Kaikki pilateskurssit


LAITEPILATEKSEN TUTUSTUMISTUNNIT - INTROTUNNIT SILLASSA

Laitepilates aloitetaan aina tutustumistunnilla - INTROTUNNILLA - (75 min.), jossa käymme läpi laitteen toiminnan ja reformerharjoittelun perustason liikkeitä. Tulemme järjestämään introja säännöllisesti. Osta siis ao. linkin kautta prepaidkortti "Laitepilates intro, voimassa 4 vkoa ostosta", jolla pääset introtunnille.

Tutustumistunnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa 4 tunnin Ensikertalaisen kortti (voi ostaa kerran). 

Näet tunnit varauspalvelusta ja voit varata paikan suoraan sieltä. Varaustilanne elää koko ajan, joten katso varauspalvelusta, onko tunnilla tilaa.

Seuraavat ryhmäintrot Sillan studiolla ovat 

su 2.10. klo 11.30-12.45

Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otathan sukat mukaan laiteintroon!

Hinta ryhmäintroon 49 euroa/introtunti/henkilö/75 min. 

Jos et halua/pääse ryhmäintroon, voit myös varata oman intron joko yksin tai kaverin kanssa:

Hinta yksityiseen duointroon 120€/2 henkeä/60 min.

Hinta yhdelle hengelle yksityisintroon 90€/hlö/60 min.

Lue aina ehdot ennen ostamista ao. painikkeen kautta. HUOM! Laitetuntien peruutukset varausjärjestelmän kautta viimeistään 12 tuntia ennen tuntia. 

Ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656

Lue lisää laitepilateksesta täältä.

Kurssilla käymme läpi pilateksen perusperiaatteet. Kurssin jälkeen sinun on turvallista ja helppoa tulla mattopilateksen viikkotunneille. Kerromme kurssin lopussa, mitkä tunnit sopivat sinulle alkuun. Voit osallistua 5, 10 tai 15 kerran kortilla ja jatkaa Sillan mattopilatestunneilla tämän jälkeen. Kurssi vie 2 kertaa kortiltasi.

PILATEKSEN ALKEET MATOLLA SYKSYLLÄ 2022

Kurssilla käymme läpi pilateksen perusperiaatteet. Kurssin jälkeen sinun on turvallista ja helppoa tulla mattopilateksen viikkotunneille. Kerromme kurssin lopussa, mitkä tunnit sopivat sinulle alkuun. Voit osallistua 5, 10 tai 15 kerran kortilla ja jatkaa Sillan mattopilatestunneilla tämän jälkeen. Kurssi vie 2 kertaa kortiltasi.

Aika sunnuntai 2.10. klo 13.30-15.25

Korttiostot ja tuntivaraukset: skrollaa sivun alalaitaan

Vahvistat osallistumisesi ostamalla kortin ja varaamalla paikan tunnille. Kurssi toteutetaan, mikäli vähintään 5 osallistuu. Jos ostat kortin ja kurssi ei toteudu, palautamme rahat ellet halua käyttää niitä mihinkään muuhun Sillan tuotteeseen.

Muistathan, että voit maksaa Smartum, Edenred, Eazybreak ja e-passi-eduilla niiden sovellusten kautta. Etuja emme pysty palauttamaan.

Lue lisää maksutavoista:

https://www.joogakoulusilta.com/hintalista/

Lue lisää: joogakoulusilta.com/pilates

Lue myös: Ekakertalaisen info

Lue myös ehdot - kun ostat, sitoudut ehtoihin. UKK, Ehdot

Jos et kuule meistä ennen kurssia, kurssi toteutuu ja voit tulla paikalle n. 15 minuuttia ennen tuntia. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme omaa mattoa hygieniasyistä. Voit ostaa maton myös Sillasta (45€, hyvä hinta-laatusuhde, kestävä Rishikesh-matto). Päälle joustavat vaatteet ja voit käyttää sukkia, jos haluat. Sisäkenkiä et tarvitse. Olethan keskustellut lääkärisi kanssa, jos siihen on aihetta. Otathan etukäteen yhteyttä, jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt. Emme suosittele kurssia, jos raskautesi on jo yli puolen välin. Tuossa vaiheessa suosittelemme yksityiskurssia. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan.

Järjestämme kurssin myös yksityisesti joko sinulle yksin tai pareittain/ryhmällesi. Meili: joogakoulusilta@gmail.com

Tervetuloa!

SENIORI!!

LAITEPILATEKSEN TUNTI SENIOREILLE 

Tervetuloa seniorien laitepilatestunneille

Aika: tiistaisin klo 12.00-12.55

Jos olet ollut jo aiemmin laitteella, ilmoittaudu ensimmäisellä kerralla joko sähköpostitse tai soittamalla: joogakoulusilta@gmail.com / 045-7871 8656 / Tuula

Mikäli et ole ollut aiemmin laitepilateksessa, ota meihin yhteyttä ja järjestämme tutustumistunnin joko ryhmässä tai yksityisesti. Edellytämme kaikkien käyvän tutustumistunnin ennen viikkotunneille tuloa.

Maksu paikan päällä (kortti tai käteinen).

Etenemme rauhallisesti niin, että kaikki varmasti pysyvät mukana.

Laitepilates on aivan loistava kuntoilumuoto iäkkäille ihmisille. Laitteessa on 5 jousta, joita säätäen pystymme muuttamaan harjoituksen jokaisen toiveen mukaisesti joko kevyemmäksi tai raskaammaksi. Opettaja aina neuvoo laitteen käytössä. Laitteet voivat näyttää pelottavilta, mutta niitä ei kannata pelätä yhtään. Ne ovat helppokäyttöisiä ja kun kerran olet ollut laitteella, huomaat, että sillä tekeminen on hauskaa ja haastavaa. Et tarvitse pilatestaustaa ennestään.

Laitepilates on ystävällistä myös nivelille (lonkat, polvet, nilkat, ranteet, olkapäät) juuri jousivastusten säätöjen johdosta sekä siksi, että koko kehon paino jakaantuu yleensä koko selkärangalle, ei vain jalkojen tai ranteiden päälle. Laitepilates vahvistaa ja kehittää liikkuvuutta, jolloin kaikki arkiaskareet sujuvat helpommin.

Laitepilateksen senioritunnilla teemme normaalin laitepilatesharjoituksen, mutta tahti on verkkaisempi huomioiden osallistujien iän, kehon ja kunnon. Liikkeet myös valikoituvat osallistujien kunnon mukaan. Kaikenikäiset ovat tervetulleita, mutta huomioithan, että tunti ei ole niin vaativa kuin muut laitetunnit.

Tunti täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Seuraavan kortin voit ostaa paikan päällä (ota vain jokin maksuväline (kortti/käteinen) mukaan). 
Tunnille mahtuu aina vain 7 henkeä. 

SOITA, JOS HALUAT VIELÄ KYSYÄ JOTAKIN TAI JUTELLA KURSSISTA JA TUNNEISTA!

Päälle normaalit treenivaatteet ja sukat, jos haluat.

joogakoulusilta.com/laitepilates 

Tervetuloa! 

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Kursseille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.