Kaikki pilateskurssit


Skrollaa alemmaksi MATTOPILATESKURSSIN ja SENIORI LAITEPILATES tiedot.

LAITEPILATEKSEN TUTUSTUMISTUNNIT - INTROTUNNIT SILLASSA

Laitepilates aloitetaan aina tutustumistunnilla - INTROTUNNILLA -, jossa käymme läpi laitteen toiminnan ja reformerharjoittelun perustason liikkeitä. Tulemme järjestämään introja säännöllisesti. Osta siis ao. linkin kautta prepaidkortti "Laitepilates intro, voimassa 4 vkoa ostosta", jolla pääset introtunnille.

Tutustumistunnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa 4 tunnin Ensikertalaisen kortti edullisesti (voi ostaa kerran). 

Näet tunnit varauspalvelusta ja voit varata paikan suoraan sieltä. Varaustilanne elää koko ajan, joten katso varauspalvelusta, onko tunnilla tilaa.

Seuraavat ryhmäintrot Sillan studiolla ovat 

10.12. klo 13.00-14.15

Jos halut intron nyt heti, voit varata yksityisintron - yksin, ystävän kanssa tai porukalla. Ota yhteyttä!

Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otathan sukat mukaan laiteintroon!

Hinta ryhmäintroon 49 euroa/introtunti/henkilö

Jos et halua/pääse ryhmäintroon, voit myös varata oman intron joko yksin tai kaverin kanssa, katso hinnat täältä.

Lue aina ehdot ennen ostamista ao. painikkeen kautta. HUOM! Laitetuntien peruutukset varausjärjestelmän kautta viimeistään 12 tuntia ennen tuntia. 

Ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656

Lue lisää laitepilateksesta täältä.

MATTOPILATEKSEN INTRO 2h 

Kurssilla käymme läpi pilateksen perusperiaatteet. Kurssin jälkeen sinun on turvallista ja helppoa tulla mattopilateksen viikkotunneille. Kerromme kurssin lopussa, mitkä tunnit sopivat sinulle alkuun. Kurssille osallistutaan ostamalla Mattopilates intro 2h -kortti (49€). Introssa sinulla on mahdollisuus ostaa tuntikortti alennuksella.

Seuraavat mattointrot:

lauantaina 20.1. klo 11.30-13.30

Korttiostot ja tuntivaraukset: skrollaa sivun alalaitaan

Vahvistat osallistumisesi ostamalla kortin ja varaamalla paikan tunnille. Kurssi toteutetaan, mikäli vähintään 5 osallistuu. Jos ostat kortin ja kurssi ei toteudu, palautamme rahat ellet halua käyttää niitä mihinkään muuhun Sillan tuotteeseen.

Muistathan, että voit maksaa Smartum, Edenred ja e-passi-eduilla niiden sovellusten kautta. Etuja emme pysty palauttamaan, mutta voit käyttää summan Sillan muihin palveluihin.

Lue lisää maksutavoista:

https://www.joogakoulusilta.com/hintalista/

Lue lisää: joogakoulusilta.com/pilates

Lue myös: Ekakertalaisen info

Lue myös ehdot - kun ostat, sitoudut ehtoihin. UKK, Ehdot

Jos et kuule meistä ennen kurssia, kurssi toteutuu ja voit tulla paikalle n. 15 minuuttia ennen tuntia. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme omaa mattoa hygieniasyistä. Päälle joustavat vaatteet ja voit käyttää sukkia, jos haluat. Sisäkenkiä et tarvitse. Olethan keskustellut lääkärisi kanssa, jos siihen on aihetta. Otathan etukäteen yhteyttä, jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt. Emme suosittele kurssia, jos raskautesi on jo yli puolen välin. Tuossa vaiheessa suosittelemme yksityiskurssia. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan.

Järjestämme kurssin myös yksityisesti joko sinulle yksin tai pareittain/ryhmällesi. Meili: joogakoulusilta@gmail.com

Tervetuloa!

SENIORI!!

LAITEPILATEKSEN INTROT JA TUNNIT SENIOREILLE

Jos haluat tulla seniorien laitepilateksen alkeisiin, ota yhteyttä ja perustamme uuden alkeiskurssin, jos kyselyitä tulee tarpeeksi tai tarjoamme sinulle yksityistuntia ensimmäiseksi tunniksi! 

