Covid-19 : suunnitelma ja toimenpiteet


PÄIVITYS 31.3.2021


Pahoittelumme aivan ensin, että Suomen viranomaiset tekevät päätökset näin järjettömillä aikatauluilla. Olemme myös surullisia, että studiotunteihin tulee nyt tauko, mutta toivomme, että pysytte mukanamme kuten tähänkin asti!

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on siis julkaissut tänään klo 15.40 päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja Helsingin sairaanhoitopiirin alueella 1.-14.4. väliseksi ajaksi. Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden tilat pitää sulkea:

- joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat

Tämä tarkoittaa siis, että Sillan studiotunnit ovat tauolla em. ajan. Päätökset tehdään aina 2 viikoksi kerrallaan, joten 14.4. saamme tietää, jatkuuko tauko vai ei.

Olemme tämän vuoksi lisänneet joustavuutta videoiden varauksien suhteen. Voit nyt varata minä päivänä tahansa videon ja videolinkki on aina auki kulloisen kuluvan viikon sunnuntai-iltaan klo 23.59 asti. Saman lajin video toistuu koko viikon eli sinun kannattaa varata esim. barrevideo vain kerran viikossa (jos haluat toisen barre-videon samalle viikolle, laita meille meili: joogakoulusilta@gmail.com). 

Videoita voi varata 1/5/10 kerran tai Anytime-korteilla.

Lähetämme asiakkaille lisätietoa sähköpostilla, joten tarkistathan, että olet rastinut asiakastiedoissasi kohdan: Oma käyttäjätili / Asetukset / Haluan saada tarjouksia ja tiedotteita sähköpostitse. Pahoittelumme, jos emme välttämättä pysty vastaamaan yksittäisiin kyselyihin kovinkaan nopeasti.

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905271COVID-19 toimenpiteet ja prosessi studiolla studiotuntien tapahtuessa


Noudatamme erityistä varovaisuutta. Muita seikkoja:

- ohje studiolla toimimiseen on studion seinällä, ovissa ja ikkunassa

- suosittelemme vahvasti maskia liikkuessasi Sillan tiloissa

- tule tunnille vain terveenä ja ethän tule, jos oirehdit tai olet altistunut, sinä tai läheisesi odotatte koronatestin tulosta, olette karanteenissa tai lähipiirissäsi on koronaa, altistumista tai riski tartunnasta

- mikäli olet matkustanut ulkomailla, tarkistathan karanteeniohjeet THL:n sivuilta

- laita jumppavaatteet kotona päälle 

- tuo oma matto ja pyyhe tunneille. Halutessasi tuo myös oma viltti sekä muita välineitä. Pidämme Sillan välineet käytössä ja ne desinfioidaan aina käytön jälkeen, mutta suosittelemme vahvasti omia välineitä. (Voit myös ostaa Sillasta välineitä!)

- ulkona jonotus tunnille 2 metrin turvavälein

- tuulikaappiin yksi henkilö kerrallaan riisumaan kengät

- sisään ja ulos voi tulla/mennä molemmista ovista

- mattojen paikat merkitty lattiaan, mutta voit halutessasi jättää vieläkin suuremman välin seuraavaan mattoon. Voit siirtyä tuulikaapista suoraan maton kohdalle ja jättää vaatteesi viereesi lattialle. 

- opettaja tuo tarvittavat välineet saliin ennen tunnin alkua, joten sinun ei tarvitse mennä välinevarastoon

- opettaja joko jakaa välineet paikoille etukäteen pitäen 2 metrin turvavälin koko ajan tai voit hakea välineen salissa pitäen kuitenkin koko ajan 2 metrin välin kanssatreenaajiin

- pidämme hyvää huolta salin hygieniasta ja pidämme ovet ja ikkunan auki, jos sää vain sallii. Tuntien välissä tehotuuletus salissa.

- studiolla käsidesiä ja 5 kpl käsienpesupaikkoja ja paperikäsipyyhkeet. Pesupaikat ja käsidesien paikat on merkattu. Pesethän kätesi ennen Siltaan tuloa ja tunnin jälkeen heti kotona.

- ei vesitarjoiluja, tuo oma juomapullo vedellä täytettynä

- käy myös mielellään kotona vessassa

- opettajat käyttävät maskeja

- opettajan ja oppilaiden välillä on selkeä turvaväli (min. 2m) opetustilanteessa

- opettaja ei avusta eikä kulje salissa oppilaiden välissä tuntien aikana

- noudatamme viranomaisten suosituksia ja teemme muutoksia, mikäli tilanne niin vaatii

Huomioithan, että kortteja korvataan vain lääkärintodistusta vastaan ja minimiaika, jota vastaan korvataan, on 1 viikko.

Lisätietoja: joogakoulusilta@gmail.com