Laitepilates

Kun haluat haastaa kehoasi aivan uudella tavalla, tervetuloa laitepilatestunnille! Jos olet käynyt mattotunneilla, laitepilates tuo harjoitukseesi aivan uuden tason ja paljon uutta, kiinnostavaa opittavaa, mutta: laitepilates sopii aivan kaikille lähtötasosta riippumatta. Laitepilates kehittää kehosi voimaa, liikkuvuutta ja motoriikkaa.

Pilates menetelmän kehittäjä Joseph Pilates suunnitteli erilaisia laitteita menetelmänsä harjoittamiseen mattoharjoittelun lisäksi. Useimmat näistä laitteista perustuvat jousivastuksen säätelyyn, jolloin jousivastusta käyttämällä keho vahvistuu monipuolisesti ja liikkuvuus lisääntyy dynaamisten liikkeiden avulla. Myös pilatestuoli (Chair) perustuu jousien säätelyyn, mikä lisää harjoituksen vaativuutta ja kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa.

Järjestämme tutustumistunteja säännöllisesti. Tutustumistunnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa 4 tunnin Ensikertalaisen kortti (voi ostaa kerran). Laitepilateksen ryhmätunti on aina pienryhmätunti, jonne otetaan max. 7 henkeä.

Voit varata Intron tai laitetunnin (kerta tai sarja) myös yksityistuntina tai duona, ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656

Mitä suuremman määrän yksityis- tai duotunteja varaat kerralla, sen edullisemmaksi hinta tulee per kerta.

Viikkotunneissa on kolme eri tasoa:

P = perustaso

K = keskitaso

P/K = perus- ja keskitaso (tehdään sekä perustason että keskitason liikkeitä ryhmän taso huomioiden)

Jooga- ja mattopilateskorteilla voi tulla laitepilateksen ryhmätunneille lisämaksulla 10€ / tunti*) (ei koske Introtuntia). Lisämaksu maksetaan tunnille tullessa opettajalle (kortti/käteinen). Katso tarkemmin täältä.

LAITETUNTIEN PERUUTUS

Tunti tulee perua aina 12 tuntia ennen tunnin alkua. Sen jälkeen kerta veloitetaan kortiltasi poikkeuksetta.

YKSI KORTTI - KAKSI STUDIOTA

Korttisi käy 2 (kahdella) eri studiolla - SILTA Lauttasaaressa ja PROUD PILATES Punavuoressa!

SILTA tarjoaa ainoana Lauttasaaressa reformertunteja ryhmässä. Sillassa myös joogaa - astangaa, lempeää hathajoogaa, yinjoogaa ja dynaamista flowjoogaa - sekä barrea.

Proud Pilates sijaitsee Punavuoressa ja siellä tarjoamme sekä laitepilatesta että barrea.

Kysy myös yksityistunteja!

Laitepilates aloitetaan aina tutustumistunnilla - INTROTUNNILLA - (55-75 min.), jossa käymme läpi laitteen toiminnan ja reformerharjoittelun perustason liikkeitä. Osta siis ao. linkin kautta prepaidkortti "Laitepilates intro, voimassa 4 vkoa ostosta", jolla pääset introtunnille.

Jos olet jo ollut reformerilla, tule suoraan viikkotunneille ostamalla jokin valikoiman korteista.

Sillassa on Balanced Bodyn modernit reformerit ja tuolit ja Proudissa ovat Pilates Scandinavian klassiset reformerit, 2xwundachair, cadillac, ladder barrel, ped-o-pull, baby barrel ja Legacyn high chair. 

Korttiostot: linkki sivun alareunassa

EQUIPMENT PILATES CLASSES AT TWO STUDIOS WITH ONE CARD

Your card is valid at 2 (two) different studios - SILTA JOOGA PILATES in Lauttasaari and PROUD PILATES in Punavuori! 

SILTA JOOGA PILATES is the only studio in Lauttasaari which offers equipment pilates classes in groups. At Silta there are also yoga classes - ashtanga, gentle hathayoga, yinyoga, dynamic flowyoga and barre.

Proud Pilates is located in Punavuori and offers reformer pilates and barre

Equipment Pilates always starts with an introductory class - INTRO CLASS - (55-75 min.), where we review the operation of the equipment and the basic movements of reformer training. So buy a prepaid card "Reformer introduction, valid for 4 weeks from the purchase" via the above link, which you can use to get to the intro class.

If you have already been to reformer, come directly to the weekly classes by buying one of the cards in the selection.

At Silta we have Balanced Body modern reformers and chairs, arcs, baby barrel and spring wall and at Proud there are Pilates Scandinavia's classical reformers, 2xwundachair, a Cadillac, a ladder barrel, ped-o-pull, baby barrel and Legacy high chair. 

Card purchases: varaaheti.fi/joogakoulusilta

Please see more information in English on Proud Pilates website.

Muuta huomioitavaa laitepilatestunnilla

Kun saavut laitetunnille, odota, että opettaja on myös salissa. Laitteet siirretään omille paikoilleen opettajan toimesta tai avustuksella ja ohjeiden mukaan. Turvallisuutesi vuoksi älä siis koske laitteisiin ennen kuin olet saanut luvan. Kun laitteesi on paikoillaan, voit säätää sen omien asetuksiesi mukaan (olet oppinut asetukset introtunnilla).

Laitetunnilla harjoitellaan aina puhtaat sukat jalassa. Voit ostaa myös Sillasta varvassukkia jarrupohjilla. Tuothan oman pienen pyyhkeen pään alle.

Keskustele opettajan kanssa, minkä tasoinen tunti sinun kannattaa valita ja kerro opettajalle kaikki harjoitukseen vaikuttavat seikat (vammat, sairaudet, lääkitys, raskaus tai jos olet synnyttänyt lähiaikoina tai jokin muu harjoitukseesi vaikuttava asia, josta opettajan on hyvä tietää).

Laitetunnilla edetään samanaikaisesti ryhmässä. On tärkeää kuunnella ja noudattaa tarkoin opettajan ohjeita. Turvallisuus ennen kaikkea - kysy, jos jokin jäi epäselväksi.

Tunnin päätteeksi jokainen puhdistaa laitteet huolellisesti ja vie ne paikoilleen opettajan ohjeistuksella ja avustuksella.