Kaikki pilateskurssit


LAITEPILATEKSEN TUTUSTUMISTUNNIT - INTROTUNNIT

Laitepilates aloitetaan aina tutustumistunnilla - INTROTUNNILLA - (75 min.), jossa käymme läpi laitteen toiminnan ja reformerharjoittelun perustason liikkeitä. Tulemme järjestämään introja säännöllisesti. Osta siis ao. linkin kautta 45 euron prepaidkortti "Laitepilates intro, voimassa 4 vkoa ostosta", jolla pääset introtunnille.

Tutustumistunnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa 4 tunnin Ensikertalaisen kortti (voi ostaa kerran). 

Näet tunnit varauspalvelusta ja voit varata paikan suoraan sieltä. Varaustilanne elää koko ajan, joten katso varauspalvelusta, onko tunnilla tilaa.

Seuraavat ryhmäintrot ovat 

la 20.8. klo 14.00-15.15

su 21.8. klo 14.00-15.15

la 27.8. klo 11.30-12.45

Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otathan sukat mukaan laiteintroon!

Opettaja: Ulla Mannila tai Tuula Heiskanen

Hinta ryhmäintroon 45 euroa/introtunti/henkilö/75 min. 

Jos et halua/pääse ryhmäintroon, voit myös varata oman intron joko yksin tai kaverin kanssa:

Hinta yksityiseen duointroon 115€/2 henkeä/60 min.

Hinta yhdelle hengelle yksityisintroon 90€/hlö/60 min.

Lue aina ehdot ennen ostamista ao. painikkeen kautta. HUOM! Laitetuntien peruutukset varausjärjestelmän kautta viimeistään 12 tuntia ennen tuntia. 

Ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656

Lue lisää laitepilateksesta täältä.

PILATEKSEN ALKEET MATOLLA SYKSYLLÄ 2022

Kurssilla käymme läpi pilateksen perusperiaatteet. Kurssin jälkeen sinun on turvallista ja helppoa tulla mattopilateksen viikkotunneille. Kerromme kurssin lopussa, mitkä tunnit sopivat sinulle alkuun. Voit osallistua 5, 10 tai 15 kerran kortilla ja jatkaa Sillan mattopilatestunneilla tämän jälkeen. Kurssi vie 2 kertaa kortiltasi.


Aika la 20.8. klo 11.30-13.30

Opettaja: Ulla Mannila, Somatic-pilatesohjaaja

Korttiostot ja tuntivaraukset: skrollaa sivun alalaitaan

Vahvistat osallistumisesi ostamalla kortin ja varaamalla paikan tunnille. Kurssi toteutetaan, mikäli vähintään 5 osallistuu. Jos ostat kortin ja kurssi ei toteudu, palautamme rahat ellet halua käyttää niitä mihinkään muuhun Sillan tuotteeseen.

Muistathan, että voit maksaa Smartum, Edenred, Eazybreak ja e-passi-eduilla niiden sovellusten kautta. Etuja emme pysty palauttamaan. 

Lue lisää maksutavoista:

https://www.joogakoulusilta.com/hintalista/

Lue lisää: joogakoulusilta.com/pilates

Lue myös: Ekakertalaisen info

UKKEhdot

Jos et kuule meistä ennen kurssia, kurssi toteutuu ja voit tulla paikalle n. 15 minuuttia ennen tuntia. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme omaa mattoa hygieniasyistä. Voit ostaa maton myös Sillasta (45€, hyvä hinta-laatusuhde, kestävä Rishikesh-matto). Päälle joustavat vaatteet ja voit käyttää sukkia, jos haluat. Sisäkenkiä et tarvitse. Olethan keskustellut lääkärisi kanssa, jos siihen on aihetta. Otathan etukäteen yhteyttä, jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan.

Tervetuloa!


Järjestämme kurssin myös yksityisesti joko sinulle yksin tai pareittain/ryhmällesi. Meili: joogakoulusilta@gmail.comHUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Kursseille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.