Kaikki pilateskurssit


Skrollaa alemmaksi MATTOPILATESKURSSIN ja SENIORI LAITEPILATES tiedot.

LAITEPILATEKSEN TUTUSTUMISTUNNIT - INTROTUNNIT SILLASSA

Laitepilates aloitetaan aina tutustumistunnilla - INTROTUNNILLA - (75 min.), jossa käymme läpi laitteen toiminnan ja reformerharjoittelun perustason liikkeitä. Tulemme järjestämään introja säännöllisesti. Osta siis ao. linkin kautta prepaidkortti "Laitepilates intro, voimassa 4 vkoa ostosta", jolla pääset introtunnille.

Tutustumistunnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa 4 tunnin Ensikertalaisen kortti edullisesti (voi ostaa kerran). 

SILTA JOOGA PILATES ja Proud Pilates Punavuoressa ovat samaa yhtiötä ja järjestämme introja molemmissa. Voit tulla introon kummalle tahansa studioista ja jatkaa viikkotunteja kummalla tahansa.

Näet tunnit varauspalvelusta ja voit varata paikan suoraan sieltä. Varaustilanne elää koko ajan, joten katso varauspalvelusta, onko tunnilla tilaa.

Seuraavat ryhmäintrot Sillan studiolla ovat 

TO 1.6. KLO 17.15-18.30

Seuraavat ryhmäintrot Proudin studiolla ovat 

- mikäli haluat osallistua ryhmäintroon, voit tulla myös Sillan studiolle, vaikka kävisit intron jälkeen tunneilla Proud Pilates -studiolla. 

Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otathan sukat mukaan laiteintroon!

Hinta ryhmäintroon 49 euroa/introtunti/henkilö/75 min. 

Jos et halua/pääse ryhmäintroon, voit myös varata oman intron joko yksin tai kaverin kanssa:

Hinta yksityiseen duointroon 120€/2 henkeä/55 min.

Hinta yhdelle hengelle yksityisintroon 90€/hlö/55 min.

Lue aina ehdot ennen ostamista ao. painikkeen kautta. HUOM! Laitetuntien peruutukset varausjärjestelmän kautta viimeistään 12 tuntia ennen tuntia. 

Ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656

Lue lisää laitepilateksesta täältä.

PILATEKSEN ALKEET MATOLLA 2023

Kurssilla käymme läpi pilateksen perusperiaatteet. Kurssin jälkeen sinun on turvallista ja helppoa tulla mattopilateksen viikkotunneille. Kerromme kurssin lopussa, mitkä tunnit sopivat sinulle alkuun. Voit osallistua 5, 10 tai 15 kerran kortilla ja jatkaa Sillan mattopilatestunneilla tämän jälkeen. Kurssi vie 2 kertaa kortiltasi.

Aika : kevätkauden 2023 ensimmäinen kurssi on pidetty. Jos haluat tulla kurssille, ota yhteyttä ja järjestämme kurssin joko ryhmässä (kysynnän mukaan) tai yksityisesti.

Korttiostot ja tuntivaraukset: skrollaa sivun alalaitaan

Ryhmäkurssit:

Vahvistat osallistumisesi ostamalla kortin ja varaamalla paikan tunnille. Kurssi toteutetaan, mikäli vähintään 5 osallistuu. Jos ostat kortin ja kurssi ei toteudu, palautamme rahat ellet halua käyttää niitä mihinkään muuhun Sillan tuotteeseen.

Muistathan, että voit maksaa Smartum, Edenred, Eazybreak ja e-passi-eduilla niiden sovellusten kautta. Etuja emme pysty palauttamaan.

Lue lisää maksutavoista:

https://www.joogakoulusilta.com/hintalista/

Lue lisää: joogakoulusilta.com/pilates

Lue myös: Ekakertalaisen info

Lue myös ehdot - kun ostat, sitoudut ehtoihin. UKK, Ehdot

Jos et kuule meistä ennen kurssia, kurssi toteutuu ja voit tulla paikalle n. 15 minuuttia ennen tuntia. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme omaa mattoa hygieniasyistä. Voit ostaa maton myös Sillasta (45€, hyvä hinta-laatusuhde, kestävä Rishikesh-matto). Päälle joustavat vaatteet ja voit käyttää sukkia, jos haluat. Sisäkenkiä et tarvitse. Olethan keskustellut lääkärisi kanssa, jos siihen on aihetta. Otathan etukäteen yhteyttä, jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt. Emme suosittele kurssia, jos raskautesi on jo yli puolen välin. Tuossa vaiheessa suosittelemme yksityiskurssia. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan.

Järjestämme kurssin myös yksityisesti joko sinulle yksin tai pareittain/ryhmällesi. Meili: joogakoulusilta@gmail.com

Tervetuloa!

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Kursseille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, otathan yhteyttä ennen kuin ostat. Kiitos.

SENIORI!!

