UKK

Keneen ja miten olen yhteydessä?

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia: joogakoulusilta@gmail.com tai soittamalla numeroon 045-7871 8656. Vastaamme noin vuorokauden sisään.

Olen tulossa ekalle kokeilukerralle, miten toimin?

Jos haluat tulla tutustumaan Sillan tunteihin ensimmäistä kertaa, voit mennä varaaheti-palveluun, luoda tilin ja ostaa 2 kerran tutustumiskortin ja varata haluamasi tunnit.  Kerrothan opettajalle, jos olet ensikertalainen! Tutustumiskortin voi käyttää vain kerran ja jos et ole koskaan ennen käynyt Sillassa millään tunneilla tai kursseilla. Oston jälkeen voit tulla paikalle n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Kaikki varusteet löytyvät Sillasta. Laita päällesi joustavat vaatteet, sisäkenkiä et tarvitse.

Mikäli et pääsekään, peruutus tulee tehdä varausjärjestelmässä viimeistään 3 tuntia ennen tuntia. Jos peruutus tulee sen jälkeen tai et peruuta ollenkaan, menetät valitettavasti kertasi. Salimme on pieni, joten jokainen paikka on tärkeä.

Voinko tulla tunneille ilman alkeiskurssia?

Voit, mutta suosittelemme vahvasti käymään Sillan jooga- tai pilatesalkeiskurssin tai ko. tunnin perehdytyksen tai Introduction -tunnin, jos olet päättänyt alkaa käydä tunneilla. Alkeiskurssi on oiva tapa päästä lajiin sisälle ja oppia sen perusteet, jolloin sinä saat itse tunneista paljon enemmän irti ja pääset heti vauhtiin vakitunneilla! Järjestämme kursseja säännöllisesti etenkin kauden alussa syksyllä ja keväällä.

En ole koskaan joogannut tai harrastanut pilatesta ja kunto on muutenkin päässyt huonoksi, pärjäänkö tunnilla?

Voimme jutella, mikä tunti sinulle sopii parhaiten ja varmasti pärjäät tunnilla. Ryhmämme ovat pieniä ja pystymme ottamaan huomioon erilaisten ihmisten tasot ja antamaan aina vaihtoehtoja eri liikkeille. Mikäli sinulla on mielestäsi esim. huono kunto, ranteesi ovat heikot tai olkapääsi kiukuttelee, voimme suositella joogatunniksesi lempeää joogaa tai yin-joogaa. Jos sinulla on selkäongelmia, terve selkä - tai pilatestunti voi olla sinulle oikea. Jos tykkäät tehdä dynaamista, tule dynaamiseen flowjoogaan tai pilatestunneille. Jos olet väsynyt ja haluat rentoutua, tule yin-tunnille. Rohkeasti vain mukaan!

Olen nuhainen/yskäinen/flunssaoireinen, mitä teen? Olen altistunut / epäilen altistumista, mitä teen (Covid-19)?

Mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet altistunut, jää kotiin ja tule tunneille, kun olet taas terve tai sinut on todettu täysin terveeksi. Pidennämme kortteja vain lääkärintodistusta vastaan ja minimiaika, jota vastaan korvataan, on 1 viikko eli todistus kannattaa hakea, mikäli sairauslomasi on pitkä.

Emme valitettavasti voi pidentää kortteja, mikäli vain epäilet, että olet sairas.

Kuinka toimin virtuaalituntien kanssa?

Lue tarkat ohjeet täältä.

Kuinka voin ostaa tuntikortin tai kurssin?

Voit ostaa tuntikorttisi tai kurssin (näitä kutsutaan prepaid-korteiksi) verkkokaupasta tai paikan päällä.

Sen jälkeen muista vielä varata paikkasi haluamallesi tunnille tai ostamallesi kurssille samalla sivustolla.

Paikan päällä meillä käyvät käteinen, eri pankki- ja luottokortit, liikuntaedut. Katso "Hinnat ja maksutavat".

