Uutisarkisto


Välivinyasan tekniikkakurssi la 9.2. klo 12-14

Jos lapatukesi pettää joogapunnerruksessa tai ylävartalosi kaipaa lisää voimaa, tämä on kurssi sinulle!Dynaamisen joogan puolella punnerrus on lähes poikkeuksetta osa jokaista harjoituskertaa. Hyvä punnerrustekniikka on myös avain joogan vaikeampiin nostoihin sekä etenkin dynaamiselle joogalle tyypilliseen välivinyasaan, joka sitoo asanoita yhteen. Workshopissa opiskellaan teknisesti tarkkaa ojentajapunnerrusta, välivinyasan erilaisia vaihtoehtoja aina askelluksesta hyppyihin eteen istumaan sekä taakse chaturanga dandasanaan. Lisäksi keskitytään hengityksen sekä lihaslukkojen käyttöön välivinyasassa.

Tule siis mukaan Outi Sirviön vetämään workshoppiin 9.2. klo 12-14! Lisää tietoa täällä.

28.01.2019

JOOGAN ALKEISKURSSI KAHDELLA VIIKKOTUNNILLA 13.2. JA 27.2. KLO 17.30-18.30

Samoin kuin pilateksessa: koska kaikki halukkaat eivät päässeet viikonlopun joogan alkeiskurssille, päätimme pitää alkeiskurssin arkena! Näinä kahtena keskiviikkona käymme siis läpi joogan alkeiskurssin asiat. Lue lisää täältä! Osallistuminen normaalilla tuntikortilla.

28.01.2019

PILATEKSEN PERUSKURSSI kolmella viikkotunnilla keskiviikkoisin 23.1., 30.1. ja 6.2. klo 17.45-18.35

Koska kaikki halukkaat eivät päässeet viikonlopun kurssille, päätimme pitää alkeiskurssin arkena!

Näinä kolmena keskiviikkona käymme läpi pilateksen alkeiskurssin asiat. Osallistuminen normaalilla tuntikortilla ja suositus vasta-alkaville on, että tulet jokaiselle kolmelle tunnille, koska ne muodostavat kokonaisuuden pilateksen alkeista. Ryhmä siis etenee joka tunti. Jos olet harrastanut pilatesta aiemmin, voit toki tulla tunnille kertaamaan eikä sinun tarvitse välttämättä olla paikalla jokaisena kolmena keskiviikkona. Tervetuloa!

15.01.2019

Joogatarvikkeet

Älä anna harrastuksen pysähtyä tarvikkeisiin. Myymme Sillassa joogamattoja, bolstereita, triggerpalloja, joogatiiliä, joogavöitä, joogalaukkuja sekä muita joogaan liittyviä tarvikkeita kauden mukaan. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä. Tervetuloa ostoksille! 

14.1.2019

LIIT - low intensity interval training - tulossa Siltaan!

LIIT - low intensity interval training on nyt kaikkien huulilla ja se tulee Siltaan! Olemme iloisia, että saamme tarmokkaan Riina Riikosen, fysioterapeutin ja PhysioPilates-ohjaajan vetämään tätä tuntia 26.1. lähtien. Tuntia on suunniteltu ensimmäinen 5 kerran sarja. LIIT sopii luonteeltaan loistavasti Sillan tuntivalikoimaan - se on sykettä maltillisesti nostattava, liikkeen tekemiselle annetaan aikaa ja ei hosuta, vaan liikutaan turvallisesti ja ajatuksella. Tervetuloa - normaalilla 5 tai 10 kerran kortilla tällekin tunnille lauantaisin klo 9.40-10.40!

11.01.2019

ÄITILAPSI-TUNNIN TUTUSTUMISTARJOUS!

Ei hätää, jos et ehdi näille mukaville tiistaiaamupäivän tunneille heti tammikuusta: jatkoimme tutustumistarjousta! ÄITILAPSI-TUNNIN TUTUSTUMISTARJOUS! Nyt tutustumistarjouksena 5 kerran kortti 55€! 

Kortin ostot: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids 

Kortti on voimassa 6 viikkoa ostosta, käy vain äitilapsitunnille (tiistaisin klo 9.40-10.30) ja on tutustumistarjous uusille asiakkaille. Korttimuutokset vain lääkärintodistusta vastaan.

11.01.2019

SENIORI-TUNNIN TUTUSTUMISTARJOUS!

Nyt tutustumistarjouksena 5 kerran kortti 45€! (9€/tunti)

Kortin ostot: paikan päältä tai https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

Kortti on voimassa 6 viikkoa ostosta, käy vain senioritunnille (tiistaisin klo 10.45-11.45) ja on tutustumistarjous uusille asiakkaille. Korttimuutokset vain lääkärintodistusta vastaan.

