Joustavasti kertakorteilla tunneille

Katso poikkeukset täältä. Ekakertalaisen info täällä. Virtuaalitunnille? Ohje täällä.

TÄRKEÄÄ! Tuntikorttien pidennykset/muutokset vain yli 1 viikon lääkärintodistusta vastaan. 

Jos haluat tuoreistaa viimeisimmän korttisi käyttämättömät kerrat, laita viestiä (kortti ostettu 2023-24)! Hinta per tunti on 5€. (ei koske astangaa, ei erikoistunteja, ei introja)


Tulethan tunneille vain terveenä. Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia.

Jos sinulla on monta eri korttia, voit varatessasi valita, millä kortilla maksat tuntisi. Katso ohje alla.**

JOOGA JA MATTOPILATESHINNASTO

Mattokortilla voi tulla laitepilateksen ryhmätunneille lisämaksulla 10€ / tunti*) (ei koske Introtuntia). Lisämaksu maksetaan tunnille tullessa opettajalle (kortti/käteinen). Jos sinulla ei ole maksuvälinettä mukana, lähetämme lisämaksusta maksulinkin, joka tulee suorittaa vuorokauden sisään tunnista. Myös no-show-tapauksissa lähetämme lisämaksusta maksulinkin tunnin jälkeen. Tarkista aina roskapostisi maksulinkin osalta. Mikäli maksuja on rästissä, suljemme tilisi, kunnes olet maksanut. Mikäli maksusta joudutaan muistuttamaan, maksu tuplaantuu. Jos et ole koskaan tehnyt laitepilatesta, laitepilateksen ryhmätunneille tullaan aina Introtunnin kautta.

2 kerran kortti uusille asiakkaille

Vain uusille asiakkaille Siltaan tutustumiskortti eli tervetuloa Sillan studiolle tutustumaan (et ole koskaan ollut millään kursseilla tai tunneilla Sillassa). Voi ostaa kerran. Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä.  Ei käy videotunneille, astangaan, alkeiskursseille eikä perehdytystunneille.

36€

Tsemppikortti Silta matolle 3x

3 kerran loppuvuoden kortti. Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä. Käy mattotunneille (ei astanga) ja barreen. Ei käy laitetunneille.

64,50€

5 kerran kortti

Voimassa 8 viikkoa ostopäivästä.

100€

10 kerran kortti

Voimassa 12 viikkoa ostopäivästä.

175€

15 kerran kortti 

Voimassa 14 viikkoa ostopäivästä.  

260€

1 kerta kortti

Voimassa 4 viikkoa ostopäivästä. Ei käy alkeiskursseille, astangaan eikä perehdytystunneille.

23€

1 kk Anytime

Rajattomasti kaikille normaaleille studiotunneille. Voimaan ostopäivästä. Kurssit ja erikoistunnit ostetaan erikseen. Ei käy laitepilatestunneille, katso muut ehdot alta.

165€

3 kk Anytime

Rajattomasti kaikille normaaleille studiotunneille. Voimaan ostopäivästä. Kurssit ja erikoistunnit ostetaan erikseen. Ei käy laitepilatestunneille, katso muut ehdot alta.

470€

Yksityistunti (1x55 min)

1 henkilö, 95€ alkavalta tunnilta, maksu etukäteen. Kysy hintaa, jos teitä on enemmän kuin yksi ja haluatte yksityistunnin tai -tunteja.

Yksittäinen tunti tulee käyttää 1 kk sisällä ostopäivästä ja se maksetaan aina etukäteen. Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä yksittäisen tunnin kohdalla 48 h ennen ja jos on kyseessä useampi yksityistunti niin silloin aina 24h ennen tuntia. Sen jälkeen kerta ei enää palaudu. Pakettien hinnat ja ajat sovitaan aina yksilökohtaisesti, mutta samat peruutussäännöt koskevat myös niitä. Maksua ei voi siirtää tulevaisuudessa järjestettäviin kursseihin, Sillan tunteihin tai tapahtumiin. Lisätiedot ja tunnin varaus: joogakoulusilta@gmail.com

95€

Yritystunti 

Sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä: 

joogakoulusilta@gmail.com

Mattokortilla käyt kaikilla studiotunneilla paitsi astanga- ja erikoistunneilla. Katso yllä käytäntö laitepilatestuntien osalta  (muut poikkeukset mainittu tuntiaikataulun alla, katso myös "Ehdot"). Mattotuntien peruutukset viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua vain oppilaan omasta toimesta varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen tunti ei enää palaudu kortillesi.

