Yritystunnit

Yritys voi juuri niin hyvin kuin sen työntekijät. Tue työntekijöittesi liikuntaa ja he jaksavat paremmin! Silta tarjoaa liikuntaa joko yrityksesi tiloissa tai Sillan studiolla. Ota yhteyttä ja jutellaan eri vaihtoehdoista, puh. 045-7871 8656.

Tunnin kesto, toistuvuus ja kellonaika räätälöidään yhdessä. Sisältö päätetään tarpeiden ja toiveiden mukaan. Se voi olla tervehdyttävää liikuntaa selälle, rauhoittavaa venyttelyä väsyneille tai jäykille lihaksille tai dynaamisempaa liikuntaa sitä kaipaaville. Virkistyspäivä, pikkujoulujen ja ravintoillan vaihtoehdoksi liikuntahetki, kokouspäivän alkuun tai loppuun joko energisoiva tai rauhoittava setti! Hyvä vaihtoehto tukea työntekijöiden hyvinvointia ja kohottaa työvirkeyttä ja tätä kautta nostaa yrityksesi kannattavuutta!

Firman pikkujoulut

Anna henkilöstöllesi tai ystävillesi nyt erilainen pikkujoulu! Voitte aloittaa illan Sillassa 60 minuutin rentouttavalla yinjoogalla (johon pystyvät ihan kaikki), virkistää iltaa lasillisella ja sen jälkeen vaikkapa jatkaa illalliselle keskustaan. Siltaan mahtuu n. 14 henkeä joogaamaan ja kaikki joogavarusteet löydät Sillasta. Päälle tarvitset joustavat vaatteet.

Illan hinta 250€ (sis. alv) (ei sisällä tarjoiluja)

Varaa pian, koska arki-illat ja lauantai-illat ovat hyvin varattuja jo nyt!