Kaikki pilateskurssit


Skrollaa alemmaksi MATTOPILATESKURSSIN ja SENIORI LAITEPILATES tiedot.

LAITEPILATES INTRO

Laitepilates aloitetaan aina tutustumistunnilla - INTROTUNNILLA -, jossa käymme läpi laitteen toiminnan ja reformerharjoittelun perustason liikkeitä. Tulemme järjestämään introja säännöllisesti. Osta siis ao. linkin kautta prepaidkortti "Silta laitepilates intro, voimassa 4 vkoa ostosta", jolla pääset introtunnille.

Tutustumistunnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa 4 tunnin Ensikertalaisen kortti edullisesti (voi ostaa kerran). Otathan sukat mukaan laiteintroon! Myymme myös jarrusukkia studiolla.

Näet tunnit varauspalvelusta ja voit varata paikan suoraan sieltä. Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaustilanne elää koko ajan, joten katso varauspalvelusta, onko tunnilla tilaa.

Seuraavat ryhmäintrot Sillan studiolla ovat 

17.8. klo 11.30-12.45

18.8. klo 12.00-13.15

24.8. klo 11.30-12.45

Jos halut intron nyt heti, voit varata yksityisintron - yksin, ystävän kanssa tai porukalla. Katso hintoja täältä. Ota yhteyttä!

Hinta ryhmäintroon 49 euroa/introtunti/henkilö

Jos et halua/pääse ryhmäintroon, voit myös varata oman intron joko yksin tai kaverin kanssa, katso hinnat täältä.

Lue aina ehdot ennen ostamista ao. painikkeen kautta. HUOM! Laitetuntien peruutukset varausjärjestelmän kautta viimeistään 12 tuntia ennen tuntia. 

Ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656

Lue lisää laitepilateksesta täältä.

MATTOPILATES INTRO 2h 

Pilates voi auttaa selkävaivoihin, koska se vahvistaa keskikehoa ja selkäranka saa liikettä joka tunti. Myös ryhti paranee ja kannattelet itseäsi paremmin, jolloin esim. seisominen tai juokseminen sujuvat helpommin ja kevyemmin.

Introssa käymme läpi pilateksen perusperiaatteet. Kurssin jälkeen sinun on turvallista ja helppoa tulla mattopilateksen viikkotunneille. Kerromme kurssin lopussa, mitkä tunnit sopivat sinulle alkuun. Kurssille osallistutaan ostamalla Mattopilates intro 2h -kortti (49€) ja varaamalla paikka sen jälkeen varauspalvelun kalenterin puolelta. Linkki alla. 

Seuraava mattointro ryhmässä:

lauantaina 24.8. klo 13.15-15.15

Voimme järjestää mattopilateksen aloituskurssin myös yksityiskurssina.

Tällöin kurssi koostuu 75 minuutin introsta + 3 x 55 minuutin tunnista. Hinnan näet täältä.

Jos haluat kurssin kaverisi kanssa, ota yhteyttä! Hinta duolle on 660€.

LAITEPILATES INTRO JA TUNNIT SENIOREILLE

Tervetuloa aloittamaan LAITEPILATES! Laitepilates aloitetaan aina introtunnin kautta, jolla tutustumme laitteeseen ja perusliikkeisiin.

Aika: tiistai 20.8.2024 klo 12.45-14.00

Laitepilates on aivan loistava kuntoilumuoto iäkkäille ja se on kivaa sekä monipuolista. Laitepilates vahvistaa sekä kehittää liikkuvuutta, jolloin kaikki arkiaskareet sujuvat helpommin.

Opettaja neuvoo laitteen käytössä. Laite on n. 60 cm korkea eli pääset helposti istumaan ja nousemaan. 

Et tarvitse pilatestaustaa ennestään. 

Ryhmässä on aina max. 7 osallistujaa. Tunti täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit tehdä vakivarauksen tunnille eikä sinun tarvitse joka kerta varata sitä erikseen. Ikähaarukkamme on tässä ryhmässä n. 55-85v.

Alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa senioritunnilla joko keskiviikkona tai torstaisin klo 12.05-13.00.

Huom. intro ei sido sinua jatkamaan, jos laji ei tunnu omalta! 

Intron hinta on 49€.

Ilmoita, jos haluat mukaan: sähköposti: joogakoulusilta@gmail.com / puh. 045-7871 8656 / Tuula
(Heinäkuussa emme välttämättä aina vastaa puhelimeen, mutta sähköpostit luemme.)

