Laitepilates

SILTA tarjoaa nyt ensimmäisenä Lauttasaaressa reformertunteja. Reformer-tuntien lisäksi meillä on wunda chair (EXO chair) -tuolit sekä jousiseinä mahtavana lisänä tunneille! Tervetuloa intron-tunnin kautta tai jos sinulla on ennestään reformer-harjoittelua takana, tule suoraan viikkotunneille.


1.7. lähtien tarjoamme laitepilatesta 2 (kahdella) eri studiolla - SILTA Lauttasaaressa ja PROUD PILATES Punavuoressa! Kesän tunnit ovat jo varattavissa molempiin paikkoihin (Proudin tunnit alkavat 5.7. ja Sillan tunnit alkavat 7.7.) eli nyt kannattaa ostaa heti kortti ja pääset kesänkin aikana laitepilatekseeen.  Proudissa ovat klassiset reformerit, wundachair, cadillac ja ladder barrel.

Pääset siis yhdellä kortilla varaamaan tunteja molemmille studioille. Korttiostot: linkki sivun alareunassa

Huom. Proud Pilates -studion edellisen yrittäjän, Johanna Franciksen, myymät kortit ovat lakanneet toimimasta 22.6.2022. Jos haluat tulla tunneille, sinun tulee ostaa uusi kortti Sillan varauspalvelusta (linkki yllä).

Jos sinulla oli yksityistunteja Proudissa, ole ystävällinen ja ota yhteyttä: tuula@proudpilates.com


EQUIPMENT PILATES CLASSES IN TWO DIFFERENT STUDIOS AS FROM 1 OF JULY!

As from 1 July we offer equipment pilates in 2 (two) different studios - SILTA JOOGA PILATES in Lauttasaari and PROUD PILATES in Punavuori! Summer classes can already be booked for both places (Proud classes start on 5 July and Silta classes start on 7 July), so now it is worth buying a card right away and you can come to the classes during the summer. Proud has classic reformers, a wundachair, a Cadillac and a ladder barrel.

So you can book classes for both studios with one card. Card purchases: varaaheti.fi/joogakoulusilta

Note. The cards sold by the previous entrepreneur of the Proud Pilates studio, Johanna Francis, have stopped working on June 22, 2022. If you want to come to classes, you will need to purchase a new card from the SILTA JOOGA PILATES Booking Service (link above).

If you had private classes at Proud, please contact: tuula@proudpilates.comKun haluat haastaa kehoasi aivan uudella tavalla, tervetuloa laitepilatestunnille! Jos olet käynyt mattotunneilla, laitepilates tuo harjoitukseesi aivan uuden tason ja paljon uutta, kiinnostavaa opittavaa, mutta: laitepilates sopii aivan kaikille lähtötasosta riippumatta. Laitepilates kehittää kehosi voimaa, liikkuvuutta ja motoriikkaa.

Pilates menetelmän kehittäjä Joseph Pilates suunnitteli erilaisia laitteita menetelmänsä harjoittamiseen mattoharjoittelun lisäksi. Useimmat näistä laitteista perustuvat jousivastuksen säätelyyn, jolloin jousivastusta käyttämällä keho vahvistuu monipuolisesti ja liikkuvuus lisääntyy dynaamisten liikkeiden avulla. Myös pilatestuoli (Chair) perustuu jousien säätelyyn, mikä lisää harjoituksen vaativuutta ja kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa. Sillan laitetunnilla harjoittelet Balanced Bodyn Allegro® -reformerilla ja EXO® -chair-tuolilla.

Laitepilates aloitetaan aina tutustumistunnilla - INTROTUNNILLA - (75 min.), jossa käymme läpi laitteen toiminnan ja reformerharjoittelun perustason liikkeitä. Osta siis ao. linkin kautta 45 euron prepaidkortti "Laitepilates intro, voimassa 4 vkoa ostosta", jolla pääset introtunnille. Järjestämme tutustumistunteja säännöllisesti. Tutustumistunnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa 4 tunnin Ensikertalaisen kortti (voi ostaa kerran). Laitepilateksen ryhmätunti on aina pienryhmätunti, jonne otetaan max. 6 henkeä.

Voit varata Intron tai laitetunnin (kerta tai sarja) myös yksityistuntina tai duona, ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656

Mitä suuremman määrän yksityis- tai duotunteja varaat kerralla, sen edullisemmaksi hinta tulee per kerta.

Viikkotunneissa on kolme eri tasoa:

P = perustaso

K = keskitaso

P/K = perus- ja keskitaso (tehdään sekä perustason että keskitason liikkeitä ryhmän taso huomioiden)

Jooga- ja mattopilateskorteilla voi tulla laitepilateksen ryhmätunneille lisämaksulla 10€ / tunti*) (ei koske Introtuntia). Lisämaksu maksetaan tunnille tullessa opettajalle (kortti/käteinen). Jos et ole koskaan tehnyt laitepilatesta, laitepilateksen ryhmätunneille tullaan aina Introtunnin kautta.

LAITETUNTIEN PERUUTUS

Tunti tulee perua aina 12 tuntia ennen tunnin alkua. Sen jälkeen kerta ei enää palaudu kortillesi.

Muuta huomioitavaa laitepilatestunnilla

Kun saavut laitetunnille, odota, että opettaja on myös salissa. Laitteet siirretään omille paikoilleen opettajan avustuksella ja ohjeiden mukaan. Turvallisuutesi vuoksi älä siis koske laitteisiin ennen kuin olet saanut luvan. Kun laitteesi on paikoillaan, voit säätää sen omien asetuksiesi mukaan (olet oppinut asetukset introtunnilla).

Laitetunnilla harjoitellaan aina puhtaat sukat jalassa. Voit ostaa myös Sillasta varvassukkia jarrupohjilla. Tuothan oman pienen pyyhkeen pään alle.

Keskustele opettajan kanssa, minkä tasoinen tunti sinun kannattaa valita ja kerro opettajalle kaikki harjoitukseen vaikuttavat seikat (vammat, sairaudet, lääkitys, raskaus tai jos olet synnyttänyt lähiaikoina tai jokin muu harjoitukseesi vaikuttava asia, josta opettajan on hyvä tietää).

Laitetunnilla edetään samanaikaisesti ryhmässä. On tärkeää kuunnella ja noudattaa tarkoin opettajan ohjeita. Turvallisuus ennen kaikkea - kysy, jos jokin jäi epäselväksi.

Tunnin päätteeksi jokainen puhdistaa laitteet huolellisesti ja vie ne paikoilleen opettajan ohjeistuksella ja avustuksella.