Joustavasti kertakortilla kaikille studio- ja videotunneille


Katso poikkeukset täältä. Ekakertalaisen info täällä. Virtuaalitunnille? Ohje täällä.

TÄRKEÄÄ! Tuntikorttien pidennykset/muutokset vain lääkärintodistusta vastaan ellei toisin mainita. Tulethan tunneille vain terveenä. 

Kaikilla korteilla sekä studio- että videotunneille (poikkeus 2 kerran tutustumiskortti sekä kurssit ja perehdytykset).

Muista myös ruksia varauspalvelussa Oman käyttäjätilin asetuksissa "Haluan saada tarjouksia ja tiedotteita sähköpostitse" niin tulet saamaan sähköpostitiedotteemme noin kerran kuukaudessa! 

2 kerran kortti uusille asiakkaille

Vain uusille asiakkaille Siltaan tutustumiskortti eli tervetuloa Sillan studiolle tutustumaan (et ole koskaan ollut millään kursseilla tai tunneilla Sillassa). Voi ostaa kerran. Voimassa 1 kk ostopäivästä.  Ei käy videotunneille, alkeiskursseille eikä perehdytystunneille.

32€

5 kerran kortti

Voimassa 3 kk ostopäivästä.

90€

10 kerran kortti

Voimassa 3 kk ostopäivästä.

155€

1 kerran kortti

Voimassa 1 kk ostopäivästä. Ei käy alkeiskursseille eikä perehdytystunneille.

20€

1 kk Anytime

Rajattomasti kaikille normaaleille studio- ja videotunneille. Voimaan ostopäivästä. Kurssit ja erikoistunnit ostetaan erikseen.

145€

3 kk Anytime

Rajattomasti kaikille normaaleille studio- ja videotunneille. Voimaan ostopäivästä. Kurssit ja erikoistunnit ostetaan erikseen.

410€

4 kk Anytime

Rajattomasti kaikille normaaleille studio- ja videotunneille. Voimaan ostopäivästä. Kurssit ja erikoistunnit ostetaan erikseen.

525€

Yksityistunti (1 x 60min)

1 henkilö, 90€ alkavalta tunnilta, maksu etukäteen. Kysy hintaa, jos teitä on enemmän kuin yksi ja haluatte yksityistunnin tai -tunteja.

Yksittäinen tunti tulee käyttää 1 kk sisällä ostopäivästä ja se maksetaan aina etukäteen. Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä yksittäisen tunnin kohdalla 7 vrk ennen ja jos on kyseessä useampi yksityistunti niin silloin aina 24h ennen tuntia. Muutoin tuntia ei hyvitetä. Pakettien hinnat ja ajat sovitaan aina yksilökohtaisesti, mutta samat peruutussäännöt koskevat myös niitä. Maksua ei voi siirtää tulevaisuudessa järjestettäviin kursseihin, Sillan tunteihin tai tapahtumiin. Lisätiedot ja tunnin varaus: joogakoulusilta@gmail.com

90€

Yritystunnit

Sopimuksen mukaan. Lisätiedot ja varaus: joogakoulusilta@gmail.com

Maksutavat

Varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat (Smartumpay-sovelluksen kautta tai fyysisillä seteleillä), Sporttipassi, e-passi, Edenred-maksutavat, Eazybreak. Huom. monissa liikuntaeduissa voit maksaa myös etänä edun sovelluksen kautta. Jos teet etämaksun, syötä kortin summa, vahvista maksu, saamme siitä automaattisesti sähköpostin ja syötämme kortin sinulle, kunhan olet luonut tilin varaaheti-palveluun. Jos maksat edulla vain osan kortista, loppuosalle lähetämme Zettle-maksulinkin, voit maksaa sen luottokortilla kotoa, minkä jälkeen syötämme tuntikortin luomallesi tilille varaaheti-palveluun. Varaaheti-palvelu ei keskustele eri liikuntaetusovellusten kanssa eli et voi varaaheti-palvelussa suoraan maksaa liikuntaeduilla. Kysy muista maksutavoista!

Samalla tuntikortilla käyt kaikilla studio- ja videotunneilla (poikkeukset mainittu tuntiaikataulun alla, katso myös "Ehdot"). Tuntien peruutukset viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua vain oppilaan omasta toimesta varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen tunti veloitetaan kortiltasi.

Kaikki hinnat sisältävät alv10%/24%. Laskutuslisä 10€.

Anytime-kortilla käyt niin paljon tunneilla kuin haluat. Varaathan ja peruutat tunnit kuitenkin etukäteen, jotta näemme päivitetyn varaustilanteen. Mitä isomman kortin tai pidemmän Anytime-kortin ostat, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee per tunti. Anytime-kortin voi jäädyttää kuukaudeksi vuoden aikana (minimi ja maksimi jäädytysaika 1 kk). Jäädytysmaksu 10€.

Kaikki joogatarvikkeet (joogamatot, bolsterit, tiilet jne.) studiolla ovat veloituksetta käytössäsi tunneilla. Suosittelemme vahvasti omaa mattoa. Tuo myös pieni pyyhe mukanasi kasvojen alle.


Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.