Pilateksen erikoiskurssit kevät 2024


7.4. 3 tunnin treenipäivä (reformer, tuoli, kaari, jousiseinä, matto)2h PILATES TREENIPÄIVÄ 4.2.

Tuoli/laite + matto 2h

Harmillisesti tämä treenipäivä ei toteudu. Tule sen sijaan mukaan 7.4. kolmen tunnin pilates treenipäivään!


3 tunnin laitepilates treenipäivä 7.4.2024

Tule nyt treenaamaan 3 tunniksi pienryhmässä monipuolisesti matolla, reformerilla, tuolilla, kaarella ja jousiseinällä!

TÄMÄ ON NIIN PALJON ENEMMÄN KUIN TAVALLINEN VIIKKOTUNTI! Sukellat syvälle pilatesharjoitteluun, alat ymmärtää pilateksen olemusta - miten liikkeet tehdään eri laitteilla - kuinka se voi muuttua, mutta silti olla sama. Et halua missata tätä - tämän 3 tunnin jälkeen sinulla on erilainen lähestymistapa viikoittaisiin tunteihin - ymmärryksesi pilateksesta kasvaa ja laajenee valtavasti.

Pääset harjoittelemaan omalla tasollasi vieden treeniäsi eteenpäin käyttämällä eri laitteita monipuolisesti.

Riippuen osallistujamäärästä teemme harjoitukset joko ryhmässä kaikki samaan aikaan tai saat omantasoisesi ohjelman käsiisi ja etenet omassa tahdissa opettajien auttaessa ja vinkkejä antaen. Ei haittaa, vaikket olisi tehnyt mattopilatesta tai ollut tuolilla aiemmin, autamme sinut alkuun ja neuvomme liikkeissä. Laitteella toivomme, että olisit käynyt vähintään reformer-intron, jotta tunnet reformerin perusliikkeet.

Välillä teemme joitakin liikkeitä yhdessä, osan tehdessä ja osan katsellessa. Näin 3 tuntiin tulee luonnollisia lepotaukoja eli kaikki varmasti jaksavat koko setin läpi!

Kaikki voivat myös toivoa, mitä liikkeitä käymme yhdessä läpi. Tämä on todella hauska tapa harjoitella! Saat opettajilta vinkkejä juuri sinun harjoitukseesi ja voit myös ihmetellä treenikavereiden kanssa, miten hienoa pilates onkaan!

Osanottajamäärä rajoitettu, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti.

Aika su 7.4. klo 13.15-16.15

Hinta 179€

Opettajina toimivat Riina Marttinen ja Tuula Heiskanen.

@siltajoogapilates

@pilatestuulaheiskanen

@pilatesriinamarttinen

Osta prepaid-kortti ja varaa paikkasi varauspalvelusta. Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi ystävällesi. Huom. ilmoittauduthan viimeistään 24 tuntia ennen kurssin alkua!

Kurssi toteutuu, mikäli minimimäärä ilmoittautuu. Kurssin toteutuessa tule paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssia, kun ovet aukeavat.

TERVETULOA TÄHÄN HAUSKAAN 3-TUNTISEEN SETTIIN!

Kysymyksiä? joogakoulusilta@gmail.com


HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan, ellei muuta mainita. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia pidennetään, on 7 päivää.

Kursseille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, otathan yhteyttä ennen kuin ostat. Kiitos.HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan, ellei muuta mainita. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia pidennetään, on 7 päivää.

Kursseille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, otathan yhteyttä ennen kuin ostat. Kiitos.