Liikuntaetua käyttäessäsi katso ohje alempaa.

Kuinka perun tunnin?

Sinun tulee peruuttaa tunti viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua ja näin tunti palautuu kortillesi. Mene "Omat varaukset" -välilehdelle ja pystyt tekemään peruutuksen siellä. Koska salimme on pieni ja jos sinulla on anytime-kortti, peru tuntisi myös silloin, ettet varaa paikkaa turhaan ja vie sitä joltakulta muulta, joka haluaa tunnille.

Ostin kortin netistä, miten saan sen voimaan?

Korttisi latautuu automaattisesti luomallesi tilille ja on voimassa heti. Voit siis aloittaa tuntien varauksen!

Ostin kurssin netistä, mitä nyt teen?

Kurssisi latautuu automaattisesti luomallesi tilille. Voit mennä varaamaan paikkasi kurssille kalenterissa. Kalenterinäkymä on ainakin kuukaudeksi eteenpäin.

Oston jälkeen voit tulla suoraan kurssille. Tule mielellään aina n. 15 minuuttia ennen kurssin alkamista, niin ehdit asettautua aloillesi rauhassa. Pidempiä kursseja silmälläpitäen studiollamme on jääkaappi ja vedenkeitin.

Voinko maksaa yhden tunnin etukäteen netin kautta?

Kyllä. Luo tili varaaheti.fi/joogakoulusilta -palveluun ja valitse prepaid-korteista yhden kerran prepaid-kortti. Sen jälkeen pääset varaamaan tunnin palvelun kalenterin kautta ja näin sinulla on varmasti paikka tunnilla.

Mille tunneille tuntikorttini käy?

Tuntikorttisi käy kaikille normaaleille viikkotunneille (poikkeuksena tiistain astangatunti ja erikoiskurssit, joissa mainitaan, ettei tuntikortti käy) eli voit tulla mille tahansa normaalille viikkotunnille joustavasti samalla kortilla.

Voinko muuttaa korttini voimassaoloaikaa?

Muutamme korttien voimassaoloaikaa lääkärintodistusta vastaan. Jos sinulle tulee pitkä poissaolo, mutta sinulla ei ole lääkärintodistusta, voimme jäädyttää korttisi vähintään ja enintään kuukaudeksi kerran vuodessa 10 euron veloitusta vastaan. Tästä on aina sovittava etukäteen eli otathan heti yhteyttä, kun tiedät tauostasi. (Tätä emme sovella tiistain astangaryhmässä.)

Korttini on umpeutumassa ja minulla on kertoja jäljellä, mitä teen?

Muutamme korttien voimassaoloaikaa vain lääkärintodistusta vastaan, mutta ostamalla uuden 5 tai 10 kerran kortin ennen kuin vanha korttisi menee umpeen, saat jatkoaikaa vanheneville kerroillesi. Force majeure -tapauksissa tiedotamme korttien pidennyksistä erikseen tapauskohtaisesti.

Käyvätkö Sillassa liikuntasetelit?

Sillassa käyvät nämä maksutavat: käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Eazybreak, e-passi ja kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit, varaaheti.fi/joogakoulusilta -verkkokauppa. Kysy muista maksutavoista!

Haluan maksaa liikuntaedulla, miten toimin?

Jos sinulla on fyysisiä seteleitä (Smartum, Edenred), sinun pitää tulla paikan päälle tuomaan setelit ja syötämme sinulle kortin paikan päällä. Meilaa meille, jos näin ja sovitaan aika, jolloin pääset paikalle (ennen tai jälkeen tuntien).

Useimmissa eduissa on etämaksumahdollisuus eli voit maksaa etänä ja saamme siitä kuitin automaattisesti meiliimme. Lataa tarvitsemasi sovellus kännykällesi ja saat edun helposti käyttöösi.

Maksun jälkeen luo tili varauspalveluun ja laita meille tilin luonnista tieto sähköpostilla ja pääsemme syöttämään sinulle korttisi ja voit aloittaa tuntien varaamisen.

