VIDEOTUNNIT

Kesäksi voit ostaa videopaketin! 
1.6. lähtien videoiden avulla harjoitus tapahtuu näiden pakettien kautta eli viikoittaiset, yksittäiset videotunnit (sekä kuukauden kestävä videopaketti) loppuvat 30.5. Lue alta, kuinka toimit!

KESÄN 2021 VIDEOPAKETTITARJOUS! Vain 25€ / kk !

Osta nyt videopaketti huippuhintaan ja saat 16 videota koko kesäksi (kesä-heinä-elokuu) käyttöösi vain 25 eurolla / kuukausi! (Paketin kokonaishinta on siis 75€)

Valitse kaksi lempilajiasi näistä neljästä: jooga / pilates / barre / terve selkä+kehonhuolto
Kukin laji sisältää:

- jooga (2xdynaaminen jooga, 3xlempeä jooga, 3xyinjooga) = yhteensä 8 videota

- pilates (4xperustaso, 4xjatkotaso) = yhteensä 8 videota

- barre (6 barrevideota + 2 pilateksen perus/keskitason videota) = yhteensä 8 videota

- terve selkä / kehonhuolto (8 videota terve selkä/kehonhuoltoa) = yhteensä 8 videota

Saat siis kahdesta eri lajista yhteensä 16 videota: esim. jos valitset joogan ja pilateksen, saat joogasta 8 erilaista ja eri tasoista joogaharjoitusta ja pilateksesta 8 erilaista ja eri tasoista pilatesharjoitusta jne. (poikkeus barre, 6 barrevideota+2 perus/keskitason pilatesvideota) ja voit tehdä harjoituksia rajattomasti koko kesän. Videopaketin hinta on 75€. Saat harjoitella 25 eurolla kuukaudessa rajattomasti laadukkaiden videoiden avulla missä vain nettiyhteyden päässä!

Voit myös ostaa Kesän videopaketin varaaheti.fi/joogakoulusilta kautta, mutta lähetä meille sitten sähköpostia, mitkä lajit haluat (jooga, pilates, barre, terve selkä/kehonhuolto), jotta osaamme lähettää sinulle oikeat linkit. Katso alta tarkemmat ohjeet.

Tai meilaa meille, mitkä lajit haluat ja lähetämme Zettle-maksulinkin sinulle, jota myöten pääset maksamaan luottokortillasi. Mikäli haluat maksaa jollain muulla tavoin, kerro se meilissä! Voit ostaa paketit myös studiolta tuntien aikana, kerro vain, milloin haluat tulla ostoksille.

Voit maksaa myös Smartum-, Edenred-, Ticket Virike-, Eazybreak ja e-passi-eduilla, katso alla lähemmin.

Linkit tulevat sähköpostiisi ostosi jälkeen ja ne ovat auki 31.8.2021 asti.


Kuinka siis toimin, kun haluan ostaa suoraan varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelun kautta?

1. Luo ensin tili täällä. 

2. Osta sitten valitsemasi prepaid-kortti (Kesän 2021 videopaketti). Se latautuu automaattisesti tilillesi.

3. Lähetä meille sähköposti, mitkä lajit haluat (jooga, pilates, barre, terve selkä/kehonhuolto) ja luettuamme sähköpostisi (katselemme posteja koko ajan) saat videoiden linkit suoraan sähköpostiisi, jonka olet tallentanut tilillesi varaaheti-palveluun. Sen jälkeen sinä voit vain kopioida tunnin linkin browseriin ja rekisteröityä Zoomin palveluun (palvelu ohjaa sinua koko ajan eteenpäin) ja voit aloittaa videon katselun ja harjoituksen.

Smartum-, Edenred-, Ticket Virike-, Eazybreak- ja e-passiedut: Jos ko. etusi saldolla on siis täysi summa, voit siis ostaa kortin etänä, saamme siitä automaattisesti meilin ja syötämme kortin tilillesi ja linkit tulevat sähköpostiisi. Jos siis maksat liikuntaedun sovelluksen kautta: etsi ensin liikuntapaikka (SILTA JOOGA PILATES tai Joogakoulu Silta), syötä kortin summa, vahvista maksu, saamme siitä automaattisesti sähköpostin ja syötämme kortin sinulle, kunhan olet luonut tilin varaaheti-palveluun. Jos maksat edulla vain osan kortista, loppuosa pitää maksaa paikan päällä tai etänä maksulinkin kautta, jonka lähetämme eli otathan yhteyttä ja sovimme ajan joko paikalle tai lähetämme meilillä maksulinkin. Varaaheti-palvelu ei keskustele eri liikuntaetusovellusten kanssa eli et voi varaaheti-palvelussa suoraan maksaa liikuntaeduilla. Kysy muista maksutavoista!

