Virtuaalitunnit

Voit osallistua joko yksittäisille videotunneille tai ostaa kuukauden ajan voimassa olevan 8 videon paketin. Lue alta, kuinka toimit!

YKSITTÄISILLE VIRTUAALITUNNEILLE OSALLISTUMINEN 

Voit osallistua virtual-tunneille virtuaalisesti voimassaolevalla 1/5/10 kerran kortillasi!

Jos sinulla ei ole vielä Sillan tuntikorttia, luo tili itsellesi tänne: varaaheti.fi/joogakoulusilta, voit ostaa prepaid-kortin, näet tunnit ja voit varata paikan tunnille. Prepaid-kortit käyvät siis sekä studiotunneille että yksittäisille videotunneille.

Alla ohjeet, kuinka toimit yksittäisten virtuaalituntien suhteen!

VIDEO KÄYTÖSSÄSI AINA KULUVAN VIIKON SUNNUNTAI-ILTAAN KLO 23.59. ASTI!

Virtuaalitunnit ovat siis videoita ja ne on ilmoitettu varaaheti-palvelussa aivan kuten studiotunnitkin (Virtual terve selkä, Virtual lempeä flow jne). Viikon yksittäiset virtuaalitunnit ovat varattavissa studion sulun aikana (1-14.4.) joka päivä. Näet kaikki tunnit varausjärjestelmästä. Kunkin lajin tunti on sama koko viikon eli sinun kannattaa varata esim. pilates perustason tunti vain kerran viikossa. Tuntihan ei näy enää varausjärjestelmässä, kun sen aika on mennyt ohi, joten siksi on tärkeää, että ennakoit illan tuntitarpeesi, jotta tunti ei ehdi mennä ohi.

TOIMI NÄIN:

Varaa tunti ja saat linkin sähköpostiisi varauspäivänäsi klo 18.00 mennessä. Linkit lähetetään aina manuaalisesti.

Tunti on käyttössäsi aina kuluvan viikon sunnuntai-iltaan klo 23.59 asti.

Voit aloittaa harjoituksen heti linkin saatuasi.

Tuntien peruutus: voit perua tunnin viimeistään 3h ennen varauskalenteriin merkittyä aikaa. Jos olet ehtinyt saada linkin, tuntia ei voi enää perua eikä sitä hyvitetä sinulle, vaikka et tekisi harjoitusta. Lue myös alta "Yleistä videoharjoituksista".

1 KK VIDEOPAKETTI - MITÄ SE TARKOITTAA JA KUINKA TOIMIN?

Voit ostaa videopaketin, joka sisältää:

- 1 x dynaaminen joogatunti

- 2 x lempeä joogatunti

- 1 x yinjoogatunti

- 2 x pilatestunti

- 1 x kehonhuolto/terve selkätunti

- 1 x barretunti

Paketin hinta on 59 euroa (sis. alv24%) ja se tulee voimaan kuukauden 1. päivänä ja loppuu kuukauden viimeisenä päivänä. 

Kuinka siis toimin?

Luo ensin tili täällä. Osta sitten valitsemasi prepaid-kortti (1 kk videopaketti xxx-kuu 2021) viimeistään kuluvan kuun viimeisenä päivänä. Se latautuu automaattisesti tilillesi ja kuun ensimmäisenä päivänä. saat videoiden linkit suoraan sähköpostiisi, jonka olet tallentanut tilillesi varaaheti-palveluun. Sen jälkeen sinä voit vain kopioida tunnin linkin browseriin ja rekisteröityä Zoomin palveluun (palvelu ohjaa sinua koko ajan eteenpäin) ja voit aloittaa videon katselun ja harjoituksen.

Virtuaalipaketti oikeuttaa vain virtuaalitunteihin, ei studiotunteihin. Saat kaikki kuukauden linkit kuukauden 1. päivänä ja ne suljetaan kuukauden viimeisenä päivänä. Teknisistä syistä emme lähetä linkkipaketteja yksilöllisesti eri päivinä, vaan kaikki saavat linkit aina samana, ilmoitettuna, kuukauden 1. päivänä. Voit tehdä paketin tunteja niin paljon kuin haluat. Studion sulun vuoksi voimme lähettää linkit muulloinkin, joten meilaa meille, jos haluat vielä kuukausipaketin! 