Ryhmäintron hinta 49€ / hlö

Intro yksityistuntina 75€ (normaali hinta 95€)

Tässä yhden senioriryhmäläisemme palautetta:

"12.10.2022 on merkityksellinen päivä minulle - silloin osallistuin laitepilates introon Tuulan opastuksella.
Olin jälleen nukkunut huonosti edellisen yön, jumpannut ja hieronut kramppaavia ja särkeviä jalkoja. Laahustin introon varatulle ajalle. Laitepilates intro tuntui mielenkiintoiselta ja monipuoliselta.
Liikkeet tuntuivat rauhallisilta, venyttäviltä ja lempeiltäkin.
Olen käynyt introsta lähtien laitepilates tunneilla 1-2 kertaa viikossa. 

Muutaman tunnin jälkeen huomasin, että nukun huomattavasti paremmin,
Pitkäkestoiset ja kivuliaat krampit ja säryt ovat vähentyneet huomattavasti.
Olen huomannut, että kävelynikin on muuttunut. Nilkkoihin ja jalkateriin on tullut liikkuvuutta ja joustoa. Tunneilla opittuja liikkeitä tulee tehtyä kotona lähes huomaamatta.
Elämisen laatu on parantunut huomattavasti ja liikkumisen ilo on palannut elämääni.
Olen niin onnellinen, että löysin Silta laitepilateksen. Hyvät ja mukavat vetäjät ja pienet osallistujaryhmät innostavat lähtemään tunneille.

Leena
eläkeläinen"


Edellytämme kaikkien käyvän tutustumistunnin ennen viikkotunneille tuloa. Intron jälkeen voit jatkaa viikkotunnilla.

Laitepilates on aivan loistava kuntoilumuoto iäkkäille ihmisille. 

Laitepilates on ystävällistä myös nivelille (lonkat, polvet, nilkat, ranteet, olkapäät) juuri jousivastusten säätöjen johdosta sekä siksi, että koko kehon paino jakaantuu yleensä koko selkärangalle, ei vain jalkojen tai ranteiden päälle. Laitepilates vahvistaa ja kehittää liikkuvuutta, jolloin kaikki arkiaskareet sujuvat helpommin. Etenemme rauhallisesti niin, että kaikki varmasti pysyvät mukana. Laitteessa on 5 jousta, joita säätäen pystymme muuttamaan harjoituksen jokaisen toiveen mukaisesti joko kevyemmäksi tai raskaammaksi. Laite on noin 60 cm korkea eli sen päälle on helppo istuutua ja sen päältä on helppo nousta.

Laitepilateksen seniori-introssa teemme normaalin laitepilatesintron, mutta tahti on verkkaisempi huomioiden osallistujien iän, kehon ja kunnon.
Käymme läpi laitteen, sen toiminnot ja liikkeitä. Liikkeet myös valikoituvat osallistujien kunnon mukaan. Opettaja aina neuvoo laitteen käytössä. Laitteet voivat näyttää pelottavilta, mutta niitä ei kannata pelätä yhtään. Ne ovat helppokäyttöisiä ja kun kerran olet ollut laitteella, huomaat, että sillä tekeminen on hauskaa ja haastavaa. Et tarvitse pilatestaustaa ennestään. Kaikenikäiset ovat tervetulleita. 

Intron jälkeen voit seuraavan kortin voit ostaa paikan päällä (ota vain jokin maksuväline (kortti/käteinen) mukaan). Seniorien omat viikkotunnit ovat syyskaudella 2023 tiistaisin ja torstaisin keskipäivän aikaan:

tiistaisin klo 11.15-12.10 (opettaja Tuula Heiskanen)

torstaisin klo 12.05-13.00 (opettaja Terhi Tohni)

Tunnille mahtuu aina vain 7 henkeä. 

Päälle normaalit, joustavat treenivaatteet ja sukat, jos haluat. SOITA, JOS HALUAT VIELÄ KYSYÄ JOTAKIN TAI JUTELLA KURSSISTA JA TUNNEISTA! Puh. 045-7871 8656

 www.joogakoulusilta.com/laitepilates

Tervetuloa!

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN SENIORIKURSSILLE TAI -TUNNILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta TAI soittamalla 045-7871 8656 (maksu paikan päällä). Jos et pääsekään senioritunnille, ilmoita siitä aina edellisellä tunnilla tai soittamalla edellisenä päivänä. Autamme sinua korttien ostossa ja varauksien teossa eli älä arkaile, vaikket käyttäisikään tietokonetta. 

Osallistuminen aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.

Maksu paikan päällä (kortti tai käteinen).

joogakoulusilta.com/laitepilates 

Tervetuloa! 

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan, ellei muuta mainita. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Kursseille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, otathan yhteyttä ennen kuin ostat. Kiitos.