UKK

Keneen ja miten olen yhteydessä?

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia: joogakoulusilta@gmail.com tai soittamalla numeroon 045-7871 8656. Vastaamme noin vuorokauden sisään.

Olen tulossa ekalle kokeilukerralle, miten toimin?

Jos haluat tulla tutustumaan Sillan mattotunteihin ensimmäistä kertaa, voit mennä varaaheti-palveluun, luoda tilin ja ostaa 2 kerran tutustumiskortin ja varata haluamasi tunnit.  Kerrothan opettajalle, jos olet ensikertalainen! Tutustumiskortin voi käyttää vain kerran ja jos et ole koskaan ennen käynyt Sillassa millään tunneilla tai kursseilla. Oston jälkeen voit tulla paikalle n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Kaikki varusteet löytyvät Sillasta. Laita päällesi joustavat vaatteet, sisäkenkiä et tarvitse.

Mikäli et pääsekään, peruutus tulee tehdä varausjärjestelmässä viimeistään 3 tuntia ennen tuntia. Huom. laitetunneille peruutus 12h ennen tunnin alkua. Jos peruutus tulee sen jälkeen tai et peruuta ollenkaan, menetät valitettavasti kertasi. Salimme on pieni, joten jokainen paikka on tärkeä.

Lue laitepilatestuntien aloittamisesta täältä.

Voinko tulla tunneille ilman alkeiskurssia?

Voit, mutta suosittelemme vahvasti käymään Sillan jooga- tai pilatesalkeiskurssin tai ko. tunnin perehdytyksen tai Introduction -tunnin, jos olet päättänyt alkaa käydä tunneilla. Alkeiskurssi on oiva tapa päästä lajiin sisälle ja oppia sen perusteet, jolloin sinä saat itse tunneista paljon enemmän irti ja pääset heti vauhtiin vakitunneilla! Järjestämme kursseja säännöllisesti etenkin kauden alussa syksyllä ja keväällä.

En ole koskaan joogannut tai harrastanut pilatesta ja kunto on muutenkin päässyt huonoksi, pärjäänkö tunnilla?

Voimme jutella, mikä tunti sinulle sopii parhaiten ja varmasti pärjäät tunnilla. Ryhmämme ovat pieniä ja pystymme ottamaan huomioon erilaisten ihmisten tasot ja antamaan aina vaihtoehtoja eri liikkeille.

Olen nuhainen/yskäinen/flunssaoireinen, mitä teen? Olen altistunut / epäilen altistumista, mitä teen (Covid-19)?

Mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet altistunut, jää kotiin ja tule tunneille, kun olet taas terve tai sinut on todettu täysin terveeksi. Pidennämme kortteja vain lääkärintodistusta vastaan ja minimiaika, jota vastaan korvataan, on 1 viikko eli todistus kannattaa hakea, mikäli sairauslomasi on pitkä.

Emme valitettavasti voi pidentää kortteja, mikäli vain epäilet, että olet sairas.

Proud Pilates tunnit Punavuoressa

Voit tulla laitepilatestunneille myös Proud Pilates -studiolle Punavuoreen.

Studioiden laitekortit käyvät ristiin eli Sillan asiakas voi käydä kortillaan Proudissa ja toisinpäin. Voit siis edelleen ostaa rauhassa laite- tai mattokortin Sillan varauspalvelusta ja varata tunteja myös Proudiin (poikkeuksena Proud barre, jolle pääsee vain ko. tunnille tarkoitetulla kortilla). Ja kuten ennenkin, mattokorttilaiset maksavat 10€ lisää tullessaan laitetunnille joko Siltaan tai Proudiin. Ja luonnollisesti Proudin asiakkaat voivat myös ostaa matto- ja laitekortteja ja käydä myös Sillan matto- ja laitetunneilla! 

Myös yksityistunnit ovat mahdollisia molemmissa paikoissa - niin yksilöille tai ryhmille.

Proud Pilates classes

You can come to reformer classes to Proud Pilates and Silta with the same card. A big bonus is that Proud's reformer customers can now also join yoga and other classes at Silta. If you want to come to mat classes at Silta, you can buy a mat card and if you want to use it at reformer classes at Silta or Proud, you just need to pay 10€ extra when you come to class. 

You can also book private classes at both studios (single, duo, group).


Kuinka toimin virtuaalituntien kanssa?

Lue tarkat ohjeet täältä.

Kuinka voin ostaa tuntikortin tai kurssin?

Voit ostaa tuntikorttisi tai kurssin (näitä kutsutaan prepaid-korteiksi) verkkokaupasta tai paikan päällä.

Sen jälkeen muista vielä varata paikkasi haluamallesi tunnille tai ostamallesi kurssille samalla sivustolla.

