Tarjoukset ja kampanjat

KEVÄÄN VIDEOPAKETTI 2024 - VAIN 10 € /  KUUKAUSI 

(5,5 kk:n paketti eli kokonaiskustannus 56€)

Joogaa, mattopilatesta, barrea, kehonhuoltoa, tervettä selkää, venyttelyä!

Yhdessä paketissa kaikki lajit!

MITEN MINUN PITÄÄ TOIMIA?

Mene varauspalveluun (linkki sivun alareunassa), osta prepaidkortti "Kevät 2024 videopaketti" ja lähetämme sinulle linkin sähköpostiisi 2.1.2024. Mitä nopeammin toimit, sitä enemmän hyödyt! Jos tilaat nyt heti, tulee kuukauden hinnaksi 10€/kk.

Videot ovat käytössäsi rajattomasti 15.6.2024 asti saamasi linkin kautta. Kokonaiskustannus on 56€ ja se maksetaan kerralla ostaessa. 

Linkki siis sulkeutuu 15.6.2024, mutta voit ostaa paketin milloin vain kevään aikana (56€). Maksimiaika, jonka voit siis tehdä videoita, on ostopäivästä -15.6.24 asti.

Lähes 60 täyspitkää (45-70 min.) videota yksissä kansissa, helposti ja nopeasti saatavilla. Harjoittele missä vain, milloin vain.

  • dynaamista joogaa
  • lempeää joogaa
  • yinjoogaa
  • mattopilatesta
  • barrea
  • terve selkä, kehonhuolto ja venyttely

Tilaus tehdään ostamalla kortti varauspalvelusta "KEVÄT 2024 VIDEOPAKETTI" ja tunnukset tulevat tilauksessa käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Voit tehdä harjoituksia rajoituksetta 15.6.2024 asti.

Voit käydä kurkkaamassa pieniä pätkiä täältä. Videot ovat kaikki suomeksi.

Videoita on eri lajeista eri määriä.

Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia varauspalveluun, luo tili itsellesi ao. linkin kautta ja voit ostaa prepaid-kortin.

Jos olet ehtinyt saada linkin, tilausta ei voi enää perua eikä sitä hyvitetä sinulle, vaikka et tekisi harjoituksia. Lue myös alta "Yleistä videoharjoituksista".

Smartum-, Edenred-, Ticket Virike- ja e-passiedut: Jos ko. etusi saldolla on täysi summa, voit maksaa summan etänä sovelluksesi kautta, saamme siitä automaattisesti meilin ja syötämme kortin tilillesi (kunhan olet luonut tilin varaaheti-palveluun ao. linkin kautta) ja linkit tulevat sähköpostiisi.

Videolinkkien saanti edellyttää sinulta siis tilin luomista varauspalveluumme.

Yleistä videoharjoituksista

Tunnin seuraamista varten tarvitset nettiyhteyden, älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja mitä suurempi näyttö, sitä miellyttävämpi sinun on seurata tuntia. Varmistathan, että sinulla on toimiva nettiyhteys, jonka tarvitset videoiden katseluun. 

Linkki on aina henkilökohtainen. Meille jää rekisteröintimerkintä, kuka on käynyt katsomassa videon. Väärinkäytöksestä menettää oikeuden käyttää videoita.

Joillakin tunneilla käytetään erilaisia välineitä (jumppakeppi, pilatespallo, kuminauha, bolsteri, joogatiilet, joogavyö), joten on hyvä varustautua etukäteen tunnille eri välineet vieressä. Korvaavia välineitä voivat olla: siivousmopin varsi, leikkipallo (n. 15 cm halkaisija), pitkä vyö, kylpytakin vyö, pitkä huivi, kirjat, iso tukeva tyyny tai tyynyt, foamroller viltillä pehmustettuna (bolsteria vastaava). Barrea varten tarvitse tuolinselän/pöydän reunan/kaiteen, josta voit ottaa tukea kuin barretangosta. Kaiteen korkeus n. lantion korkeudella.

Koska emme näe sinua tekemässä tuntia, muistathan harjoitella omien voimiesi mukaan ja kehoasi kunnioittaen. Hyväksyt, että olet itse vastuussa kehostasi ja vapautat Sillan kaikesta vastuusta. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. SILTA | JOOGA PILATES ei vakuuta oppilaitaan, joten onhan vakuutuksesi voimassa.

Jos et käytä ostamasi tunteja, et ole oikeutettu korvauksiin. Tämän vuoksi on hyvä varmistaa etukäteen, että nettiyhteytesi toimii. SILTA | JOOGA PILATES ei ole velvollinen korvaamaan, jos yhteytesi ei toimi tai jos videoissa esiintyy teknisiä vikoja (kuvan hetkellinen puuttuminen tms.).

Toivotamme nautinnollisia hetkiä Silta virtual -tuntien parissa kotona!

Ongelmia virtuaalituntien kanssa?

Tarkista nämä asiat, jos sinulla on ongelmia:

- onhan nettiyhteytesi päällä ja se toimii siellä, missä haluat tehdä harjoituksen

- onhan laitteesi ja videon volyymi päällä ja tarpeeksi kovalla (kaikki videomme sisältävät siis äänen)

- jos video ei näy esim. käyttäessäsi Safari-selainta, kokeile toista selainta (esim. Chrome)

- jos video jumittuu tai pätkii, tarkista taas oma nettiyhteys, että se toimii kunnolla

Olemme tarkistaneet kaikki videot, että ne toimivat. Äänen kuuluvuus voi välillä vaihdella, kun opettaja liikkuu. Pahoittelemme tätä.