VIDEOTUNNIT (=VIRTUAALITUNNIT)

Kesäksi 2022 voit ostaa videopaketin!

Studiotuntien loputtua 19.6. voit 20.6. lähtien harjoitella tuttujen opettajien kanssa videoiden avulla! Kesän aikana emme lähetä yksittäisten videoiden linkkejä viikoittain, vaan linkit tulevat tässä yhdessä paketissa kerralla koko kesäksi.

KESÄN 2022 VIDEOPAKETTITARJOUS! Vain 25€ per kuukausi (50€ koko kesä)!

Osta nyt videopaketti huippuhintaan ja saat 8 videota koko kesäksi (20.6.-14.8.) käyttöösi vain 25 eurolla / kuukausi! (Paketin kokonaishinta on siis 50€)

Paketti sisältää:

1 x dynaaminen jooga

3 x mattopilates

1 x barre

2 x yin

1 x terve selkä+kehonhuolto

Voit tehdä harjoituksia rajattomasti koko kesän. Videopaketin hinta on 50€. Saat harjoitella 25 eurolla kuukaudessa rajattomasti laadukkaiden videoiden avulla missä vain nettiyhteyden päässä!

Voit hankkia Kesän videopaketin varaaheti.fi/joogakoulusilta kautta. Jos maksat liikuntaedulla (Smartum-, Edenred-, Ticket Virike-, Eazybreak ja e-passi), katso ohjeet täältä: https://www.joogakoulusilta.com/liikuntaedulla-maksu/

Tai meilaa meille, ja lähetämme Zettle-maksulinkin sinulle, jota myöten pääset maksamaan luottokortillasi eikä sinun tarvitse luoda tiliä varauspalveluun vain tätä paketin ostoa varten. Voit ostaa paketit myös studiolta tuntien aikana, kerro vain, milloin haluat tulla ostoksille.

Videoiden linkit tulevat sähköpostiisi 20.6. ja ne ovat auki 14.8.2022 asti.

Katso kaikki yleiset ehdot videoihin liittyen skrollaamalla alaspäin.

Emme räätälöi paketin sisältöä, vaan kaikille paketin tilaaville lähtee sama paketti.


Yleistä videoharjoituksista

Tunnin seuraamista varten tarvitset nettiyhteyden, älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja mitä suurempi näyttö, sitä miellyttävämpi sinun on seurata tuntia. Varmistathan, että sinulla on toimiva nettiyhteys, jonka tarvitset videoiden katseluun. Turvallisin tapa katsoa videota on kopioida tunnin linkki browseriin, jolloin sinun ei tarvitse ladata sovellusta. Voit myös halutessasi ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (Zoom Cloud Meetings) AppStoresta tai vastaavasta. Ongelmia? Katso alla.


Linkki on aina henkilökohtainen. Zoom pyytää nimesi ja meiliosoitteesi, josta meille jää rekisteröintimerkintä, kuka on käynyt katsomassa videon. Väärinkäytöksestä menettää oikeuden käyttää videoita.

Joillakin tunneilla käytetään erilaisia välineitä (jumppakeppi, pilatespallo, kuminauha, bolsteri, joogatiilet, joogavyö), joten on hyvä varustautua etukäteen tunnille eri välineet vieressä. Korvaavia välineitä voivat olla: siivousmopin varsi, leikkipallo (n. 15 cm halkaisija), pitkä vyö, kylpytakin vyö, pitkä huivi, kirjat, iso tukeva tyyny tai tyynyt, foamroller viltillä pehmustettuna (bolsteria vastaava). Barrea varten tarvitse tuolinselän/pöydän/terassin reunan/kaiteen, josta voit ottaa tukea kuin barretangosta. Kaiteen korkeus n. lantion korkeudella. Voit ostaa pilatespalloja, joogavöitä ja joogatiiliä Sillasta. Nouto sopimuksen mukaan.

Koska emme näe sinua tekemässä tuntia, muistathan harjoitella omien voimiesi mukaan ja kehoasi kunnioittaen. Osallistumalla tälle tunnille hyväksyt, että olet itse vastuussa kehostasi ja vapautat Sillan kaikesta vastuusta. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa, mikäli siihen on tarvetta. SILTA | JOOGA PILATES ei vakuuta oppilaitaan, joten onhan vakuutuksesi voimassa.

Jos et käytä ostamasi tunteja, et ole oikeutettu korvauksiin. Tämän vuoksi on hyvä varmistaa etukäteen, että nettiyhteytesi toimii. SILTA | JOOGA PILATES ei ole velvollinen korvaamaan, jos et ole käyttänyt videoita, yhteytesi ei toimi tai jos videoissa esiintyy teknisiä vikoja (kuvan hetkellinen puuttuminen tms.).

Toivotamme nautinnollisia hetkiä Silta virtual -tuntien parissa kotona!

Ongelmia virtuaalituntien kanssa?

Tarkista nämä asiat, jos sinulla on ongelmia:

- onhan nettiyhteytesi päällä ja se toimii siellä, missä haluat tehdä harjoituksen

- onhan laitteesi ja videon volyymi päällä ja tarpeeksi kovalla (kaikki videomme sisältävät siis äänen)

- jos video ei näy esim. käyttäessäsi Safari-selainta, kokeile toista selainta (esim. Chrome)

- jos video jumittuu tai pätkii, tarkista taas oma nettiyhteys, että se toimii kunnolla

Olemme tarkistaneet kaikki videot, että ne toimivat. Äänen kuuluvuus voi välillä vaihdella, kun opettaja liikkuu. Pahoittelemme tätä.