Paikan päällä meillä käyvät käteinen, eri pankki- ja luottokortit, liikuntaedut. Katso "Hinnat ja maksutavat".

Liikuntaetua käyttäessäsi katso ohje alempaa.

Kuinka perun tunnin?

Sinun tulee peruuttaa tunti viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua (laitetunnit 12h)  ja näin tunti palautuu kortillesi. Mene "Omat varaukset" -välilehdelle ja pystyt tekemään peruutuksen siellä. Koska salimme on pieni ja jos sinulla on anytime-kortti, peru tuntisi myös silloin, ettet varaa paikkaa turhaan ja vie sitä joltakulta muulta, joka haluaa tunnille.

Ostin kortin netistä, miten saan sen voimaan?

Korttisi latautuu automaattisesti luomallesi tilille ja on voimassa heti. Voit siis aloittaa tuntien varauksen!

Ostin kurssin netistä, mitä nyt teen?

Kurssisi latautuu automaattisesti luomallesi tilille. Voit mennä varaamaan paikkasi kurssille kalenterissa. Kalenterinäkymä on ainakin kuukaudeksi eteenpäin.

Oston jälkeen voit tulla suoraan kurssille. Tule mielellään aina n. 15 minuuttia ennen kurssin alkamista, niin ehdit asettautua aloillesi rauhassa. Pidempiä kursseja silmälläpitäen studiollamme on jääkaappi ja vedenkeitin.

Voinko maksaa yhden tunnin etukäteen netin kautta?

Kyllä. Luo tili varaaheti.fi/joogakoulusilta -palveluun ja valitse prepaid-korteista yhden kerran prepaid-kortti. Sen jälkeen pääset varaamaan tunnin palvelun kalenterin kautta ja näin sinulla on varmasti paikka tunnilla.

Mille tunneille tuntikorttini käy?

Tuntikorttisi käy kaikille normaaleille studion viikkotunneille (poikkeuksena astangatunnit ja Proud barre ja erikoiskurssit, joissa mainitaan, ettei tuntikortti käy). Laitepilatestunneille on laitekortit tai maksamalla lisämaksu 10€/tunti voit tulla myös mattokortilla laitetunnille (käythän laiteintron ennen laitetunteja).

Minulla on monta korttia. Miten voin valita, millä kortilla maksan tuntini?

- varaa tunti

- varaa ja maksa aika

- saat näkyviin korttirivin, jonka oikeassa reunassa on pieni nuoli

- klikkaa nuolta ja saat näkyviin kaikki korttisi

- valitse oikea kortti

- maksa käyttäen prepaid-korttia

Voinko muuttaa korttini voimassaoloaikaa?

Muutamme korttien voimassaoloaikaa lääkärintodistusta vastaan. Jos sinulle tulee pitkä poissaolo, mutta sinulla ei ole lääkärintodistusta, voimme jäädyttää korttisi vähintään ja enintään kuukaudeksi kerran vuodessa 10 euron veloitusta vastaan. Tästä on aina sovittava etukäteen eli otathan heti yhteyttä, kun tiedät tauostasi. (Tätä emme sovella tiistain astangaryhmässä.)

Korttini on umpeutumassa ja minulla on kertoja jäljellä, mitä teen?

Muutamme korttien voimassaoloaikaa vain lääkärintodistusta vastaan. Force majeure -tapauksissa tiedotamme korttien pidennyksistä erikseen tapauskohtaisesti.

Käyvätkö Sillassa liikuntasetelit?

Sillassa käyvät nämä maksutavat: käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, e-passi ja kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit, varaaheti.fi/joogakoulusilta -verkkokauppa. Lue lisää täältä. Kysy muista maksutavoista!

Haluan maksaa liikuntaedulla, miten toimin?

Jos sinulla on fyysisiä seteleitä (Smartum, Edenred), sinun pitää tulla paikan päälle tuomaan setelit ja syötämme sinulle kortin paikan päällä. Meilaa meille, jos näin ja sovitaan aika, jolloin pääset paikalle (ennen tai jälkeen tuntien).

Lue lisää liikuntaedulla etänä sovelluksen kautta maksamisesta täällä. 

Edun käyttöliittymissä voit kääntyä edun toimittajan puoleen, he osaavat neuvoa parhaiten. Sillan työntekijät eivät välttämättä tiedä jokaisen eri edun käyttöön liittyviä yksityiskohtia.

Tunti on täynnä, mitä nyt teen?

Voit varata ja pääset jonoon. Näet, mones olet jonossa ja jos paikka vapautuu, saat sähköpostin ja tekstiviestin viimeistään 3h ennen tuntia. Tarkkaile siis postiasi, ettet menetä kertaa ja tuntia! Jos olet saanut paikan jonon kautta, mutta et tule tunnille, kerta ei palaudu kortillesi.

