Virtuaalitunnit


Nyt voit osallistua joko yksittäisille virtuaalitunneille olemassa olevalla kertakortillasi TAI ostaa videopaketin, joka on voimassa aina yhden kalenterikuukauden!


Virtuaalitunnit


YKSITTÄISILLE VIRTUAALITUNNEILLE OSALLISTUMINEN

Voit nyt osallistua valituille, yksittäisille, lukujärjestyksessä varaaheti-palvelussa oleville virtual-tunneille virtuaalisesti voimassaolevalla 1/5/10 kerran kortillasi!

Jos sinulla ei ole vielä Sillan tuntikorttia, luo tili itsellesi tänne: varaaheti.fi/joogakoulusilta, voit ostaa prepaid-kortin, näet tunnit ja voit varata paikan tunnille.

Lisäämme tunteja hiljalleen! Aloitamme nyt terve selkä- ja lempeä flow-tunneilla 31.8. alkavalla viikolla. Näet kaikki tunnit varausjärjestelmästä.

Alla ohjeet, kuinka toimit yksittäisten virtuaalituntien suhteen!

VIDEO KÄYTÖSSÄSI AINA 2 VUOROKAUTTA (48 H)!

Virtuaalitunnit ovat siis videoita ja ne on ilmoitettu varaaheti-palvelussa aivan kuten studiotunnitkin (Virtual terve selkä, Virtual lempeä flow jne). Tuntihan ei näy enää varausjärjestelmässä, kun sen aika on mennyt ohi, joten siksi on tärkeää, että ennakoit edellisenä iltana seuraavan päivän osallistumisesi, jotta tunti ei ehdi mennä ohi.

TOIMI NÄIN:

Varaa tunti ja saat linkin sähköpostiisi kalenterissa näkyvän tunnin alkamisajankohtana.

Tunti on käyttössäsi 2 vuorokautta (48 tuntia).

Voit aloittaa harjoituksen heti linkin saatuasi.

Voit varata tunnit etukäteen niin pitkälle kuin tunteja varaaheti-palvelussa on. Linkit avataan ja lähetetään aina manuaalisesti.

Yksittäiselle virtuaalitunnille voit osallistua 1 kerran/5 kerran/10 kerran korteilla.

Tuntien peruutus: voit perua tunnin viimeistään 3h ennen varauskalenteriin merkittyä aikaa. Jos olet ehtinyt saada linkin, tuntia ei voi enää perua eikä sitä hyvitetä sinulle, vaikka et tekisi harjoitusta. Lue myös alta "Yleistä videoharjoituksista".

1 KK VIDEOPAKETTI - MITÄ SE TARKOITTAA JA KUINKA TOIMIN?

Voit ostaa videopaketin, joka sisältää:

- 2 dynaamista joogatuntia

- 2 lempeää joogatuntia

- 2 yinjoogatuntia

- 2 kehonhuolto/terve selkätuntia

Paketin hinta on 59 euroa ja se tulee voimaan kuukauden 1. päivä ja loppuu kuukauden viimeisenä päivänä. Seuraava paketti on siis voimassa 1.-30.10.

Kuinka siis toimin?

Luo ensin tili täällä. Osta sitten valitsemasi prepaid-kortti (1 kk videopaketti xxx-kuu 2020) viimeistään kuluvan kuun viimeisenä päivänä. Se latautuu automaattisesti tilillesi ja 1.9. saat videoiden linkit suoraan sähköpostiisi, jonka olet tallentanut tilillesi varaaheti-palveluun. Sen jälkeen sinä voit vain kopioida tunnin linkin browseriin ja rekisteröityä Zoomin palveluun (palvelu ohjaa sinua koko ajan eteenpäin) ja voit aloittaa videon katselun ja harjoituksen.

Anytime virtuaalipaketti oikeuttaa vain virtuaalitunteihin, ei studiotunteihin. Saat kaikki kuukauden linkit kuukauden 1. päivänä ja ne suljetaan kuukauden viimeisenä päivänä. Teknisistä syistä emme lähetä linkkipaketteja yksilöllisesti eri päivinä, vaan kaikki saavat linkit aina samana, ilmoitettuna, kuukauden 1. päivänä. Voit tehdä paketin tunteja niin paljon kuin haluat.

Tuntien pituudet ovat 40-75 minuuttia (suurin osa tunneista on 50-70 min.) Tunnit ovat siis pääosin samoja tunteja kuin keväällä.

Lue alta vielä tarkemmat tiedot ja ehdot!

Yleistä videoharjoituksista

Tunnin seuraamista varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja mitä suurempi näyttö, sitä miellyttävämpi sinun on seurata tuntia. Turvallisin tapa katsoa videota on kopioida tunnin linkki browseriin, jolloin sinun ei tarvitse ladata sovellusta. Voit myös halutessasi ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (Zoom Cloud Meetings) AppStoresta tai vastaavasta. Ongelmia? Lue täältä: https://www.joogakoulusilta.com/aikataulu/

Linkki on aina henkilökohtainen. Zoom pyytää nimesi ja meiliosoitteesi, josta meille jää rekisteröintimerkintä, kuka on käynyt katsomassa videon.

Joillakin tunneilla käytetään erilaisia välineitä (jumppakeppi, pilatespallo, kuminauha, bolsteri, joogatiilet, joogavyö), joten on hyvä varustautua etukäteen tunnille eri välineet vieressä. Korvaavia välineitä voivat olla: siivousmopin varsi, leikkipallo (n. 15 cm halkaisija), pitkä vyö, kylpytakin vyö, pitkä huivi, kirjat, iso tukeva tyyny tai tyynyt, foamroller viltillä pehmustettuna (bolsteria vastaava). Voit ostaa mattoja, pilatespalloja, bolstereita, joogavöitä ja joogatiiliä Sillasta. Nouto sopimuksen mukaan.

Koska emme näe sinua tekemässä tuntia, muistathan harjoitella omien voimiesi mukaan ja kehoasi kunnioittaen. Osallistumalla tälle tunnille hyväksyt, että olet itse vastuussa kehostasi ja vapautat Sillan kaikesta vastuusta. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. SILTA | JOOGA PILATES ei vakuuta oppilaitaan, joten onhan vakuutuksesi voimassa.

Kun olet ostanut paketin, sitä ei voi perua eikä sen voimassaoloaikaan tehdä muutoksia. Virtuaalipaketti on voimassa 1 kuukauden. Jos et käytä ostamasi paketin tunteja, et ole oikeutettu korvauksiin. SILTA | JOOGA PILATES ei ole velvollinen korvaamaan videoissa esiintyviä teknisiä vikoja (kuvan hetkellinen puuttuminen tms.).

Smartum-, Edenred-, Ticket Virike- ja Eazybreak-edut: Jos ko. etusi saldolla on siis täysi summa, voit siis ostaa kortin etänä, saamme siitä automaattisesti meilin ja syötämme kortin tilillesi.

Toivotamme nautinnollisia hetkiä Silta virtual -tuntien parissa kotona!