BARRE

BARRE INTRODUCTION keskiviikkona 26.1..2022 klo 19.45-20.30

Tervetuloa tutustumaan barreen!

Sinulla ei tarvitse olla tanssi-, baletti-, eikä pilatestaustaa eikä sinun tarvitse pysyä tahdissa, kun tulet barreen!

Barre on mukaansatempaava, tehokas ja innostava koko vartalon treeni, jota tehdään balettitangolla ja matolla käyttäen välillä myös pienvälineitä, esim. pieniä käsipainoja, slaidereita, kuminauhoja tai pilatespalloa.

Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset työstäen etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, jolloin ryhtisi paranee ja jaksat kannatella kehoasi paremmin. Myös jalkaterän pienet lihakset vahvistuvat, joka voi auttaa erilaisiin jalkaterän haasteisiin.

Barressa liikkeet ovat turvallisia ja linjaukset ovat tärkeitä, kuten joogassa ja pilateksessa. Se sopii myös raskaudesta palautumisen harjoitukseksi. Tunnilla käytetään musiikkia, mutta ei tehdä koreografiaa eikä sinulla tarvitse olla mitään tanssitaustaa tullaksesi barreen eli kaikki pystyvät tulemaan barretunnille!

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Tunnin jälkeen olosi on voimaantunut ja ryhdikäs!

Tule nyt tutustumaan barreen 

keskiviikkona 26.1. klo 19.45-20.30. 

Opit perusliikkeet ja sanaston ja saat hyvän harjoituksen. 

Voit osallistua tälle tunnille ostamalla 5, 10 tai 15 kerran kortin (ao. linkin kautta), jotka käyvät myös kaikille muille tunneille ja ovat voimassa 3 kk ostosta (kurssille ei siis voi osallistua 1/2 kerran korteilla). Tunti vie siis yhden kerran kortistasi. Joustavat vaatteet päälle, oma matto mukaan (jos omistat maton) ja sukat jalkaan, jos haluat. Tervetuloa!


Lue liikuntaedulla maksamisesta täältä: