt katsomassa videon.

Tuntien peruutus: tänä poikkeusaikana normaali peruutuskäytäntö ei ole käytössä muuten kuin, että voit perua tunnin viimeistään 3h ennen varauskalenteriin merkittyä aikaa. Jos olet ehtinyt saada linkin, tuntia ei voi enää perua eikä sitä hyvitetä sinulle, vaikka et tekisi harjoitusta.

Tunnin seuraamista varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja mitä suurempi näyttö, sitä miellyttävämpi sinun on seurata tuntia. Turvallisin tapa katsoa videota on kopioida tunnin linkki browseriin, jolloin sinun ei tarvitse ladata sovellusta. Voit myös halutessasi ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (Zoom Cloud Meetings) AppStoresta tai vastaavasta. Ongelmia? Lue täältä: https://www.joogakoulusilta.com/aikataulu/

Kerromme Sillan Facessa enemmän päivän tuntien sisällöstä eli kannattaa seurata Sillan Facebook-sivua. www.facebook.com/siltajoogapilates

Virtuaalitunnille voit osallistua 1 kerran/5 kerran/10 kerran/Anytime-korteilla.

Koska emme näe sinua tekemässä tuntia, muistathan harjoitella omien voimiesi mukaan ja kehoasi kunnioittaen. Osallistumalla tälle tunnille hyväksyt, että olet itse vastuussa kehostasi ja vapautat Sillan kaikesta vastuusta. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. SILTA | JOOGA PILATES ei vakuuta oppilaitaan, joten onhan vakuutuksesi voimassa.

Smartum-, Edenred-, Ticket Virike- ja Eazybreak-ostot toimivat niin kuin ennenkin. Jos ko. etusi saldolla on siis täysi summa (eli voit ostaa 85€ tai 150€ arvoisen kortin) voit siis ostaa kortin etänä, saamme siitä automaattisesti meilin ja syötämme kortin tilillesi.

Toivotamme nautinnollisia hetkiä Silta virtual -tuntien parissa kotona!

Ongelmia virtuaalituntien kanssa?

Tarkista nämä asiat, jos sinulla on ongelmia:

- onhan nettiyhteytesi päällä

- onhan laitteesi ja videon volyymi päällä ja tarpeeksi kovalla (kaikki videomme sisältävät siis äänen)

- jos video ei näy esim. käyttäessäsi Safari-selainta, kokeile toista selainta (esim. Chrome)

- jos video jumittuu tai pätkii, tarkista taas oma nettiyhteys, että se toimii kunnolla

Olemme tarkistaneet kaikki videot, että ne toimivat. Äänen kuuluvuus voi välillä vaihdella, kun opettaja liikkuu. Pahoittelemme tätä.Lisätietoja: joogakoulusilta@gmail.com

https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi

www.facebook.com/siltajoogapilates

Instagram: @siltajoogapilatesTuntiemme vaikeustaso kerrotaan helposta haastavampaan asteikolla 1...3. Tuntikuvaukset täällä. Kortillasi voit tulla kaikille tunneille silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.


Studion tunnit 1.6.-17.6.

Studio on kiinni 31.5. asti koronan vuoksi. Siihen asti olet tervetullut virtuaalitunneille!


Maanantai

17.30-18.30 Terve selkä / 1

18.45-20.00 Dynaaminen flowjooga / 2

20.15-21.15 Yin-jooga / 1

Tiistai

09.00-10.00 Hathajooga Kassarin terassilla / sateella Sillassa*)

17.30-18.30 Pilates / 1

18.45-20.05 Astangan erikoisryhmä**)

Keskiviikko

17.30-18.30 Joogan alkeet / 1 / 3.6. ja 10.6.

18.45-19.45 Dynaaminen flowjooga / 1


Torstai

18.45-19.45 Pilates | Klassinen repertuaari ***) / 3

Perjantai

17.00-18.00 Astanga alkeis/jatkotaso / 1-2

Lauantai

09.00-10.00 Hathajooga Kassarin terassilla / sateella Sillassa

Sunnuntai

18.30-19.45 Yin-jooga / 1


Juhannuksena 18-21.6. ei tunteja.


*) Ulkotunneille ilmoittaudutaan aivan normaalisti varauspalvelun kautta normaaleilla korteilla, normaalein peruutussäännöin. Jos sataa, tunti siirtyy Siltaan sisätiloihin ja opettaja tiedottaa tästä viimeistään aamulla eli katsothan, että puhelinnumerosi ja meiliosoitteesi ovat ajan tasalla varauspalvelussa. Mikäli opettaja ei saa sinua kiinni, et ole oikeutettu korvaukseen. Ulkotunneille sinun tulee tuoda oma matto ja jos tunti siirtyy sisälle, käytämme Sillan mattoja, mutta koronan vuoksi suosittelemme nyt jokaista hankkimaan oman maton. Pesethän oman mattosi hyvin, jos tuot sen ulkotunnin jälkeen sisälle Siltaan.

**) vain koko kaudeksi ennakkoilmoittautuneet. Tätä tuntia ei voi käyttää kiinniottoihin. Huom! kevään 2020 ryhmä täynnä. Halutessasi voit jäädä jonoon, laita meille silloin viestiä (paikkoja voi vapautua, jos jollekulle ryhmässä tulee pitkä poissaolo).

***) Jatkotason tunti. Suosittelemme lukemaan tuntikuvauksen täältä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lue ehdot täältä.