Joustavasti kertakortilla kaikille viikkotunneille


Katso poikkeukset täältä. Ekakertalaisen info täällä. Virtuaalitunnille? Ohje täällä.

TÄRKEÄÄ! Tuntikorttien pidennykset/muutokset vain lääkärintodistusta vastaan ellei toisin mainita. Tulethan tunneille vain terveenä. 

Kaikki tuntikortit on nyt pidennetty koronatauon johdosta. Tämän jälkeen emme enää pidennä kortteja tästä syystä. Koronatauon aikana (16.3.-31.5.) ostettuja kortteja ei pidennetä. Sinulla on mahdollisuus tulla tunneille studiolle tai osallistua virtuaalitunneille ja käyttää korttisi kerrat. 

2 kerran kortti uusille asiakkaille

Vain uusille asiakkaille Siltaan tutustumiskortti eli tervetuloa Sillan studiolle tutustumaan (et ole koskaan ollut millään kursseilla tai tunneilla Sillassa). Voi ostaa kerran. Voimassa 1 kk ostopäivästä.

30€

5 kerran kortti

Voimassa 3 kk ostopäivästä.

90€

10 kerran kortti

Voimassa 3 kk ostopäivästä.

155€

1 kerran kortti

Voimassa 1 kk ostopäivästä.

20€

1 kk Anytime

Rajattomasti kaikille normaaleille viikkotunneille. Voimaan ostopäivästä. Kurssit ja perjantain teemaillat ostetaan erikseen.

145€

3 kk Anytime

Rajattomasti kaikille normaaleille viikkotunneille. Voimaan ostopäivästä. Kurssit ja perjantain teemaillat ostetaan erikseen.

410€

4 kk Anytime

Rajattomasti kaikille normaaleille viikkotunneille. Voimaan ostopäivästä. Kurssit ja perjantain teemaillat ostetaan erikseen.

525€

Yksityistunti (1 x 60min)

1 henkilö, 90€ alkavalta tunnilta, maksu etukäteen. Kysy hintaa, jos teitä on enemmän kuin yksi ja haluatte yksityistunnin tai -tunteja.

Yksittäinen tunti tulee käyttää 1 kk sisällä ostopäivästä ja se maksetaan aina etukäteen. Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä yksittäisen tunnin kohdalla 7 vrk ennen ja jos on kyseessä useampi yksityistunti niin silloin aina 24h ennen tuntia. Muutoin tuntia ei hyvitetä. Pakettien hinnat ja ajat sovitaan aina yksilökohtaisesti, mutta samat peruutussäännöt koskevat myös niitä. Maksua ei voi siirtää tulevaisuudessa järjestettäviin kursseihin, Sillan tunteihin tai tapahtumiin. Lisätiedot ja tunnin varaus: joogakoulusilta@gmail.com

90€

Yritystunnit

Sopimuksen mukaan. Lisätiedot ja varaus: joogakoulusilta@gmail.com

Maksutavat

Varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat (huom. Smartum on poistanut korttimaksuominaisuuden iZettleltä eli Smartum-kortti ei enää käy, vaan maksut tehdään Smartumpay-sovelluksen kautta tai fyysisillä seteleillä*), Sporttipassi, e-passi, Edenred-maksutavat, Eazybreak. Huom. monissa liikuntaeduissa voit maksaa myös etänä. Jos teet etämaksun, saamme siitä automaattisesti sähköpostin ja syötämme kortin sinulle, kunhan olet luonut tilin varaaheti-palveluun. Varaaheti-palvelussa ei voi maksaa liikuntaeduilla. Kysy muista maksutavoista!

Samalla tuntikortilla käyt kaikilla tunneilla (poikkeukset mainittu tuntiaikataulun alla, katso myös "Ehdot"). Tuntien peruutukset viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua vain oppilaan omasta toimesta varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen tunti veloitetaan kortiltasi.

Kaikki hinnat sisältävät alv10%/24%. Laskutuslisä 10€.

Anytime-kortilla käyt niin paljon tunneilla kuin haluat. Varaathan ja peruutat tunnit kuitenkin etukäteen, jotta näemme päivitetyn varaustilanteen. Mitä isomman kortin tai pidemmän Anytime-kortin ostat, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee per tunti. Anytime-kortin voi jäädyttää kuukaudeksi vuoden aikana (minimi ja maksimi jäädytysaika 1 kk). Jäädytysmaksu 10€.

Kaikki joogatarvikkeet (joogamatot, bolsterit, tiilet jne.) studiolla ovat veloituksetta käytössäsi tunneilla.


Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.