Yleistä paketeista

Virtuaalipaketti oikeuttaa vain virtuaalitunteihin, ei studiotunteihin. Sinun tulee valita kaksi eri lajia kesäpakettiin, paketti maksaa 75€ ja on voimassa 31.8.2021 asti. Voit tehdä paketin tunteja niin paljon kuin haluat. 

Tuntien pituudet ovat 40-75 minuuttia (suurin osa tunneista on 50-70 min.) Tunnit eivät ole kaikki uusia videoita, vaan voit törmätä myös tuttuihin videoihin.

Lue alta vielä tarkemmat tiedot ja ehdot!

YKSITTÄISILLE VIDEOTUNNEILLE OSALLISTUMINEN

1.6.-31.8. välisenä aikana emme tarjoa yksittäisiä videotunteja, vaan 3 kk kesäpaketin (katso yllä). Voit tilata paketin edelleen yo. ohjeiden mukaisesti!

Yleistä videoharjoituksista

Tunnin seuraamista varten tarvitset nettiyhteyden, älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja mitä suurempi näyttö, sitä miellyttävämpi sinun on seurata tuntia. Varmistathan, että kesäpaikassasi on toimiva nettiyhteys, jonka tarvitset videoiden katseluun. Turvallisin tapa katsoa videota on kopioida tunnin linkki browseriin, jolloin sinun ei tarvitse ladata sovellusta. Voit myös halutessasi ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (Zoom Cloud Meetings) AppStoresta tai vastaavasta. Ongelmia? Lue täältä: https://www.joogakoulusilta.com/aikataulu/


Linkki on aina henkilökohtainen. Zoom pyytää nimesi ja meiliosoitteesi, josta meille jää rekisteröintimerkintä, kuka on käynyt katsomassa videon. Väärinkäytöksestä menettää oikeuden käyttää videoita.

Joillakin tunneilla käytetään erilaisia välineitä (jumppakeppi, pilatespallo, kuminauha, bolsteri, joogatiilet, joogavyö), joten on hyvä varustautua etukäteen tunnille eri välineet vieressä. Korvaavia välineitä voivat olla: siivousmopin varsi, leikkipallo (n. 15 cm halkaisija), pitkä vyö, kylpytakin vyö, pitkä huivi, kirjat, iso tukeva tyyny tai tyynyt, foamroller viltillä pehmustettuna (bolsteria vastaava). Barrea varten tarvitse tuolinselän/pöydän reunan/kaiteen, josta voit ottaa tukea kuin barretangosta. Kaiteen korkeus n. lantion korkeudella. Voit ostaa pilatespalloja, joogavöitä ja joogatiiliä Sillasta. Nouto sopimuksen mukaan.

Koska emme näe sinua tekemässä tuntia, muistathan harjoitella omien voimiesi mukaan ja kehoasi kunnioittaen. Osallistumalla tälle tunnille hyväksyt, että olet itse vastuussa kehostasi ja vapautat Sillan kaikesta vastuusta. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. SILTA | JOOGA PILATES ei vakuuta oppilaitaan, joten onhan vakuutuksesi voimassa.

Kun olet ostanut paketin, sitä ei voi perua eikä sen voimassaoloaikaan tehdä muutoksia. Virtuaalipakettien voimassaoloajat vaihtelevat. Jos et käytä ostamasi paketin tunteja, et ole oikeutettu korvauksiin. Tämän vuoksi on hyvä varmistaa etukäteen, että nettiyhteytesi toimii esim. kesäpaikassasi. SILTA | JOOGA PILATES ei ole velvollinen korvaamaan, jos yhteytesi ei toimi tai jos videoissa esiintyy teknisiä vikoja (kuvan hetkellinen puuttuminen tms.).

Toivotamme nautinnollisia hetkiä Silta virtual -tuntien parissa kotona!

Ongelmia virtuaalituntien kanssa?

Tarkista nämä asiat, jos sinulla on ongelmia:

- onhan nettiyhteytesi päällä ja se toimii siellä, missä haluat tehdä harjoituksen

- onhan laitteesi ja videon volyymi päällä ja tarpeeksi kovalla (kaikki videomme sisältävät siis äänen)

- jos video ei näy esim. käyttäessäsi Safari-selainta, kokeile toista selainta (esim. Chrome)

- jos video jumittuu tai pätkii, tarkista taas oma nettiyhteys, että se toimii kunnolla

Olemme tarkistaneet kaikki videot, että ne toimivat. Äänen kuuluvuus voi välillä vaihdella, kun opettaja liikkuu. Pahoittelemme tätä.