Tarjoukset ja kampanjat

Tule nyt tunneille ja voit voittaa 1 kk Anytime-kortin (rajoittamaton määrä tunteja) syksyksi 2019! (Kortin arvo 140€).

Tämän lisäksi henkilö, joka käy eniten Joogakoulu Sillan tunneilla ajalla 13.5.-18.6.2019, voittaa 100 euron lahjakortin Kauneushoitola Kristel Strandeniin!

Voit ostaa tuntikortin Siltaan helposti netistä: varaaheti.fi/joogakoulusilta, tule tunneille ja pääset mukaan kisaan!

Ilmoittaudu kisaan Sillan studiolla! Kisa alkaa 13.5. ja loppuu 18.6. Kisaan (sekä "kuka käy eniten" että arpajaisiin) on ilmoittauduttava Sillan studiolla. Jos et ole ilmoittautunut, et osallistu kumpaakaan kisaan.  Voit osallistua molempiin tai jompaan kumpaan kisaan. Julkistamme voittajan ja arvomme yhden Anytime-kortin 19.6. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja julkistamme heidän nimensä heidän suostumuksellaan.

Lahjakortti Kauneushoitola Kristel Strandeniin on voimassa 6 kk (18.6.-18.12.2019). Se on käytettävä kerralla ja sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä myydä eteenpäin. Kortin saa siis henkilö, joka on käynyt eniten tunneilla ajalla 13.5.-18.6.2019.

Arvottava Sillan syksyn 1 kk Anytime-kortti on voimassa 12.8.-12.9.2019. Se on henkilökohtainen, sitä ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Kortin muutokset vain lääkärintodistuksella.

Maksutavat: varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelu, käteinen, kortit, erilaiset tyky-maksutavat

Aikataulut  täällä.

Yhteistyössä Kauneushoitola Kristel Stranden ja Joogakoulu Silta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Seniori-tunnin tutustumistarjous 5 kertaa


Alennus 40 euroa! (norm. 5 kerran kortti 85€)


Kortti on voimassa 6 viikkoa ostosta, käy vain senioritunnille ja on tutustumistarjous uusille asiakkaille, jotka eivät koskaan ennen ole olleet Sillan millään tunneilla tai kursseilla. Kortin voi ostaa vain kerran.

45€

Katso ehdot täältä.