Milloin tulen tunnille, mitä laitan päälleni ja mitä tarvitsen mukaani?

Tule tunnille n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta voit aloittaa tuntisi rauhallisesti. Odotathan, että sali on tyhjä edellisen tunnin osallistujista ja että pilateslaitteet on siivottu pois salista ennen kuin menet saliin. 

Emme pääsääntöisesti päästä tunnille myöhässä tulijoita, joten pidäthän huolen, että olet ajoissa. Ovet aukeavat n. 15 minuuttia ennen ensimmäistä tuntia.

Vaatteiksi käyvät joustavat ja mukavat vaatteet. Kenkiä et tarvitse. Matolla ollaan yleensä paljain jaloin. Laitepilatestunnilla olemme puhtaat sukat jalassa. 

Studion matot, välineet ja laitteet pyyhitään joka käytön jälkeen. 

Studiolla on kaikki varusteet, mitä tarvitset - matot, tiilet, bolsterit, remmit jne. Tuo mielellään oma matto ja pieni pyyhe - voit säilyttää mattoasi studiolla sille varatulla paikalla. Meillä on mattoja ja muita tarvikkeita myös myynnissä.

Pukuhuoneet ja varustus

Meillä on pukutilat sekä naisille että miehille. Molemmissa tiloissa on myös WC:t sekä 2-3 käsienpesupaikkaa sekä bidee-suihkut. 

Pukuhuoneissamme ei ole lukollisia kaappeja, joten voit tuoda arvoesineesi saliin tunnin ajaksi. Muistathan kerätä kaikki tavarasi salin lattialta, kun lähdet (silmälasit, sormukset tms.). Emme vastaa, jos tavarasi häviävät tiloistamme, olethan huolehtinut vakuutuksestasi. Pukuhuoneen ulko-ovi lukitaan tunnin ajaksi.

Tiloissamme on myös kaksi keittiötä, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeittimet, astioita, ruokailuvälineitä, kulhoja, maljakoita, kuohuviinilasit, laseja ja mukeja.

Ilmoittaudunko respaan tullessani?

Meillä ei ole perinteistä respaa, vaan opettaja pitää nimenhuudon, kun tunti alkaa. Studio on yleensä kiinni silloin, kun siellä ei ole tunteja ja ovet avataan n. 15 min. ennen tuntien alkua. Saat meihin aina yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme pian tai soitamme takaisin.

Kuinka usein minun pitäisi käydä tunneilla?

Suosittelemme liikuntaharrastukseesi säännöllisyyttä. Kuinka monta kertaa viikossa - se on sinun päätettävissäsi ja riippuu elämäntilanteestasi ja tavoitteistasi. Suosittelemme myös kokeilemaan rohkeasti erilaisia tunteja, voit yhtäkkiä löytääkin uuden suosikin aivan yllättäen! Kun liikut säännöllisesti, voit huomata positiiviset vaikutukset kehossasi ja mielessäsi. Liikkuvuus, voima ja mielenrauha kasvavat, kun jaksat käydä tunneilla kuunnelleen omaa kehoasi ja mieltäsi.

Minulla ei ole jooga/pilatesmattoa, mitä teen?

Sillassa on joogamattoja ja kaikkia muitakin joogatarvikkeita lainaksi veloituksetta.

Meillä on myös myynnissä mattoja, bolstereita, vöitä, tiiliä ja muita jooga- ja pilatestarvikkeita.

Studioetiketti

Jätäthän kiireen taaksesi tullessasi tunnille. Tulethan ajoissa, emme päästä tunnille myöhässä tulijoita. Käännäthän kännykkäsi äänettömälle ja jätät sen pukuhuoneeseen. Vältäthän liian voimakkaiden hajusteiden käyttöä ja pidät huolta omasta hygieniastasi. Annathan kaikille mahdollisuuden rauhoittua omalle matolleen. Tunnin jälkeen lainamatot pyyhitään ja kaikki tarvikkeet viedään takaisin hyllyihin.

Lue laitepilatestunneille tulosta täältä!

Turvallisuus

Salissa on hyvä käyttää jarrupohjallisia sukkia paljaalla lattialla, ettet liukastu. Pilateslaitteisiin ei saa koskea ilman opettajan läsnäoloa eli odotathan aina, että opettaja on mukana, kun laitteita siirretään. 

Salissa on ensiapupakkaus mahdollisten haavojen tai pienten venähdysten varalta.

Talvisin ulkoraput voivat olla todella liukkaat, joten varothan, kun astut niille. Onhan vapaa-ajan vakuutuksesi kunnossa!

Valokuvien otto studiolla

Ethän ota kuvia studiolla ilman lupaa. Mikäli et halua, että näyt meidän ottamissamme kuvissa, kerro se meille!