Tuntien pituudet ovat 40-75 minuuttia (suurin osa tunneista on 50-70 min.) Tunnit eivät ole kaikki uusia videoita joka kuukausi, vaan voit törmätä myös tuttuihin videoihin.

Lue alta vielä tarkemmat tiedot ja ehdot!

Yleistä videoharjoituksista

Tunnin seuraamista varten tarvitset nettiyhteyden, älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja mitä suurempi näyttö, sitä miellyttävämpi sinun on seurata tuntia. Turvallisin tapa katsoa videota on kopioida tunnin linkki browseriin, jolloin sinun ei tarvitse ladata sovellusta. Voit myös halutessasi ladata ilmaisen Zoom-sovelluksen (Zoom Cloud Meetings) AppStoresta tai vastaavasta. Ongelmia? Lue täältä: https://www.joogakoulusilta.com/aikataulu/


Linkki on aina henkilökohtainen. Zoom pyytää nimesi ja meiliosoitteesi, josta meille jää rekisteröintimerkintä, kuka on käynyt katsomassa videon.

Joillakin tunneilla käytetään erilaisia välineitä (jumppakeppi, pilatespallo, kuminauha, bolsteri, joogatiilet, joogavyö), joten on hyvä varustautua etukäteen tunnille eri välineet vieressä. Korvaavia välineitä voivat olla: siivousmopin varsi, leikkipallo (n. 15 cm halkaisija), pitkä vyö, kylpytakin vyö, pitkä huivi, kirjat, iso tukeva tyyny tai tyynyt, foamroller viltillä pehmustettuna (bolsteria vastaava). Barrea varten tarvitse tuolinselän/pöydän reunan/kaiteen, josta voit ottaa tukea kuin barretangosta. Kaiteen korkeus n. lantion korkeudella. Voit ostaa pilatespalloja, joogavöitä ja joogatiiliä Sillasta. Nouto sopimuksen mukaan.

Koska emme näe sinua tekemässä tuntia, muistathan harjoitella omien voimiesi mukaan ja kehoasi kunnioittaen. Osallistumalla tälle tunnille hyväksyt, että olet itse vastuussa kehostasi ja vapautat Sillan kaikesta vastuusta. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. SILTA | JOOGA PILATES ei vakuuta oppilaitaan, joten onhan vakuutuksesi voimassa.

Kun olet ostanut paketin, sitä ei voi perua eikä sen voimassaoloaikaan tehdä muutoksia. Virtuaalipaketti on voimassa 1 kuukauden. Jos et käytä ostamasi paketin tunteja, et ole oikeutettu korvauksiin. SILTA | JOOGA PILATES ei ole velvollinen korvaamaan videoissa esiintyviä teknisiä vikoja (kuvan hetkellinen puuttuminen tms.).

Smartum-, Edenred-, Ticket Virike- ja Eazybreak-edut: Jos ko. etusi saldolla on siis täysi summa, voit siis ostaa kortin etänä, saamme siitä automaattisesti meilin ja syötämme kortin tilillesi. Jos siis maksat liikuntaedun sovelluksen kautta: etsi ensin liikuntapaikka (SILTA JOOGA PILATES tai Joogakoulu Silta), syötä kortin summa (59€), vahvista maksu, saamme siitä automaattisesti sähköpostin ja syötämme kortin sinulle, kunhan olet luonut tilin varaaheti-palveluun. Jos maksat edulla vain osan kortista, loppuosa pitää maksaa paikan päällä eli otathan yhteyttä ja sovimme ajan. Varaaheti-palvelu ei keskustele eri liikuntaetusovellusten kanssa eli et voi varaaheti-palvelussa suoraan maksaa liikuntaeduilla. Kysy muista maksutavoista!

Toivotamme nautinnollisia hetkiä Silta virtual -tuntien parissa kotona!

Ongelmia virtuaalituntien kanssa?

Tarkista nämä asiat, jos sinulla on ongelmia:

- onhan nettiyhteytesi päällä

- onhan laitteesi ja videon volyymi päällä ja tarpeeksi kovalla (kaikki videomme sisältävät siis äänen)

- jos video ei näy esim. käyttäessäsi Safari-selainta, kokeile toista selainta (esim. Chrome)

- jos video jumittuu tai pätkii, tarkista taas oma nettiyhteys, että se toimii kunnolla

Olemme tarkistaneet kaikki videot, että ne toimivat. Äänen kuuluvuus voi välillä vaihdella, kun opettaja liikkuu. Pahoittelemme tätä.