Covid-19 : suunnitelma ja toimenpiteet


PÄIVITYS 28.1.2022

Avaamme Sillan ovet normaalisti 1.2. alkaen. Tervetuloa tunneille!Etelä-Suomen aluehallintovirasto valmistelee Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelle päätöksiä, joilla kevennetään koronarajoituksia. Etelä-Suomen aluehallintovirasto kumoaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelta kokonaan tiettyjen liikunta-, harrastus- ja virkistystoimintaan käytettävien tilojen sulkemiseen velvoittavan päätöksen. Helmikuun alusta alkaen siis kaikki tähän asti aluehallintoviraston päätöksellä suljettaviksi määrätyt tilat voi avata asiakkaille ja yleisölle.

Noudatamme ja pyydämme myös ystävällisesti asiakkaitamme noudattamaan edelleen muita huomioiden korkeaa hygieniaa.

Laitepilateksen yksityistunnit  ja -introt pidetään kuten sovittu ajalla 29.1.-6.2.

Viikolla 5 on jo joitakin tunteja lukujärjestyksessä ja kaikki tunnit alkavat pyörimään normaalisti viimeistään 8.2.

Ajantasainen tilanne on nähtävissä varauspalvelussa.

PÄIVITYS 21.1.2022

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 21.1.2022 päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä jatketaan 7.2.2022 asti.

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69930315

Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin mattopilateksen ja joogan peruskurssien varanneisiin viikonlopun aikana sähköpostitse. 

Laitamme sähköpostia myös laitepilateksen intron käyneisiin tai sellaiseen vielä haluaviin. Voit myös laittaa meille päin viestiä, jos haluat aloittaa laitepilateksen: joogakoulusilta@gmail.com

Balanc'Yin 28.1. siirretään 11.2. illalle.. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Voit mennä perumaan omat varauksesi varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelusta. Jos et ole tehnyt sitä viikonlopun aikana, teemme sen puolestasi ja kerrat palautuvat kortillesi.

Emme automaattisesti pidennä kortteja, mutta jos korttisi aika on loppumassa, laitathan meille viestin ja pidennämme korttisi!! Älä kanna huolta - teemme pidennykset manuaalisesti, joten se vie hieman aikaa.

Pahoittelemme edelleen tätä kauden aloituksen viivästymistä. Toivomme, että pysyt terveenä ja että kaikki hoitoa tarvitsevat sitä myös saavat.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, vastaamme mielellämme: joogakoulusilta@gmail.com

PÄIVITYS 7.1.2022

STUDION SULKU JATKUU 11.1.-24.1.2022

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä jatketaan ajalle 11.-24.1.2022. Sulku ulottuu edelleen kaikkiin tiloihin, jotka voidaan tartuntatautilain pykälän 58 g mukaan määrätä suljettavaksi, kuten kuntosalit, ryhmäliikuntatilat ja muut vastaavat sisäliikuntatilat. Sulkupäätös ei ulotu yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan.

Tarkista sähköpostisi:

Olemme olleet yhteydessä laitepilatesintrojen osalta kaikkiin varanneisiin.

Pilates ja jooga alkeiskurssit siirretään. Olemme olleet yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Balanc'Yin 21.1. siirretään 28.1.-illalle. Olemme olleet yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Voit mennä perumaan omat varauksesi varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelusta. Jos et ole tehnyt sitä viikonlopun aikana, teemme sen puolestasi ja kerrat palautuvat kortillesi.

Emme automaattisesti pidennä kortteja, mutta jos korttisi aika on loppumassa, laitathan meille viestin ja pidennämme korttisi!! Älä kanna huolta - teemme pidennykset manuaalisesti, joten se vie hieman aikaa.