Autamme sinua sähköisessä ilmoittautumisessa eli älä huolehdi, vaikket käytäkään tietokonetta.
Päälle joustavat trikoot / verkkarihousut / t-paita / sukat, jos haluat. Keskustelethan lääkärisi kanssa, jos siihen on aihetta.
Lue lisää: www.joogakoulusilta.com/laitepilates

Tervetuloa!

Jos haluat mieluummin aloittaa yksityistunnilla, jolloin pystymme keskittymään juuri sinun kehoosi ja mahdollisiin rajoitteisiin yms., ota yhteyttä!  puh. 045-7871 8656 / Tuula

Intro yksityistuntina 85€/hlö (normaali hinta 95€) (55 min)

Tässä yhden senioriryhmäläisemme palautetta:

"12.10.2022 on merkityksellinen päivä minulle - silloin osallistuin laitepilates introon Tuulan opastuksella.
Olin jälleen nukkunut huonosti edellisen yön, jumpannut ja hieronut kramppaavia ja särkeviä jalkoja. Laahustin introon varatulle ajalle. Laitepilates intro tuntui mielenkiintoiselta ja monipuoliselta.
Liikkeet tuntuivat rauhallisilta, venyttäviltä ja lempeiltäkin.
Olen käynyt introsta lähtien laitepilates tunneilla 1-2 kertaa viikossa. 
Muutaman tunnin jälkeen huomasin, että nukun huomattavasti paremmin,
Pitkäkestoiset ja kivuliaat krampit ja säryt ovat vähentyneet huomattavasti.
Olen huomannut, että kävelynikin on muuttunut. Nilkkoihin ja jalkateriin on tullut liikkuvuutta ja joustoa. Tunneilla opittuja liikkeitä tulee tehtyä kotona lähes huomaamatta.
Elämisen laatu on parantunut huomattavasti ja liikkumisen ilo on palannut elämääni.
Olen niin onnellinen, että löysin Silta laitepilateksen. Hyvät ja mukavat vetäjät ja pienet osallistujaryhmät innostavat lähtemään tunneille.
Leena
eläkeläinen"


LAITEPILATEKSESTA - MITÄ SE ON JA MIKSI SE PALVELEE NIIN MONIA?

Laitepilates on ystävällistä nivelille (lonkat, polvet, nilkat, ranteet, olkapäät) juuri jousivastusten säätöjen johdosta sekä siksi, että koko kehon paino jakaantuu yleensä koko selkärangalle, ei vain jalkojen tai ranteiden päälle. Laitepilates vahvistaa ja kehittää liikkuvuutta. Etenemme rauhallisesti niin, että kaikki varmasti pysyvät mukana. Laitteessa on 5 jousta, joita säätäen pystymme muuttamaan harjoituksen jokaisen toiveen mukaisesti joko kevyemmäksi tai raskaammaksi. 

Laitepilateksen seniori-introssa teemme normaalin laitepilatesintron, mutta tahti on verkkaisempi huomioiden osallistujien iän, kehon ja kunnon.
Käymme läpi laitteen, sen toiminnot ja liikkeitä. Liikkeet myös valikoituvat osallistujien kunnon mukaan. Opettaja aina neuvoo laitteen käytössä. Laitteet voivat näyttää pelottavilta, mutta niitä ei kannata pelätä yhtään. Ne ovat helppokäyttöisiä ja kun kerran olet ollut laitteella, huomaat, että sillä tekeminen on hauskaa ja haastavaa. 

Intron jälkeen voit seuraavan kortin voit ostaa paikan päällä (ota vain jokin maksuväline (kortti/käteinen) mukaan). 

Päälle normaalit, joustavat treenivaatteet ja sukat, jos haluat. SOITA, JOS HALUAT VIELÄ KYSYÄ JOTAKIN TAI JUTELLA KURSSISTA JA TUNNEISTA! Puh. 045-7871 8656

 www.joogakoulusilta.com/laitepilates

Tervetuloa!

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN SENIORIKURSSILLE TAI -TUNNILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta TAI soittamalla 045-7871 8656 (maksu paikan päällä). Jos et pääsekään senioritunnille, ilmoita siitä aina edellisellä tunnilla tai soittamalla edellisenä päivänä. Autamme sinua korttien ostossa ja varauksien teossa eli älä arkaile, vaikket käyttäisikään tietokonetta. 

Osallistuminen aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.

Maksu paikan päällä (kortti tai käteinen).

joogakoulusilta.com/laitepilates 

Tervetuloa! 

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan, ellei muuta mainita. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Kursseille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, otathan yhteyttä ennen kuin ostat. Kiitos.