Korona muuttaa maailmaa - me sen mukana

22.03.2020

Maailma, jonka tunsimme, ei ole enää samanlainen ja ei varmaan koskaan edes palaa täysin samaan. On kuin eläisimme tieteiselokuvassa - kävelyllä ihmiset väistelevät toisiaan, siirtyvät kadun toiselle puolen, jotta ei tarvitsisi kohdata ja hengittää samaa ilmaa kuin vastaantulijat, näet hengityssuojia, ravintolat ovat tyhjiä, monet yritykset ovat laittaneet lapun luukulle, koska ei ole asiakkaita, koska välttelemme nyt julkisia paikkoja. Jokainen päivän rutiini, ulosmeno kodista, kaupassakäynti, ystävän kanssa kohtaaminen, omien läheisten näkeminen, töihinmeno, hissin oven avaaminen  - kaikki on mietittävä uusiksi. Taustalla epävarmuus, kun emme vielä varmasti tiedä, kuinka helposti virus leviää ja kuinka kauan se säilyy erilaisilla pinnoilla ja kuinka kauan tämä tulee jatkumaan.

Näinä aikoina on tärkeää yrittää säilyttää elämässä joitakin turvallisia rutiineja, pitää itsestään fyysisesti huolta ja muistaa, että tämä on rankkaa aikaa myös henkisesti eli oma henkinen tasapaino tarvitsee myös huomiota. On myös tärkeää saada ajatukset välillä pois päivän uutisista, keksiä jotakin uutta tekemistä, johon voi keskittyä ja sulkea oman mielen uutisvirralta.

Auttaaksemme asiakkaita päätimme mekin Sillassa siirtyä virtuaalitunteihin. Nyt niitä on saatavilla ja teemme niitä koko ajan lisää. Toivomme, että tunnit auttaisivat sinua selviämään tästä haasteellisesta ajasta ja voisit edelleen tehdä oman harjoituksen ja näin ajatella hetken jotakin muuta kuin mitä media meille koko ajan syöttää. Tervetuloa siis virtuaalitunneille, toivottavasti nautit niistä!