Jos etusi ei riitä koko kortin maksamiseen ja haluat maksaa osan jollain muulla tavoin, voit maksaa lopun luottokortilla lähettämämme Zettle-maksulinkin kautta tai tulet sovitusti paikan päälle suorittamaan maksun ja syötämme korttisi tilillesi, jonka voit luoda jo etukäteen varauspalveluun.

Edun käyttöliittymissä voit kääntyä edun toimittajan puoleen, he osaavat neuvoa parhaiten. Sillan työntekijät eivät välttämättä tiedä jokaisen eri edun käyttöön liittyviä yksityiskohtia.

Tunti on täynnä, mitä nyt teen?

Voit varata ja pääset jonoon. Näet, mones olet jonossa ja jos paikka vapautuu, saat sähköpostin ja tekstiviestin viimeistään 3h ennen tuntia. Tarkkaile siis postiasi, ettet menetä kertaa ja tuntia! Jos olet saanut paikan jonon kautta, mutta et tule tunnille, kerta ei palaudu kortillesi.

Milloin tulen tunnille, mitä laitan päälleni ja mitä tarvitsen mukaani?

Tule tunnille n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta voit aloittaa tuntisi rauhallisesti. Emme pääsääntöisesti päästä tunnille myöhässä tulijoita, joten pidäthän huolen, että olet ajoissa. Ovet aukeavat n. 15 minuuttia ennen ensimmäistä tuntia.

Vaatteiksi käyvät joustavat ja mukavat vaatteet. Kenkiä et tarvitse. Matolla ollaan yleensä paljain jaloin. Studion matot pyyhitään joka käytön jälkeen. Meillä on unisex-pukuhuone ja vessa sekä pieni keittiö.

Studiolla on kaikki varusteet, mitä tarvitset - matot, tiilet, bolsterit, remmit jne. Tuo mielellään oma matto - voit säilyttää mattoasi studiolla sille varatulla paikalla. Meillä on mattoja ja muita tarvikkeita myös myynnissä.

Kuinka usein minun pitäisi käydä tunneilla?

Suosittelemme liikuntaharrastukseesi säännöllisyyttä. Kuinka monta kertaa viikossa - se on sinun päätettävissäsi ja riippuu elämäntilanteestasi ja tavoitteistasi. Suosittelemme myös kokeilemaan rohkeasti erilaisia tunteja, voit yhtäkkiä löytääkin uuden suosikin aivan yllättäen! Kun liikut säännöllisesti, voit huomata positiiviset vaikutukset kehossasi ja mielessäsi. Liikkuvuus, voima ja mielenrauha kasvavat, kun jaksat käydä tunneilla kuunnelleen omaa kehoasi ja mieltäsi.

Minulla ei ole jooga/pilatesmattoa, mitä teen?

Sillassa on joogamattoja ja kaikkia muitakin joogatarvikkeita lainaksi veloituksetta.

Jos sinulla on oma matto, voit jättää sen Siltaan säilöön (omalla vastuullasi) niin sinun ei tarvitse kantaa sitä mukanasi joka kerta.

Meillä on myös myynnissä mattoja, bolstereita, vöitä, tiiliä ja muita joogatarvikkeita.

Studioetiketti

Jätäthän kiireen taaksesi tullessasi tunnille. Tulethan ajoissa, emme päästä tunnille myöhässä tulijoita. Käännäthän kännykkäsi äänettömälle ja jätät sen pukuhuoneeseen. Vältäthän liian voimakkaiden hajusteiden käyttöä ja pidät huolta omasta hygieniastasi. Annathan kaikille mahdollisuuden rauhoittua omalle matolleen. Tunnin jälkeen lainamatot pyyhitään ja kaikki tarvikkeet viedään takaisin hyllyihin.

Valokuvien otto studiolla

Ethän ota kuvia studiolla ilman lupaa. Mikäli et halua, että näyt meidän ottamissamme kuvissa, kerro se meille!