UKK

Keneen ja miten olen yhteydessä?

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia: joogakoulusilta@gmail.com tai soittamalla numeroon 045-7871 8656 tai lähettämällä palautelomakkeen nettisivujemme kautta (löytyy etusivulta). Vastaamme noin vuorokauden sisään.

En ole koskaan joogannut tai harrastanut pilatesta ja kunto on muutenkin päässyt huonoksi, pärjäänkö tunnilla?

Voimme jutella, mikä tunti sinulle sopii parhaiten ja varmasti pärjäät tunnilla. Ryhmämme ovat pieniä ja pystymme ottamaan huomioon erilaisten ihmisten tasot ja antamaan aina vaihtoehtoja eri liikkeille. Mikäli sinulla on mielestäsi esim. huono kunto, ranteesi ovat heikot tai olkapääsi kiukuttelee, voimme suositella joogatunniksesi lempeää joogaa tai yin-joogaa. Jos sinulla on selkäongelmia, terve selkä -tunti voi olla sinulle oikea. Jos tykkäät tehdä dynaamista, tule dynaamiseen flowjoogaan tai pilatestunneille. Jos olet väsynyt ja haluat rentoutua, tule yin-tunnille. Rohkeasti vain mukaan!

Olen tulossa ekalle kokeilukerralle, miten toimin?

Jos haluat tulla tutustumaan Sillan tunteihin ensimmäistä kertaa, voit mennä varaaheti-palveluun, luoda tilin ja ostaa 2 kerran tutustumiskortin (20€) ja varata haluamasi tunnin kalenterin puolelta. Kerrothan opettajalle, jos olet ensikertalainen! Tutustumiskortin voi käyttää vain kerran ja jos et ole koskaan ennen käynyt Sillassa. Oston jälkeen voit tulla paikalle n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Kaikki varusteet löytyvät Sillasta. Laita päällesi joustavat vaatteet, sisäkenkiä et tarvitse.

Mikäli et pääsekään, peruutus tulee tehdä varausjärjestelmässä 3 tuntia ennen tuntia. Jos peruutus tulee sen jälkeen tai et peruuta ollenkaan, menetät valitettavasti kertasi. Salimme on pieni, joten jokainen paikka on tärkeä.

Kuinka voin ostaa tuntikortin tai kurssin?

Voit ostaa tuntikorttisi tai kurssin (näitä kutsutaan prepaid-korteiksi) joko paikan päällä tai verkkokaupasta.

Luo ensin tili täällä: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi . Osta sitten valitsemasi prepaid-kortti (tuntikortti tai kurssi). Se latautuu automaattisesti tilillesi. Sen jälkeen voit varata tunteja ja paikkasi ostamallesi kurssille samalla sivustolla.

Paikan päällä meillä käyvät käteinen, eri pankki- ja luottokortit, Smartumit jne. Katso Aikataulu, hinnat ja maksutavat

Ostin kortin netistä, miten saan sen voimaan?

Korttisi latautuu automaattisesti luomallesi tilille ja on voimassa heti. Voit siis aloittaa tuntien varauksen!

Voinko maksaa yhden tunnin etukäteen netin kautta?

Kyllä. Luo tili  varaaheti.fi/joogakoulusilta  -palveluun ja valitse prepaid-korteista yhden kerran prepaid-kortti. Sen jälkeen pääset varaamaan tunnin palvelun kalenterin kautta ja näin sinulla on varmasti paikka tunnilla.

Ostin kurssin netistä, mitä nyt teen?

Kurssisi latautuu automaattisesti luomallesi tilille. Voit mennä varaamaan paikkasi kurssille kalenterissa. Kalenterinäkymä on ainakin kuukaudeksi eteenpäin.

Oston jälkeen voit tulla suoraan kurssille ilmoitettuna aloitusaikana. Tule mielellään aina n. 15 minuuttia ennen kurssin alkamista, niin ehdit asettautua aloillesi rauhassa. Studiollamme on jääkaappi ja vedenkeitin, jos kyseessä on pidempi kurssi ja sinulla on eväitä mukana.

Mille tunneille tuntikorttini käy?

Tuntikorttisi (paitsi aikuinen/lapsi- sekä seniorikortti) käy kaikille tunneille (poikkeuksena tiistain astangatunti) eli voit tulla mille tahansa tunnille joustavasti samalla kortilla.

Voinko muuttaa korttini voimassaoloaikaa?

Muutamme korttien voimassaoloaikaa lääkärintodistusta vastaan. Jos sinulle tulee pitkä poissaolo, mutta sinulla ei ole lääkärintodistusta, voimme jäädyttää korttisi vähintään kuukaudeksi maksimissaan kolmeksi kuukaudeksi kerran vuodessa 10 euron veloitusta vastaan. Tästä on aina sovittava etukäteen eli otathan heti yhteyttä, kun tiedät tauostasi. (Tätä emme sovella tiistain astangaryhmässä.)

Kuinka perun tunnin?

Sinun tulee peruuttaa tunti viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua ja näin tunti palautuu kortillesi. Mene "Omat varaukset" -välilehdelle ja pystyt tekemään peruutuksen siellä. Koska salimme on pieni ja jos sinulla on anytime-kortti, peru tuntisi myös silloin, ettet varaa paikkaa turhaan ja vie sitä joltakulta muulta, joka haluaa tunnille.

1 | 2 >>