Tervetuloa!

11.01.2019

Kausi alkaa 14.1.!

Kautemme alkaa 14.1. eli ei enää montaa yötä, kun pääsee taas nauttimaan Sillan ainutlaatuisesta energiasta! Tervetuloa niin uudet kuin entisetkin oppilaat, odotamme teitä innolla. Käy tykkäämässä Sillan Facea niin näet aina polttavimmat uutiset heti ja muista käydä välillä täälläkin lukemassa uutiset.

Uutuuksina Sillassa ovat perjantain ihanat GroundingYin- illat ja LIIT-treeni lauantaiaamuisin (26.1. alkaen). Myös kevään retriitti on tulossa maaliskuussa viihtyisään Villa Taikaan Fiskarsiin ja syksyllä lähdemme Italiaan retriittiin Olympia-matkatoimiston kanssa. Tule mukaan Sillan iloiseen sakkiin!

11.01.2019

Läsnäolon taika -retriitti 8.-10.3.2019, Villa Taika, Antskog

Retriittiin ilmoittatuminen on avattu nyt! Tällä kertaa olemme Fiskarsin lähellä, Antskogissa, Villa Taika -huvilassa. Lauantaina on mahdollisuus lähteä käymään Fiskarsin kylässä kävelyllä ja vaikkapa kahvilla sekä ihastelemassa viihtyisää kylää. Ja illalla rohkeimmat pääsevät avantoon ja kaikki halukkaat lämmittelemään ihanaan puulämmitteiseen saunaan. Varaukset ostamalla prepaidkortti, katso lisäohjeet täältä. Tervetuloa!

05.01.2019

Joogan ja pilateksen alkeiskurssit 19-20.1.2019

Nyt on aika aloittaa uusi harrastus! Tule joogan ja pilateksen alkeiskursseille 19-20.1. Siltaan. Asiantuntevat opettajat ohjastavat sinut turvallisesti uuden harrastuksen pariin. Paluu perusteisiin ei koskaan ole myöskään huono idea, jos olet joskus aiemmin jo joogannut tai tehnyt pilatesta. 

Kurssien hinnat nyt superedulliset - pelkkä kurssi 45 euroa ja yhdessä kymppikortin kanssa 185 euroa, jolloin kurssin hinnaksi jää enää 35 euroa! Kymppikortilla voit käydä vapaasti kaikilla normaaliin aikatauluun kuuluvilla tunneilla (kortti voimassa 3kk). Lisää kursseista täällä. Lämpimästi tervetuloa!

27.12.2018

Kevään 2019 tunnit julkaistu!

Kevät keikkuen tulevi! Nyt olemme päivittäneet kevään aikataulun nettiin, varausjärjestelmään ja Facebookiin. Voit siis alkaa varata tunteja ja kursseja. Lämpimästi tervetuloa Sillan mukavaan jengiin, odotamme sinua innolla taas tunneille!

19.12.2018

Uusia GROUNDINGYIN -iltoja kalenterissa!

Supersuosittuja GroundingYin -iltoja on tullut lisää kalenteriin - 1.3. ja 22.3. kokoonnumme perjantai-iltana nauttimaan levollisista yin-asanoista sekä pehmeästä GroundingYin -käsittelystä. Käsittely tehostaa aineenvaihduntaa ja virkistää kehoasi - puhumattakaan siitä, kuinka myös mielesi saa lepoa ja kehosi terveydellisiä vaikutuksia levon kautta. Lämpimästi tervetuloa!

28.01.2019


Fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Riina Riikonen liittyy Sillan tiimiin

Meillä on ilo saada tämä nuori nainen, rautainen liikunnan ammattilainen tiimiimme - meet Riina Riikonen, fysioterapeutti ja PhysioPilates -ohjaaja Lauttasaaresta! Lisää Riinasta voit lukea opettajasivultamme! Tervetuloa Riina - ja tervetuloa asiakkaille Riinan ensimmäiselle LIIT-tunnille... 

23.01.2019


EMBODIED FLOW™ inspired CITY-RETRIITTI SUNNUNTAINA 17.3.2019 klo 9-16

EMBODIED FLOW™ inspired CITY-RETRIITTI SUNNUNTAINA 17.3.2019 klo 9-16 Tule kokemaan jotakin ainutlaatuista. Uppoa päiväksi embodied flow -maailmaan. Asanaa, pranayamaa, mantrausta. Anna ajan mennä ohitsesi. Hengitä. Antaudu. Vahvista paikkasi tähän retriittiin ostamalla prepaidkortti early bird hinnalla 79€ ennen 15.2.! (15.2. jälkeen hinta 89€) Tervetuloa nauttimaan jokaikisestä hetkestä! 

04.02.2019