** Jos sinulla on monta korttia, voit valita, millä kortilla maksat tuntisi - tee näin:

- varaa tunti

- varaa ja maksa aika

- saat näkyviin korttirivin, jonka oikeassa reunassa on pieni nuoli

- klikkaa nuolta ja saat näkyviin kaikki korttisi

- valitse oikea kortti

- maksa käyttäen prepaid-korttia

Anytime-kortilla käyt niin paljon jooga- ja mattopilatestunneilla kuin haluat. Anytime-kortilla ei voi varata astangaa eikä laitepilatestunteja. Varaathan ja peruutat tunnit kuitenkin etukäteen, jotta näemme päivitetyn varaustilanteen. Mitä isomman kortin tai pidemmän Anytime-kortin ostat, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee per tunti/kk. Anytime-kortin voi jäädyttää kuukaudeksi vuoden aikana (minimi ja maksimi jäädytysaika 1 kk). Jäädytysmaksu 10€.

LAITEPILATESHINNASTO

Jos et ole koskaan tehnyt laitepilatesta aiemmin, laitepilatestunnit aloitetaan aina Introtunnin kautta, tervetuloa! Luethan alla olevat peruutusehdot.

Introtunti (55-75 min.), pienryhmä

Laitepilates aloitetaan aina introtunnilla. Järjestämme niitä säännöllisesti. Voimassa 4 viikkoa ostosta. Näet introtunnit varauspalvelusta!

49€

Yksityinen introtunti (55 min.)

1 henkilö ja opettaja, laitepilateksen aloitustunti. Varataan meilitse.

95€

Ensikertalaisen kortti, pienryhmä

Introtunnin yhteydessä olet oikeutettu ostamaan kerran 4 tunnin ensikertalaisen kortin. Voimassa 4 viikkoa ostosta.  Voi ostaa vain kerran. Jos asiakas on ostanut kortin toistamiseen, lähetämme lisämaksun, kun muutamme kortin 5 kerran kortiksi. 

Introssa ostettaessa hinta 92€. (norm. 102€)

92/102€

1 kerran kortti, pienryhmä 

Voimassa 4 viikkoa ostosta.

31€

5 kerran kortti, pienryhmä 

Voimassa 8 viikkoa ostosta.

145€

10 kerran kortti, pienryhmä

Voimassa 12 viikkoa ostosta.

270€

15 kerran kortti, pienryhmä

Voimassa 14 viikkoa ostosta.

395€

Yksityistunti (55 min.)

Voimassa 4 viikkoa ostosta. Katso alla peruutusehdot ja muut tiedot.

95€

Yksityistunti 5 kertaa

Voimassa 8 viikkoa ostosta. Katso alla peruutusehdot ja muut tiedot.

420€

Yksityistunti 10 kertaa

Voimassa 12 viikkoa ostosta. Katso alla peruutusehdot ja muut tiedot.

800€

Duo-tunti 1 kpl / intro duolle (55 min.)

65€/hlö. Asiakas hankkii itse parin. Voimassa 4 viikkoa ostosta. Katso alla peruutusehdot ja muut tiedot.

130€

Duo-tunti 5 kertaa

59€/hlö/kerta. Voimassa 8 viikkoa ostosta. Katso alla peruutusehdot ja muut tiedot.

590€

Duo-tunti 10 kertaa

54.50€/hlö/kerta. Voimassa 12 viikkoa ostosta. Katso alla peruutusehdot ja muut tiedot.

1090€

Laitepilateskortilla käyt kaikilla ryhmälaitetunneilla.  Luethan kortin oston yhteydessä  myös "Ehdot". Laitetuntien peruutukset viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua vain oppilaan omasta toimesta varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen tunti ei enää palaudu kortillesi.

YKSITYISTUNNEISTA

Huomioithan, että yksityistunneilla salissa saattaa olla joku toinenkin yksityisasiakas opettajansa kanssa. Mikäli haluat varata studion täysin itsellesi ja opettajallesi, ota meihin yhteyttä!


Maksutavat

Varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat (Smartumpay-sovelluksen kautta tai fyysisillä seteleillä), e-passi, Edenred Virike -maksutavat. Katso ohje täältä.

Kaikki hinnat sisältävät alv10%/24%. Laskutus/kuitinkirjoituslisä 10€.

Kaikki joogatarvikkeet (joogamatot, bolsterit, tiilet jne.) studiolla ovat veloituksetta käytössäsi tunneilla. Suosittelemme vahvasti omaa mattoa. Tuo myös pieni pyyhe mukanasi kasvojen alle.

Mikäli oppilaalla on maksuja rästissä, pidätämme oikeuden sulkea hänen tuntikorttinsa, kunnes maksut on suoritettu.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Mikäli tunteja, joihin korttisi sinut oikeuttaa, peruuntuu, ohjaamme sinut muille tunneille.