Pahoittelemme tätä kauden aloituksen viivästymistä. Toivomme, että pysyt terveenä ja että kaikki hoitoa tarvitsevat sitä myös saavat.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, vastaamme mielellämme: joogakoulusilta@gmail.com


PÄIVITYS 23.12.2021

AVI on antanut Helsingin alueelle tartuntalain pykälän 58 g mukaisen määräyksen tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa kaksi viikkoa ajalla 28.12.2021-10.1.2022. 
Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea. 
Tämä koskee siis myös Siltaa. Täten pidämme ovet kiinni ajalla 27.12.-10.1. Tänä aikana voit kuitenkin tilata videoita - varaukset maanantaisin ja tiistaisin ja video on käytössäsi koko viikon (1 kerta kortistasi). Lue lisää videoiden tilaamisesta TÄÄLTÄ.


Olemme peruneet kaikki varaukset, jolloin kerrat ovat palautuneet korteille. 

Laitepilateksen INTRO-tunneille varanneille olemme lähettäneet sähköpostia sekä peruneet ajalle 28.12.-9.1. varatut introt. Voit mennä varaamaan uuden introtuntisi nyt.

Voit varata yksityistunteja (jooga, matto- ja laitepilates, barre, kehonhuolto)! Ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com / 045-7871 8656

Pahoittelemme tilannetta! Yritetään jaksaa tämänkin yli. Pysytään terveinä!


PÄIVITYS 7.12.2021

Pyydämme sinua näyttämään koronapassisi, kun tulet Siltaan tunneille.

PÄIVITYS 24.11.2021

AVI tiedottaa, lue täältä.

Pyydämme pitämään maskia sisääntullessa ja pukuhuoneessa ja noudattamaan korkeaa hygieniaa alla olevan ohjeen mukaisesti. Tunnilla ei tarvitse käyttää maskia.

Jatkamme korkeaa hygieniaa Sillan tiloissa.COVID-19 toimenpiteet ja prosessi studiolla 


Noudatamme erityistä varovaisuutta. Muita seikkoja:

- ohje studiolla toimimiseen on studion seinällä, ovissa ja ikkunassa

- voit käyttää maskia halutessasi

- tule tunnille vain terveenä ja ethän tule, jos oirehdit tai olet altistunut, sinä tai läheisesi odotatte koronatestin tulosta, olette karanteenissa tai lähipiirissäsi on koronaa, altistumista tai riski tartunnasta

- mikäli olet matkustanut ulkomailla, tarkistathan karanteeniohjeet THL:n sivuilta

- laita jumppavaatteet kotona päälle 

- tuo oma matto ja pyyhe tunneille. Halutessasi tuo myös oma viltti sekä muita välineitä. Pidämme Sillan välineet käytössä ja ne desinfioidaan aina käytön jälkeen, mutta suosittelemme vahvasti omia välineitä. (Voit myös ostaa Sillasta välineitä!)

- ulkona jonotus tunnille turvavälein

- tuulikaappiin yksi henkilö kerrallaan riisumaan kengät

- sisään ja ulos voi tulla/mennä molemmista ovista

- sijoitu saliin väljästi. Voit siirtyä tuulikaapista suoraan maton kohdalle ja jättää vaatteesi viereesi lattialle. 

- opettaja tuo tarvittavat välineet saliin ennen tunnin alkua, joten sinun ei tarvitse välttämättä mennä välinevarastoon

- pidämme hyvää huolta salin hygieniasta ja pidämme ovet ja ikkunan auki, jos sää vain sallii. Tuntien välissä tehotuuletus salissa.

- studiolla käsidesiä ja 5 kpl käsienpesupaikkoja ja paperikäsipyyhkeet. Pesupaikat ja käsidesien paikat on merkattu. Pesethän kätesi ennen Siltaan tuloa ja tunnin jälkeen heti kotona.

- ei vesitarjoiluja, tuo oma juomapullo vedellä täytettynä

- käy myös mielellään kotona vessassa

- opettajan ja oppilaiden välillä on turvaväli opetustilanteessa

- noudatamme viranomaisten suosituksia ja teemme muutoksia, mikäli tilanne niin vaatii

Huomioithan, että kortteja korvataan vain lääkärintodistusta vastaan ja minimiaika, jota vastaan korvataan, on 1 viikko.

Lisätietoja: joogakoulusilta@gmail.com