Joustavasti kertakortilla kaikille viikkotunneille


Katso poikkeukset täältä. Ekakertalaisen info täällä.

TÄRKEÄÄ! Tuntikorttien pidennykset/muutokset vain lääkärintodistusta vastaan ellei toisin mainita.

2 kerran kortti uusille asiakkaille

Vain uusille asiakkaille (et ole koskaan ollut millään kursseilla tai tunneilla Sillassa). Voi ostaa kerran. Voimassa 1 kk.

26€

5 kerran kortti

Voimassa 3 kk ostopäivästä.

85€

10 kerran kortti

Voimassa 3 kk ostopäivästä.

150€

1 kerran kortti

Voimassa 1 kk ostopäivästä.

20€

10 kerran seniorikortti

Seniorikortti käy vain ko. tunneille ja ostetaan sivun alalaidassa olevan linkin kautta tai paikan päällä. Kortit ovat voimassa 3 kk ostosta. Tunnit varataan aina varaaheti-kalenterista ja jos et pääse joka kerta, voit halutessasi korvata tunnin kaksi kertaa maanantain terve selkä-tunnilla. Ilmoitathan, jos teet näin, sähköpostilla: joogakoulusilta@gmail.com ja varaat tunnin kalenterista. Sillan normaalilla tuntikortilla voi myös osallistua näille tunnille.

Katso myös tutustumistarjous uusille asiakkaille!

135€

Seniori-tunnin tutustumistarjous 5 kertaa

Kortti on voimassa 6 viikkoa ostosta, käy vain senioritunnille ja on tutustumistarjous uusille asiakkaille, jotka eivät koskaan ennen ole olleet Sillan millään tunneilla tai kursseilla. Kortin voi ostaa vain kerran ao. linkin kautta tai paikan päällä. Tule vain paikalle!.

45€

1 kk Anytime

Rajattomasti tunneille kuukauden ajan. Astuu voimaan ostosta.

140€

3 kk Anytime

Rajattomasti tunneille 3 kuukauden ajan. Astuu voimaan ostosta.

405€

4 kk Anytime

Rajattomasti tunneille 4 kuukauden ajan. Astuu voimaan ostosta.

520€

Yksityistunti (1 x 60min)

1 henkilö, 90€ alkavalta tunnilta, maksu etukäteen. Kysy hintaa, jos teitä on enemmän kuin yksi ja haluatte yksityistunnin tai -tunteja.

Yksittäinen tunti tulee käyttää 1 kk sisällä ostopäivästä ja se maksetaan aina etukäteen. Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä yksittäisen tunnin kohdalla 7 vrk ennen ja jos on kyseessä useampi yksityistunti niin silloin aina 24h ennen tuntia. Muutoin tuntia ei hyvitetä. Pakettien hinnat ja ajat sovitaan aina yksilökohtaisesti, mutta samat peruutussäännöt koskevat myös niitä. Maksua ei voi siirtää tulevaisuudessa järjestettäviin kursseihin, Sillan tunteihin tai tapahtumiin. Lisätiedot ja tunnin varaus: joogakoulusilta@gmail.com

90€

Yritystunnit

Sopimuksen mukaan. Lisätiedot ja varaus: joogakoulusilta@gmail.com

Maksutavat

Varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat (huom. Smartum on poistanut korttimaksuominaisuuden iZettleltä eli Smartum-kortti ei enää käy, vaan Smartum-maksut sovelluksen kautta tai fyysisillä seteleillä*), Sporttipassi, e-passi, Edenred-maksutavat, Eazybreak. Huom. monissa liikuntaeduissa voit maksaa myös etänä. Jos teet etämaksun, saamme siitä automaattisesti sähköpostin ja syötämme kortin sinulle, kunhan olet luonut tilin varaaheti-palveluun. Varaaheti-palvelussa ei voi maksaa liikuntaeduilla. Kysy muista maksutavoista!

Samalla tuntikortilla käyt kaikilla tunneilla (poikkeukset mainittu tuntiaikataulun alla, katso myös "Ehdot"). Tuntien peruutukset viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua vain oppilaan omasta toimesta varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen tunti veloitetaan kortiltasi.

Kaikki hinnat sisältävät alv10%. Laskutuslisä 10€.

Anytime-kortilla käyt niin paljon tunneilla kuin haluat. Varaathan ja peruutat tunnit kuitenkin etukäteen, jotta näemme päivitetyn varaustilanteen. Mitä isomman kortin tai pidemmän Anytime-kortin ostat, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee per tunti. Anytime-kortin voi jäädyttää kuukaudeksi vuoden aikana (minimi ja maksimi jäädytysaika 1 kk). Jäädytysmaksu 10€.

Kaikki joogatarvikkeet (joogamatot, bolsterit, tiilet jne.) studiolla ovat veloituksetta käytössäsi tunneilla.

*) SMARTUM KORTTIKÄYTTÄJÄT!

Smartum on poistanut iZettle-maksupäätteet verkostostaan 10.6.2019, joten esim. Sillan iZettle-maksupäätteellä ei voi enää ottaa vastaan Smartumin korttimaksuja. Fyysiset Smartum-setelit toimivat kuten ennenkin.

Tämän sijaan kaikilla Smartum-maksukorttia käyttävillä asiakkailla on mahdollisuus maksaa mobiilimaksuna SmartumPay-sovelluksella. Kun olet maksanut, paina viimeiseksi "tarkista" ja sen jälkeen saamme kuitin automaattisesti Sillan sähköpostiin. Näin osaamme syöttää sinulle kortin etänä, ilman, että sinun tarvitsee tulla sitä varten studiolle. Syötämme kortin manuaalisesti eli varauduthan pieneen viiveeseen ostosi jälkeen. Asenna siis Smartumpay kännykkääsi! Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Smartumiin tai meihin.

smartum.fi


Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.