LAITEPILATEKSEN INTROT JA TUNNIT SENIOREILLE

Tulemme pitämään senioreille oman laitepilateksen tutustumistunnin heti syyskauden alussa 14.8.2023. Seuraa nettisivujamme ja ilmoitteluamme ja tule mukaan alati kasvavaan senioreiden joukkoon nauttimaan kivasta ja helposta liikunnasta kauniiseen Siltaan.

Jos haluat tutustumaan ennen syksyä, ota yhteyttä ja järjestämme kurssin joko ryhmässä (kysynnän mukaan) tai yksityisesti.

Tässä yhden senioriryhmäläisemme palautetta:

"12.10.2022 on merkityksellinen päivä minulle - silloin osallistuin laitepilates introon Tuulan opastuksella.
Olin jälleen nukkunut huonosti edellisen yön, jumpannut ja hieronut kramppaavia ja särkeviä jalkoja. Laahustin introon varatulle ajalle. Laitepilates intro tuntui mielenkiintoiselta ja monipuoliselta.
Liikkeet tuntuivat rauhallisilta, venyttäviltä ja lempeiltäkin.
Olen käynyt introsta lähtien laitepilates tunneilla 1-2 kertaa viikossa. 

Muutaman tunnin jälkeen huomasin, että nukun huomattavasti paremmin,
Pitkäkestoiset ja kivuliaat krampit ja säryt ovat vähentyneet huomattavasti.
Olen huomannut, että kävelynikin on muuttunut. Nilkkoihin ja jalkateriin on tullut liikkuvuutta ja joustoa. Tunneilla opittuja liikkeitä tulee tehtyä kotona lähes huomaamatta.
Elämisen laatu on parantunut huomattavasti ja liikkumisen ilo on palannut elämääni.
Olen niin onnellinen, että löysin Silta laitepilateksen. Hyvät ja mukavat vetäjät ja pienet osallistujaryhmät innostavat lähtemään tunneille.

Leena
eläkeläinen"


Edellytämme kaikkien käyvän tutustumistunnin ennen viikkotunneille tuloa. Intron jälkeen voit jatkaa viikkotunnilla.

Laitepilates on aivan loistava kuntoilumuoto iäkkäille ihmisille. 

Laitepilates on ystävällistä myös nivelille (lonkat, polvet, nilkat, ranteet, olkapäät) juuri jousivastusten säätöjen johdosta sekä siksi, että koko kehon paino jakaantuu yleensä koko selkärangalle, ei vain jalkojen tai ranteiden päälle. Laitepilates vahvistaa ja kehittää liikkuvuutta, jolloin kaikki arkiaskareet sujuvat helpommin. Etenemme rauhallisesti niin, että kaikki varmasti pysyvät mukana. Laitteessa on 5 jousta, joita säätäen pystymme muuttamaan harjoituksen jokaisen toiveen mukaisesti joko kevyemmäksi tai raskaammaksi.

Laitepilateksen seniori-introssa teemme normaalin laitepilatesintron, mutta tahti on verkkaisempi huomioiden osallistujien iän, kehon ja kunnon.
Käymme läpi laitteen, sen toiminnot ja liikkeitä. Liikkeet myös valikoituvat osallistujien kunnon mukaan. Opettaja aina neuvoo laitteen käytössä. Laitteet voivat näyttää pelottavilta, mutta niitä ei kannata pelätä yhtään. Ne ovat helppokäyttöisiä ja kun kerran olet ollut laitteella, huomaat, että sillä tekeminen on hauskaa ja haastavaa. Et tarvitse pilatestaustaa ennestään. Kaikenikäiset ovat tervetulleita. 

Intron jälkeen voit seuraavan kortin voit ostaa paikan päällä (ota vain jokin maksuväline (kortti/käteinen) mukaan). Seniorien omat viikkotunnit ovat tiistaisin ja perjantaisin keskipäivän aikaan:

tiistaisin klo 11.00-11.55

perjantaisin klo 12.15-13.10 

Syksyllä 2023 tunnit tulevat olemaan tiistaisin ja torstaisin klo 11-13 välillä. Tarkka aika ilmoitetaan lähempänä syksyä.

Tällä hetkellä tiistain ryhmä on melko täynnä, mutta perjantain tunnille on vielä paikkoja. Voit aina mennä myös jonoon. Tiedon paikan vapautumisesta saat viimeistään 12h ennen tuntia.

Tunnille mahtuu aina vain 7 henkeä. 

Päälle normaalit, joustavat treenivaatteet ja sukat, jos haluat. SOITA, JOS HALUAT VIELÄ KYSYÄ JOTAKIN TAI JUTELLA KURSSISTA JA TUNNEISTA! Puh. 045-7871 8656

 www.joogakoulusilta.com/laitepilates

Tervetuloa!

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN SENIORIKURSSILLE TAI -TUNNILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta TAI soittamalla 045-7871 8656 (maksu paikan päällä). Jos et pääsekään senioritunnille, ilmoita siitä aina edellisellä tunnilla tai soittamalla edellisenä päivänä. Osallistuminen aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.

Maksu paikan päällä (kortti tai käteinen).

joogakoulusilta.com/laitepilates 

Tervetuloa!