Yksityistunnit ja -tilaisuudet ja tapahtumat

Jos haluat varata liikunnallisen yksityistilaisuuden, -kurssin tai -tunnin, ota yhteyttä ao. painikkeen kautta ja annamme sinulle ehdotuksen ja tarjouksen. Yksityistilaisuudet vahvistetaan maksamalla viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta. Maksun jälkeen ei rahojen palautusta.

Äänimaljat 

Peter Hess® äänirentoutusmetodi on länsimaiselle ihmiselle kehitetty syvärentoutusmenetelmä, jossa pehmeästi soitettavien äänimaljojen harmoniset äänet ja hellät värähtelyt kutsuvat kehoa ja mieltä syvään rentoutumisen tilaan. Järjestämme perjantai-iltaisin yinjoogaa äänimaljojen kanssa tai vaikka yksitysituntina omalle ryhmälle.

Synnytyksen jälkeen

Raskauden ja synnytyksen jälkeen kehosi on muuttunut ja joskus harjoittelun aloittaminen voi tuntua jopa pelottavalta. Silloin on hyvä aloittaa harjoittelu yksilöllisen ohjauksen alla.

Tule nyt Siltaan ja katsomme yhdessä, miten sinä voit aloittaa harjoittelun turvallisesti.

Lasten synttärit, päiväkodit, koulut

Ota yhteyttä, jos haluat järjestää lapsesi leikkijoogateemaiset synttärijuhlat Sillassa tai jos päiväkotiryhmänne tai koululuokkanne kaipaa palvelujamme! 

Ilta ystävien kesken, aarrekartat, polttarit

Järjestämme myös liikuntaohjelmallisia yksityistapahtumia. Kysy lisää!

Yksityistunti tai -kurssi

Jos haluat varata oman tunnin tai kurssin joogaa, pilatesta, barrea tai kehonhuoltoa itsellesi tai omalle ryhmällesi, ota yhteyttä! Sillan opettajat ja välineet ovat käytössänne.