MAMA&BEBE -KURSSI SYKSY 2024

Tule nyt mukaan vauvasi kanssa Sillan ÄITI/ISI + VAUVA -ryhmään! Vaikka ryhmän nimi on nyt käytännön syistä MAMA& BEBE, ovat myös isät sydämellisesti tervetulleita vauvan kanssa! Tunnille mahtuu siis perheestä aina yksi vanhempi ja vauva.

Kyseessä on viiden kerran kurssi:  

Aika tiistaisin 20.8.-17.9. klo 11.30-12.15

Hinta 80€ 

Tunti koostuu helpoista pilatespohjaisista harjoituksista, jotka sopivat synnytyksen jälkeiseen elämään lopputarkastuksen jälkeen. Ryhmän tunnin sisältö ja taso määräytyy aina siten, mikä suurimmalle osalle ryhmästä on sopiva.

Vauva voi köllötellä vieressä viltillä omien lelujensa kanssa tai osallistua ehkä osaan liikkeistä silloin, kun se on mahdollista. Olet aina tunnilla lapsen ehtojen mukaan eli jos täytyy vaihtaa vaippaa, imettää tai muuten hoitaa lasta, niin teet niin! 

Otamme kurssille rajallisen määrän, joten kannattaa vahvistaa oma paikka ostamalla kortti mahdollisimman pian. Mikäli kurssille ei tule minimimäärää, palautamme rahasi (poikkeus liikuntaedulla maksetut kortit, kts. alla).

Tunnin ohjaa Tuula Heiskanen, pilates/jooga/barreopettaja ja 2 täysikäisen naisen äiti. Tuula on käynyt myös erkaumakurssin Suomen Terveysliikuntainstituutissa.

Päälle joustavat vaatteet ja vauvalle oma viltti / koppa ja leluja mukaan. Sillassa on mahdollisuus vaihtaa vaipat ja pukeutua. Meillä on 2 vessaa ja 5 käsienpesupaikkaa ja pukutilat sekä naisille että miehille.

Jokainen äiti on vastuussa itsestään ja lapsestaan sekä huolehtii omasta lapsestaan tunnin aikana. Olethan tarkastanut, että sinulla on vakuutus.

Osta kortti ao. linkin kautta. Jos maksat Smartum-, (Smartumpay-sovelluksen kautta tai fyysisillä seteleillä), e-passi, Edenred-maksutavoilla, emme pysty palauttamaan rahojasi, mutta voit käyttää edun johonkin muuhun Sillan tuotteeseen, jos et pääsekään kurssille. Katso ohjeet täältä.

Kurssi on 5 kertaa. Jos et pääse joka kerta, voit antaa tunnin ystävällesi - ilmoita meille vain ystäväsi nimi sähköpostilla.

Lämpimästi tervetuloa!