VIDEOTUNNIT (=VIRTUAALITUNNIT)


KEVÄT 2023 SILLAN ON-LINE TARJONTA - VIIKOITTAIN VARATTAVAT YKSITTÄISET TUNNIT

Voit tilata yksittäisen videotunnin voimassaolevalla 1/5/10/15 kerran kortillasi. Huom. Anytime-kortti ei oikeuta virtuaalitunteihin.

Jos sinulla ei ole vielä Sillan tuntikorttia, luo tili itsellesi tänne: varaaheti.fi/joogakoulusilta, voit ostaa prepaid-kortin, näet tunnit ja voit varata paikan tunnille. 1/5/10/15 kerran Prepaid-kortit käyvät siis sekä studiotunneille että yksittäisille videotunneille.

Alla ohjeet, kuinka toimit yksittäisten videoiden (=virtuaalituntien) suhteen!

Virtuaalitunnit ovat siis videoita ja ne on ilmoitettu varaaheti-palvelussa aivan kuten studiotunnitkin oman otsakkeensa alla (Mattotunnit, Virtuaalitunnit-videot, Laitepilates) Viikon yksittäiset virtuaalitunnit ovat varattavissa aina TIISTAISIN. Näet kaikki tunnit varausjärjestelmästä. Tuntihan ei näy enää varausjärjestelmässä, kun sen aika on mennyt ohi, joten siksi on tärkeää, että ennakoit viikon tuntitarpeesi, jotta tunti ei ehdi mennä ohi. Tunnit ovat aina 45-65 minuuttia pitkiä, vaikka varausjärjestelmässä ne näyttävät pituudeksi 15 minuuttia (tämä vain varauspalvelun teknisistä syistä).

TOIMI NÄIN:

Varaa tunti ja saat linkin sähköpostiisi maanantain aikana. Linkit lähetetään aina manuaalisesti.

Tunti on käyttössäsi aina 7 päivää varauksestasi.

Voit aloittaa harjoituksen heti linkin saatuasi ja tehdä sitä rajattomasti koko viikon.

Tuntien peruutus: voit perua tunnin viimeistään 3h ennen varauskalenteriin merkittyä aikaa. Jos olet ehtinyt saada linkin, tuntia ei voi enää perua eikä sitä hyvitetä sinulle, vaikka et tekisi harjoitusta. Lue myös alta "Yleistä videoharjoituksista".

Smartum-, Edenred-, Ticket Virike-, Eazybreak- ja e-passiedut: Jos ko. etusi saldolla on siis täysi summa, voit siis ostaa kortin etänä, saamme siitä automaattisesti meilin ja syötämme kortin tilillesi ja linkit tulevat sähköpostiisi. Jos siis maksat liikuntaedun sovelluksen kautta: etsi ensin liikuntapaikka (SILTA JOOGA PILATES tai Joogakoulu Silta), syötä kortin summa, vahvista maksu, saamme siitä automaattisesti sähköpostin ja syötämme kortin sinulle, kunhan olet luonut tilin varaaheti-palveluun. Jos maksat edulla vain osan kortista, loppuosa pitää maksaa paikan päällä tai etänä maksulinkin kautta, jonka lähetämme eli otathan yhteyttä ja sovimme ajan joko paikalle tai lähetämme meilillä maksulinkin. Varaaheti-palvelu ei keskustele eri liikuntaetusovellusten kanssa eli et voi varaaheti-palvelussa suoraan maksaa liikuntaeduilla. Kysy muista maksutavoista!

Yleistä videoharjoituksista

Tunnin seuraamista varten tarvitset nettiyhteyden, älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja mitä suurempi näyttö, sitä miellyttävämpi sinun on seurata tuntia. Varmistathan, että sinulla on toimiva nettiyhteys, jonka tarvitset videoiden katseluun. Turvallisin tapa katsoa videota on kopioida tunnin linkki browseriin, jolloin sinun ei tarvitse ladata sovellusta. Voit myös halutessasi ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (Zoom Cloud Meetings) AppStoresta tai vastaavasta. Ongelmia? Lue täältä: https://www.joogakoulusilta.com/aikataulu/

Linkki on aina henkilökohtainen. Zoom pyytää nimesi ja meiliosoitteesi, josta meille jää rekisteröintimerkintä, kuka on käynyt katsomassa videon. Väärinkäytöksestä menettää oikeuden käyttää videoita.

Joillakin tunneilla käytetään erilaisia välineitä (jumppakeppi, pilatespallo, kuminauha, bolsteri, joogatiilet, joogavyö), joten on hyvä varustautua etukäteen tunnille eri välineet vieressä. Korvaavia välineitä voivat olla: siivousmopin varsi, leikkipallo (n. 15 cm halkaisija), pitkä vyö, kylpytakin vyö, pitkä huivi, kirjat, iso tukeva tyyny tai tyynyt, foamroller viltillä pehmustettuna (bolsteria vastaava). Barrea varten tarvitse tuolinselän/pöydän reunan/kaiteen, josta voit ottaa tukea kuin barretangosta. Kaiteen korkeus n. lantion korkeudella. Voit ostaa pilatespalloja, joogavöitä ja joogatiiliä Sillasta. Nouto sopimuksen mukaan.

Koska emme näe sinua tekemässä tuntia, muistathan harjoitella omien voimiesi mukaan ja kehoasi kunnioittaen. Osallistumalla tälle tunnille hyväksyt, että olet itse vastuussa kehostasi ja vapautat Sillan kaikesta vastuusta. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. SILTA | JOOGA PILATES ei vakuuta oppilaitaan, joten onhan vakuutuksesi voimassa.

Jos et käytä ostamasi tunteja, et ole oikeutettu korvauksiin. Tämän vuoksi on hyvä varmistaa etukäteen, että nettiyhteytesi toimii. SILTA | JOOGA PILATES ei ole velvollinen korvaamaan, jos yhteytesi ei toimi tai jos videoissa esiintyy teknisiä vikoja (kuvan hetkellinen puuttuminen tms.).

Toivotamme nautinnollisia hetkiä Silta virtual -tuntien parissa kotona!


Ongelmia virtuaalituntien kanssa?

Tarkista nämä asiat, jos sinulla on ongelmia:

- onhan nettiyhteytesi päällä ja se toimii siellä, missä haluat tehdä harjoituksen

- onhan laitteesi ja videon volyymi päällä ja tarpeeksi kovalla (kaikki videomme sisältävät siis äänen)

- jos video ei näy esim. käyttäessäsi Safari-selainta, kokeile toista selainta (esim. Chrome)

- jos video jumittuu tai pätkii, tarkista taas oma nettiyhteys, että se toimii kunnolla

Olemme tarkistaneet kaikki videot, että ne toimivat. Äänen kuuluvuus voi välillä vaihdella, kun opettaja liikkuu. Pahoittelemme tätä.