Yritystunnit - studiolla tai nyt virtuaalina!

Yritys voi juuri niin hyvin kuin sen työntekijät. Tue työntekijöittesi liikuntaa ja he jaksavat paremmin! Silta tarjoaa liikuntaa joko virtuaalisesti ja koronakaranteenien jälkeen yrityksesi tiloissa tai Sillan studiolla. Ota yhteyttä ja jutellaan eri vaihtoehdoista, puh. 045-7871 8656.

Tunnin kesto, toistuvuus ja kellonaika räätälöidään yhdessä. Sisältö päätetään tarpeiden ja toiveiden mukaan. Se voi olla tervehdyttävää liikuntaa selälle, rauhoittavaa venyttelyä väsyneille tai jäykille lihaksille tai dynaamisempaa liikuntaa sitä kaipaaville.

Virtuaalitunti saapuu työntekijäsi kotiin toiveittenne mukaan. Hän voi avata linkin taukojumppaan halutessaan. Se voi olla esim. 15 minuutin niska/hartiajumppa tai 30 minuutin reipas taukojumppa tai vaikkapa rentoutustuokio! Tai halutessanne voimme järjestää LIVE-tunnin, jolloin kaikki halukkaat voivat logata itsensä sisään samaan aikaan ja näette halutessanne toisenne ruudulla ja jumppaatte yhdessä - kukin omassa työpisteessään, vaikkapa kotona! Teemme etätunteja sekä Zoomin että Teamsin kautta.

Kun koronauhka on ohi, se voi olla virkistyspäivä, pikkujoulujen ja ravintoillan vaihtoehdoksi tai liikuntahetki kokouspäivän alkuun tai loppuun -  joko energisoiva tai rauhoittava setti! Hyvä vaihtoehto tukea työntekijöiden hyvinvointia ja kohottaa työvirkeyttä ja tätä kautta nostaa yrityksesi kannattavuutta!